Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם החשדנות המטורפת שלך אתה מצליח להפוך גם אנשים אובייקטיביים למתנגדי טסלה, אז שאפו על זה. לא סתם אומרים שטסלה זאת כת, אתם תגרמו בסופו של דבר לכל עם ישראל לשנוא את הדבר הזה, גם אלה שכרגע מתלהבים ממשהו חדש.

מה שכתבתי לא בהכרח קשור לטסלה אלא לרעיון הרכב האוטונומי. כרגע טסלה מתמקדת ברכב חשמלי ועושה זאת בהצלחה, עם כל שפני הניסיונות שקונים ומשתמשים.

אבל אם כבר פתחת את הנושא, אחזור על מה שכתבתי במקום אחר: מה שמפריע לי אישית בטסלה זה העיצוב המשעמם והמסך המרכזי ששולט על יותר מדי דברים. אני אוהב לפתוח ולסגור את הדלת בעצמי, ולתפעל את הדברים ברכב באמצעות כפתורים פיזיים.

גם התלות בחשמל שהוא לא דבר זמין בכל מקום בארץ, קצת מפריעה. הרעיון שאתה עלול להיתקע באיזה חור, וגם גלון דלק לא יעזור, הוא מפחיד, ומעסיק לך את הראש תמיד לדאוג לסוללה.

פורסם

טסלה אינה רכב אוטונומי

אוטופיילוט למרות השם המטעה היא מערכת עזר לנהג.

סתם עוד תאונה, שום דבר מעניין.

• רעיון טוב! 3

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אגב, לפני שטסלה הגיעה קראתי המון טוקבקים על היבואנים שהם בלחץ ויעשו הכל כדי ללכלך. אבל בפועל מה שאני רואה בעיקר זה מתקפת טוקבקים ותגובות לטובת טסלה, גם בכתבות רכב באתרים השונים. יש כתבה על דגם חדש המונע בבנזין - ומיד מישהו ממומן קופץ וכותב "מי בכלל קונה היום רכב בנזין" (אני מעדיף לחשוב שהוא באמת ממומן ולא סובל מהפרעה כפייתית).

פורסם (נערך)

אני ממש לא מחסידי טסלה, גם לא נראה לי שהגבתי בעד/נגד באף אחד מהשרשורים השונים שנפתחו בעניין. סתם כצופה מהצד שמתי לב לכמה יוזרים כאלו והמכנה המשותף לרובם זה שהם נפתחו לאחרונה. 

עריכה אחרונה על ידי Ranis7
  • מעניין 2
פורסם

הרכב מצפצף אם אין משקל במושב הנהג? טעות. הוא מצפצף כשמנתקים את חגורת הבטיחות בנסיעה.

כל מה שצריך לעשות זה לנעול את חוגרת הבטיחות לפני שנכנסים למושב הנהג, לא יהיה שום צפצוף כשמתרוממים מהמושב, והאוטופיילוט יעבוד כרגיל.

[/url]

https://www.businessinsider.com/tesla-model-s-driving-with-no-one-behind-the-wheel-2019-4

טל"ח

haters will hate

פורסם
לפני 3 דקות, קריאטיב אגרסיב כתב:

אגב, לפני שטסלה הגיעה קראתי המון טוקבקים על היבואנים שהם בלחץ ויעשו הכל כדי ללכלך. אבל בפועל מה שאני רואה בעיקר זה מתקפת טוקבקים ותגובות לטובת טסלה, גם בכתבות רכב באתרים השונים. יש כתבה על דגם חדש המונע בבנזין - ומיד מישהו ממומן קופץ וכותב "מי בכלל קונה היום רכב בנזין" (אני מעדיף לחשוב שהוא באמת ממומן ולא סובל מהפרעה כפייתית).

מי בכלל קונה היום רכב בנזין? :-)

פורסם
לפני 42 דקות, David32 כתב:

טסלה אינה רכב אוטונומי

אוטופיילוט למרות השם המטעה היא מערכת עזר לנהג.

סתם עוד תאונה, שום דבר מעניין.

תפסיק להרוס עם עובדות. זה בסך הכל שרשור 14 של שקשור לטסלה ומכיל ויכוחים שחוזרים על עצמם שוב ושוב ושוב.

תכף גם תגיד לי שבשרשור  ג'יפון VS הצ'בק לכל מרכב יש יתרונות משלו וזה עניין של העדפה. חוצפן.

