Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שקצת ייאוש.

 

בסקודה יטי הייתי שם כיסוי הרבה פעמים, אבל זה היה מעצבן כי כל פעם הייתי צריך לפרק את האנטנה, אבל זה נחמד והצבע היה נחמד.

 

בנוכחית קניתי אותו כיסוי, בוגאטי משהו כזה.

הרכב והכיסוי יותר גדולים וזה סתם מציק.

החלק הפנימי של הכיסוי מלא בכל כך הרבה חול, כי דבר שחסר פה..זה חול וזה בכל מקום.

כמו כן, אני מאוהב ברכב, אבל בצבע פחות אומנם לבן בנאלי, אבל חברץ הטרייד עשתה צביעה כל כך מסריחה ומגעילה שהצבע נראה חרא מהיום שקניתי אותו.

פרנקופיל מושבע!

  • תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 54 דקות, nadavd4 כתב:

לרכב שלי קניתי כיסוי שאמור לצמצם למינימום את הסווירלים (שילוב של חומר רך מבפנים, התאמה לרכב המדויק, וכיסוי רק אם הרכב נקי), ונראה שזה עובד טוב בניגוד למה ששמעתי על כיסויים גנריים של כמה מותגים נפוצים בארץ.
לכסות ולהוריד לוקח כ 2-3 דקות, הכיסוי קל וקטן יחסית, ונכנס בקלות לתא מטען - ככה שכל עוד הרכב הולך לעמוד יותר מכמה שעות אני נוהג לכסות אותו.
רוב הנסיעות שלי מתוכננות ולכן זה נוח לי, אבל אני מבין את חוסר הנוחות בשביל מי שצריך לעשות הרבה יותר נסיעות או פשוט לא מעניין אותו לשמור על הרכב נקי מלכתחילה (ליסינג, אבל לא רק).544e8b06c9c5748fff0c6cc477346704.jpg

וגם נראה שזה מגן היטב אל מול מפעל הפרמז'ן שהקימו בקומה מעליך :)

  • מצחיק 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

הסיבה העיקרית, לדעתי, היא בגלל שפעם היה יותר קשה ויותר יקר לקנות רכב (אפילו בתחילת האייטיז, שלא לדבר על לפני זה) , ומי שהיה לו, היה שומר עליו יותר ממה שהאדם הסביר שומר היום על רכבו.

 

היום יותר קל ויותר זול לקנות אוטו, מחליפים בתדירות גבוהה יותר, ובנוסף, להרבה יותר אנשים כיום ביחס ללפני 30- 40 שנה יש "רכב מהעבודה" (גם אם הוא עולה להם כסף), ופחות שומרים על הרכב באדיקות.

 

הכל בראייה כללית, לא צריך עכשיו שכולם יכתבו "לי יש רכב ליסינג ואני מלקק לו את הג'נטים ומכסה אותו עם פוך אווזים". 

עריכה אחרונה על ידי שביט
  • רעיון טוב! 2

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לרכב דיילי לא הייתי קונה, כי הכיסוי מתלכלך באבק, בחורף רטוב... ואז לפני היציאה לעבודה להתעסק עם הכיסוי ופתאום להתלכלך בגללו.

 

בנוסף יש לי כבר פגיעות בצבע מאבנים שעפו על המכסה מנוע, נראה לי יותר שווה לשים ויניל שקוף על החלק הקדמי של הרכב.

 OM654 - 140 kW(190PS: 188hp) b47 - 140 kW (190 PS; 188 hp)

פורסם

למה יש אנשים שכן משתמשים בכיסוי לרכב?

 

דבר שמוסיף טרחה מיותרת.

  • אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

 

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

פעם הייתי משתמש, אבל זה פשוט לא נוח, כשיש רוח זה סיוט,אם הרכב מלוכלך אי אפשר לשים אותו, זה פשוט התעסקות מעצבנת.

 

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הרבה התעסקות- להגיע לאוטו, להסיר את הכיסוי, לפתוח את הבגאז, להכניס את הכיסוי ובזמן הזה התיק על הגב או הילדים מחכים מחוץ לאוטו עד שנתפנה לפתוח להם את הדלת לעזור להם להכנס לאוטו ולחגור אותם... 

