Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, 

לפני שנים זה היה די נפוץ להשתמש בכיסוי לרכב, מפני אבק, מפגעים ולכלוכים קשים (שאם לא מורידים בזמן פוגעים בצבע הרכב, כמו חרא יונים), ורציתי לשאול מה קרה שבשנים האחרונות אני כבר כמעט ולא רואה רכבים עם כיסויים? יש סיבה מסוימת? 

אני אישית שוקל לקנות כיסוי לרכב, 

הרכב שלי חונה לעיתים קרובות במקום קבוע שבו יש עצים עם יונים/עטלפים ואני חושב שכיסוי יהיה הפתרון הכי טוב בשבילי בשביל לשמור על הצבע. 

אבל שמעתי שכיסוי לרכב יכול לגרום לשריטות בגלל הרוחות, זה נכון? 

2F93DC5B-6362-4D9B-986E-2388E69342BC.thumb.jpeg.0a086f3709b75d85f78bcd367f45c6c0.jpeg

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כיסוי רכב אכן יכול לגרום לסווירלים (מיקרו שריטות) ואם רוצים להימנע מכאלה אז צריך להשקיע בכיסוי איכותי.

חושב שנתקלתי בדיון על זה בפורום דיטיילינג לגבי כיסוי שלא שורט את הרכב.

פורסם (נערך)

אכן היה מקובל בעבר, גם אני נהגתי לכסות את המכוניות הראשונות שלי אבל חדלתי מזמן.

מאז קרו כמה דברים, לא בטוח מה סדר חשיבותם:

1. המכונית נתפסת פחות כמוצר יקר מאד שמצריך ליטוף כל יום.

2. בעלי הרכב איבדו את הסבלנות להתעסק עם פריסת וקיפול הכיסוי, מה שגוזל כמה דקות כל יום.

3. שכבות המיגון של הרכב השתפרו - כמה חלודה אתה רואה היום על רכב בלי שריטות עמוקות?

4. הכיסוי תופס לא מעט מקום בבגאג'.

5. אם לא מקפידים על נקיון הרכב מאבק הכיסוי יגרום שריטות.

6. כיסויים מתעופפים ברוח ואולי גם נגנבים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • מעניין 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כי אנשים מבינים שהרכב צריך לשרת אותם ולא האנשים את הרכב...

אני מעריך שמי שעדיין מכסה את הרכב, מכסה רכב שעומד תקופה ארוכה במקום חשוף או שמדובר ברכב אספנות וכדו'

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 4
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לאחרונה יצא לי להשתמש בכיסוי, יש לו יתרונות. הרכב פחות חם מבפנים, הרבה יותר נקי חיצונית, יותר קל להוריד לכלוך, עלים ולשלשת של ציפורים מהכיסוי מאשר מהרכב עצמו.

זה גם ממש שומר על הצבע, לצערי לקח לי הרבה זמן להבין את זה.

אבל כן, זו קצת התעסקות בלהוריד אותו. יותר קשה לי להוריד מלשים. במקרה שלי הוא גם כבד וקשה לקיפול כי קניתי את הסוג היקר, 4 עונות.

• אהבתי 2

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
לפני 5 דקות, mottis כתב:

כי אנשים מבינים שהרכב צריך לשרת אותם ולא האנשים את הרכב...

אין קשר. 

זה שהרכב אמור לשרת אותך לא אומר שצריך להתייחס אליו כמו לזבל. לפחות מבחינתי. 

• אהבתי 1
פורסם

כי רכב זה פח ושימושו לשרת אותנו ולא להפך, זה משהו שנכנס לתודעה עם הזמן ובהתאם משתנה דפוס ההתנהגות. 

פורסם

קניתי כיסוי וזה עם הזמן מתחיל להטריח, יוצא עכשיו לראות סרט, באמת יש כוח לשים כיסוי על הרכב? חוזר עייף מיום ארוך- צריך להוציא אותו מתא המטען ולהתחיל לסדר אותו במקום שפשוט אכנס לי הביתה. בנוסף הוא תופס מקום בתא המטען והרכב שלי הוא לא בדיוק סטיישן ויוצא לי לא מעט להעביר בו דברים, אז כן בהתחלה עושים אבל עם הזמן זה מתחיל להעיק, לפחות עבורי.

• רעיון טוב! 1
פורסם

ברכב דיילי זאת באמת טירחה גדולה.

על רכב האספנות יש לי כיסוי כבד והוא עושה עבודה נפלאה בשמירה על הרכב מפני נזקי מזג האויר וליכלוך.

שקלתי לפעמים לקנות עוד אחד לרכב הדיילי אבל ברור שלא אשתמש בו מספיק.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

לרכב שלי קניתי כיסוי שאמור לצמצם למינימום את הסווירלים (שילוב של חומר רך מבפנים, התאמה לרכב המדויק, וכיסוי רק אם הרכב נקי), ונראה שזה עובד טוב בניגוד למה ששמעתי על כיסויים גנריים של כמה מותגים נפוצים בארץ.
לכסות ולהוריד לוקח כ 2-3 דקות, הכיסוי קל וקטן יחסית, ונכנס בקלות לתא מטען - ככה שכל עוד הרכב הולך לעמוד יותר מכמה שעות אני נוהג לכסות אותו.
רוב הנסיעות שלי מתוכננות ולכן זה נוח לי, אבל אני מבין את חוסר הנוחות בשביל מי שצריך לעשות הרבה יותר נסיעות או פשוט לא מעניין אותו לשמור על הרכב נקי מלכתחילה (ליסינג, אבל לא רק).544e8b06c9c5748fff0c6cc477346704.jpg

• רעיון טוב! 1
פורסם

את שלי קניתי מכאן -

https://www.undercover.co.il/

האתר פשוט, צריך להזמין בטלפון.

אבל הכיסוי מעולה. יש 2 דגמים, לי יש את הכבד יותר. עולה באיזור ה700-800 שח תלוי בדגם הרכב.

• מעניין 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
@nadavd4 מאיפה הכיסוי נקנה? וכמה עלה?
קאברקינג. הכיסוי הספציפי (תלת שכבתי) עולה למיטב זכרוני בין 600 ל 1000 ש"ח כולל משלוח ומיסים, תלוי בגודל הרכב.
יש לו אחריות של שנתיים וכבר קיבלתי מהם כיסוי חדש לפני כשנה בגלל קרע שנבע מתכנון לקוי של החור לאנטנה - אז גם השירות טוב.
יש כיסויים הרבה יותר יקרים ועמידים (למיטב זכרוני ל@Morningstar היה אחד כזה), אבל בשביל רכב האצ'בק חמים ועממי גם מה שיש לי מספיק ועומד בגבורה בכל תנאי מזג האוויר (והחתולים שאוהבים לשבת על הרכב).

• תוכן חדש...