• מצחיק 3

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 5 שעות, mh53 כתב:

איך יכול להיות שכל הרכב אכול והצמיג נותר שלם ולא שרוף?

גם אני,זה הדבר הראשון ששמתי לב,האחרים היו עסוקים כרגיל בויכוחי סרק.

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

הלכו רחוק עם הקטע של לחבק עצים

• מצחיק 5

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, yotams4 כתב:

הפייס איידי בטלפון שלי יחלוק על דעתך

זה חישן אחד שנועד לזהות פרצוף אחד במרחק קצר מאד! 
עכשיו שים כזה ברכב עם עוד 20 כאלה ותן לזה לזהות הבעות פנים של 20 מטרות ולתת טריגר למערכת תגובה כשהרכב עובר 20 מטר בשניה. זה האתגר. 

כנהג אם תראה מישהו שאתה חושב שלא ראה אותך תצפור. רכב אוטונומי אם יחקה אותך לא יפסיק לצפור 🤣

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 4 שעות, zaf כתב:

רובוטים יכולים להחליף בני אדם במשימות רוטיניות בתנאים מבוקרים במשטר עבודה מוסדר, הרבה פחות התנאים משתנים ומסתגלים.

תיאור מדויק !!

כל כמה ימים נפתח דיון סוער על עתידה של נהיגה אוטונומית.
דבר אחד בטוח,זה לא יקרה לפי לוח זמנים שחשבו,אבל זה רק שאלה של (עוד הרבה) זמן,צריך עוד פיתוחים ושילובים של טכנולוגית Vehicle-to-everything (V2X),שזה מאגד את:

V2I (vehicle-to-infrastructure), V2N (vehicle-to-network), V2V (vehicle-to-vehicle), V2P (vehicle-to-pedestrian), V2D (vehicle-to-device) and V2G (vehicle-to-grid)

בקיצור בישראל,כבישים טיפשיים ותחבורה ציבורית לא מסוגלים לבנות בהתאם לקצב של כמות המכוניות החדשות שעולות על הכביש....אז איפה כבישים חכמים :rofl:

אצלנו בשנים הבאות מחכה לנו נהיגה אוטונומית שונה,זחילה אחרי שני בפקקים אין סופיים :mm_cool:

פורסם
לפני 4 שעות, zaf כתב:

רובוטים יכולים להחליף בני אדם במשימות רוטיניות בתנאים מבוקרים במשטר עבודה מוסדר, הרבה פחות התנאים משתנים ומסתגלים.

נהיגה בכביש ציבורי עם מאות מישתנים בלתי ידועים דורשת אינטליגנציה מלאכותית הרמות גבוהות שעדיין לא שם.

למשל מה לעשות אם קופץ לדרך ידל מצד אחד, שני מבוגרים במרחק קצר משם, כדור עף לכביש במרחק קצר מאוד ויש מיכשול ליד הרכב. מי התכנת שיצליך לממש אלגוריתם תגובה לזה? 😉

מזה גם המילטון בשילוב של שומכר לא יצליחו לצאת

• רעיון טוב! 1
פורסם

לפני שעה, קריאטיב אגרסיב כתב:

אגב, לפני שטסלה הגיעה קראתי המון טוקבקים על היבואנים שהם בלחץ ויעשו הכל כדי ללכלך.

אבל בפועל מה שאני רואה בעיקר זה מתקפת טוקבקים ותגובות לטובת טסלה, גם בכתבות רכב באתרים השונים.

יש כתבה על דגם חדש המונע בבנזין - ומיד מישהו ממומן קופץ וכותב "מי בכלל קונה היום רכב בנזין" (אני מעדיף לחשוב שהוא באמת ממומן ולא סובל מהפרעה כפייתית).

אז הינה, לשם האיזון, תגית "טסלה" בYNET.

תנחש מי יבואני הרכב שמפרסמים באתר, שמתפרנס מהם, ומי לא.

image.thumb.png.2a355118a96abe0d1e9bf0d64b0eeeca.png

• מצחיק 1
  • מבאס 1
פורסם
לפני 1 דקה, עמית100 כתב:

מה התועלת ברכב אוטונומי?

למנוע תאונות דרכים הנגרמות עקב טעויות אנוש,כמו שידוע,הן אינסופיות !

תקרא את התגובה הקודמת שלי,או פשוט תתחיל להתעניין ב-Vehicle-to-everything (V2X).

ברגע שיהיה אקו סיסטם כזה,יהיה לזה הרבה תועלת ! 

• תוכן חדש...