אגב הכרתי אדם שנהג לכסות את הרכב שלו, בוקר אחד הוא הגיע לאוטו וגילה שפירקו לו את האוטו לחתיכות, הסתבר שבלילה גנבים נכנסו מתחת לכיסוי, פתחו את הדלת ופרצו לאוטו, מתחת לכיסוי היה להם הרבה זמן לעבוד ולפרק את המערכת (לפני עידן המולטימדיה), כל ארבעת הרמקולים (פעם זה היה הרבה) המגבר, הסאב, ועל הדרך גם את ההגה ואת לוח השעונים, אפילו את ידית ההילוכים הם לא השאירו לו.

הכיסוי נתן להם את האפשרות לעבוד בכיף ובשקט מבלי שהיה חשש שאיזה אדם יעבור ברחוב ויראה אותם.

  • מצחיק 1
  • מבאס 1
פורסם
הרבה התעסקות- להגיע לאוטו, להסיר את הכיסוי, לפתוח את הבגאז, להכניס את הכיסוי ובזמן הזה התיק על הגב או הילדים מחכים מחוץ לאוטו עד שנתפנה לפתוח להם את הדלת לעזור להם להכנס לאוטו ולחגור אותם... 
אגב הכרתי אדם שנהג לכסות את הרכב שלו, בוקר אחד הוא הגיע לאוטו וגילה שפירקו לו את האוטו לחתיכות, הסתבר שבלילה גנבים נכנסו מתחת לכיסוי, פתחו את הדלת ופרצו לאוטו, מתחת לכיסוי היה להם הרבה זמן לעבוד ולפרק את המערכת (לפני עידן המולטימדיה), כל ארבעת הרמקולים (פעם זה היה הרבה) המגבר, הסאב, ועל הדרך גם את ההגה ואת לוח השעונים, אפילו את ידית ההילוכים הם לא השאירו לו.
הכיסוי נתן להם את האפשרות לעבוד בכיף ובשקט מבלי שהיה חשש שאיזה אדם יעבור ברחוב ויראה אותם.
נשמע לי כמו מקרה קצה מבדח במיוחד.
פורסם
לפני 5 שעות, Mr.Hybrid כתב:

תוסיף את העובדה שיש גם גניבות של כיסויים..

זו עובדה מוכחת? כי אני כבר 5-6 שנים מכסה את הרכבים שלי ולא נתקלתי בתופעה הזו.\

להפך, היו ימים שהגעתי והכיסוי עף מהרוח על הכביש, ועדיין נשאר צמוד לרכב, אף אחד לא חשב לגעת בו אפילו במשך שעות.

לדעתי זה אפילו מנוגד. בן אדם שהוא פדנט ומכסה את הרכב שלו, הוא לא בן אדם שיגנוב מאדם אחר.

 

אישית, אני החזקתי בכיסוי פשוט יחסית בגטס שלי, היה שומר טוב מאוד מאבק וקקי של ציפורים ועטלפים, חצי דקה להוריד וחצי דקה לשים.

IMG-20160602-WA0003.thumb.jpeg.08b4db703ecf4e47323da0fca5ad4022.jpeg

במג'נטיס קניתי כבר כיסוי UNDERCOVER שאיתי כבר 3 שנים, עלה סביב ה600 שקל (אצלי זה מידה גדולה), יש לו עכשיו מעט חורים קטנים נקודתיים (באורך של פחות ממ"מ..) ושלחתי אותו פעם אחת למכבסה בעקבות מפגעים שכבר הצטברו עליו, בעיקר בחלק החיצוני.

בחורף אני לא מכסה בגלל השינויים התכופים במזג אוויר ובמצב החיצוני של הרכב.

בקיץ, כמעט תמיד הרכב מכוסה, זה גם מעודד אותי לרכב לעבודה על אופניים במקום להוריד כיסוי ולשים מחדש אחרי 3 קמ.

20200730_100028.thumb.jpg.582a62eb5789a4c3b0685dd1959528ec.jpg

ברכב אספנות שלי, השתמשתי גם בכיסוי גנרי מאיביי שעלה איזה 30-40 ש"ח.

20200727_123834.thumb.jpg.c59dda6165304d383e51ed0308f473c5.jpg

 הוא נקרע בשבוע שעבר מהרוחות החזקות, אחרי שנה וחצי שעשה עבודתו נאמנה ברציפות, במשך 2 חורפים וקיץ אחד.

20210324_130943.thumb.jpg.92c4a1751f358e115913eb58b842a160.jpg

בכל אופן, כל הכיסויים הנ"ל עוזרים מאוד לצבע הרכב להשמר, ולראיה הרכב שלי עם צבע כהה בן 11 ללא פיצוצי צבע או לכה שרופה.

 

עכשיו לשאלתך, למה מעט אנשים מכסים?

אישית, אני מכיר כמה אנשים שמכסים, אבל זה לא מדגם מייצג כי מן הסתם אני מכיר חובבי רכב.

עבור רוב האנשים בארץ, רכב נועד לשמש אותם לשנתיים-שלוש, אחר כך הוא ישן, מעפן, גרוטאה, וצריך לעבור לבא בתור, שצעיר בשנתיים שלוש ממנו. הם מנקים אותו רק כשהם מרגישים שזה כבר זוהמה, מטפלים בו רק אם חייבים... בקיצור, לא באמת אכפת להם מהרכב, בניגוד לעבר שרכב היה עם זיקה רגשית ואישית יותר חזקה מהיום (וגם הצבע היה פחות איכותי מהיום)

 

  • אהבתי 1
פורסם (נערך)

הדבר הכי מעצבן כשמשתמשים בכיסוי זה שכלבים וחתולים נהנים מאוד להשתין עליו ימח שמם, ואז אתה מוצא את עצמך מסיר כיסוי מלא בפיפי ומסריח ושם אותו באוטו.
זו הסיבה היחידה שהכיסוי שקניתי לרכב זרוק בגינה ומעלה עובש, די נשברתי.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • מבאס 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 7 שעות, yorng כתב:

 

אין קשר. 

זה שהרכב אמור לשרת אותך לא אומר שצריך להתייחס אליו כמו לזבל. לפחות מבחינתי. 

לא בא לי לחשוב פעמיים אם לסוע להביא בירות מהפיצוציה/לקפוץ בערב לחבר כי הרכב מכוסה וצריך לכסות אותו בחזרה.

זה הופך את השימוש ברכב לטרחה.

במקום ללחוץ על השלט ואז ללחוץ על הכפתור הנעה אני מתחיל להסתבך עם להוריד דברים מהרכב.

 

כל החלק הקדמי בכל הרכבים גם ככה מפוצץ במכות מאבנים.

 

איך מתייחסים לרכב כמו לזבל? לא עולה לי שום תרחיש הגיוני כזה.

אפילו אם אתה ממש לא שומר עליו והטמבונים שרוטים בגלל טעויות שלך,זה כסף קטן לצבוע לקראת המכירה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

סווירלים + יותר מודעות לצבע הרכב.

אני מוריד לשלשת יונים מיד כשאני רואה. זה לא יישב על הרכב יותר מכמה שעות (במקרה הגרוע) כי הרכב שלי זז כמעט על בסיס יומי.

מעבר לזה כדי לשמור על הצבע יש היום אוטמי צבע וציפויים. למה להתאמץ לשים כיסוי כשיש מוצר כימי שעוזר לי לתת הגנה טובה לצבע בלי להתעסק במשהו כל פעם שאני רוצה לנסוע?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני חושב שגם נושא הציפויים לרכב עלה מדרגה מבעבר,
אם יש לך ציפוי נאנו על הרכב, נושא הלשלשת של הציפורים וכד' פחות משנה כי הוא לא עובר את הציפוי + קל יותר להסיר אותו.

אני דווקא מכיר אדם או שניים שמכסים את הרכב שלהם, לרוב אלו "רכבי סופ"ש" ו/או אספנות (כפי שרשמו מעלי), כך שיש הצדקה, 

בנוסף, אני לחלוטין מתחבר לזה שאם ה רכב דיילי זו טרחה (כיסוי והסרה והכנסה לתוך הרכב של כיסוי מלוכלך), שלא לדבר על מקרה שיש לך רכב גדול / גבוה וזה בכלל מאמץ,
מה גם שלא מעט בניינים היום מציעים חניות מקורות (וגם כמה מקומות עבודה, תלוי איפה אתם עובדים..),
לי יש חניה מקורה בבניין כיום והדירה הבאה שאליה אני מתעד לעבור בשנתיים הקרובות חייבת לכלול לפחות חניה מקורה אחת, כחלק מהגדרות של מה שזוגתי ואני מחפשים.
 

אה... עוד משהו, לא יודע אם זו הטרלה אבל:
 

לפני 19 שעות, Mikelt89 כתב:

כי רכב זה פח ושימושו לשרת אותנו ולא להפך, זה משהו שנכנס לתודעה עם הזמן ובהתאם משתנה דפוס ההתנהגות. 

לא הייתי קונה רכב מאדם עם הגישה שלך, הייתי מתייחס טוב יותר מהגישה הזו לרכב הליסינג שלי, אם היה לי אחד.

אני מניח שזה עניין אישי. 

  • אהבתי 1
  • מעניין 1

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

השתמשתי שנים בכיסוי רכב מכל הסוגים, זה היה בתקופה שלא הייתי מודע לנזיקים שהם עושים מעל הצבע. בנוסף היו גונבים לי כל הזמן (אולי 4 פעמים גנבו לי במהלך השנים) עפים ברוח, לא נוחים, משאירים לחות בבוקר חמור יותר -חייבים לשטוף כל תקופה. (מסורבל וקשה, למרות שהייתי שוטף בעבודה במכונות ענקיות)

 

 

השימוש שלהם פחת מכמה סיבות, ולא, זה לא בגלל שלאנשים פחות אכפת להם מהרכב - בדיוק הפוך. המודעות לדיטיילניג עלתה בשנים האחרונות, רובם מקפידים על צבע מטופל ונקי ממפגעים. זאת מגמה שראיתי לפני כמה עשורים בארצות הברית. טבעי שזה הגיע גם לכאן. אנחנו משקיעים סכומים גבוהים על רכב, לאמה שלא יראה נקי ואסתטי גם לא בעוד 4/5 שנים

חוץ מזה, צריך לשרת רכב, בדיוק כמו שהוא משרת אותך. "סביבה נעימה מרחיבה דעת אדם" - תופס גם על רכב מבחינתי.

 

* אנקדוטה, הרבה שנים אני חושב על פטנט שיאפשר כיסוי הרכב באופן מהיר, על ידי גלגלת שתהיה מורכבת מאחורי הטמבון. (קבועה)

שליפה מהירה ישירות לצד השני שיחובר לעיגון מיוחדים. (תמונה הביצוע בראש אצלי, אין לי את הכלים לבצע את זה מעשית)

 

בשנים האחרונות רמת הצביעה/לכה השתפרה בצורה משמעותית, הבדים עוברים תהליך הגנה נגד קרני השמש השמשות יותר חוסמות אור שמש, הפלסטיקים עמידים יותר לחום. בנוסף רמת  הציפויים שיש היום מאפשרים לנו להגן על הצבע כמעט באופן מוחלט (PPF למשל) או ציפויים אחרים שמתחברים לצבע ויוצרים שכבה נוספת מעל הלכה. יש ציפויים שמאפשרים העלמת שריטות על ידי חימום האזור, שנמצאים בתהליכים כמעט סופי לצרכן החובב. (הציפוי מתרחב) כל אלה מבטלים את הצורך בכיסוי, על אף היתרונות שיש לו. הדבר הכי טוב מבחינת הגנה, וכיף ונהיגה  -זה עמדת חנייה עם פרגולה מעל. (למי שזה מתאפשר)

 

 

d81191_71b94457f134456ea34026b7d3a2a553_mv2.thumb.jpg.3369f7a5433e97e4d918e9dddfc45c64.jpg

 

 


×
×
  • תוכן חדש...