Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לאהוב מכוניות ויש להשתעבד להוד מלכותה קופסת פח עם 4 גלגלים.

האוטו עדיין אמור לשרת אותי, ולא אני אותו.
אני חושב שזה יותר עניין של איכות חיים - לחיות במקום צפוף ללא חניה שמורה הופך את הנסיעה ברכב לטירחה בכל פעם (תאר לעצמך שכל נסיעה של חמש דקות תיארך 35 דקות בגלל חיפושי חניה).
כרגע אני גר בדירה עם חניה פרטית בחצר וזה מאפשר לי הרבה יותר פרטיות, משהו שגם חניון תת קרקעי לא מאפשר.
  • תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

נכון שזה עניין של איכות חיים, וברור שעדיף לגור במקום עם חניה מאשר מקום בלי חניה, אבל לבחור איפה לגור על סמך זה שאתה רוצה לשמור על הפח באוטו זה כבר מוגזם.

אם הבחירה שלי תהיה לגור במקום צפוף, אבל קרוב להכל, או לגור בחור אבל עם חניה בשפע, אעדיף לגור במקום צפוף, ולעזאזל השריטות והדנטים. יותר מזה - אבחר אוטו שלא יהיה אכפת לי מאיך שהוא נראה ואם יפתחו עליו דלתות או לא.

בעצם אני ככה עכשיו - גר במקום בלי חניה צמודה, אבל קרוב להכל, ועם אוטו השריטות והדפיקות כבר הגיעו בילט אין.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני שעה, yogev20 כתב:

איך מונעים את כל זה, כתבתי על זה עשרות פעמים על עמודים שלמים בפורום המתאים. (דיטיילינג)

שם יש יותר שליטה על הדברים שנכתבים, ולא צריך לקרוא את הדברים האלה "רכב צריך לשרת אותך לא אתה אותו"  עוד בפורום לחובבי רכבים.

אז אם לא לסגוד לאלוהי הלקה ולעשות דיטיילינג כל שעתיים, אי האפשר להחשב חובב רכב?

מה עם האנשים שאוהבים rat look?

• מעניין 1

OM654 - 140 kW(190PS: 188hp) b47 - 140 kW (190 PS; 188 hp)

פורסם

חנייה פרטים זה חלום, יאפשר לי לנקות את הרכב בכיף ללא לחץ כולל טיפולי דיטיילינג יום שלם.

לא מרגיש משועבד, דווקא להיפך. סיפוק גדול עבורי לראות רכב מבריק ללא טיפת לכלוך פנימי וחיצוני. 

עבורי רכב זה לא רק פח על ארבע גלגלים, זאת חוויה שמתחילה מרכב נקי למשעי. כל אחד רשאי לנהוג על רכב מטונף, שיקול שלו, זה לא ענייני .

אותי אף אחד לא ישנה, זאת דרך חיים. ( בבית, ברכב וכד')

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1
פורסם

חנייה פרטים זה חלום, יאפשר לי לנקות את הרכב בכיף ללא לחץ כולל טיפולי דיטיילינג יום שלם.

זה חלום קל מאוד להגשמה בלי הוצאות נוספות, אם משתחררים מהלחץ החברתי של "לגור במרכז העניינים" כאילו אתה כלוא ברדיוס של 500 מטר מהבית (אופס...).
פורסם
לפני 26 דקות, yogev20 כתב:

לא מרגיש משועבד, דווקא להיפך. סיפוק גדול עבורי לראות רכב מבריק ללא טיפת לכלוך פנימי וחיצוני. 

עבורי רכב זה לא רק פח על ארבע גלגלים, זאת חוויה שמתחילה מרכב נקי למשעי. כל אחד רשאי לנהוג על רכב מטונף, שיקול שלו, זה לא ענייני .

אותי אף אחד לא ישנה, זאת דרך חיים. ( בבית, ברכב וכד')

יש הרבה חלומות בתחום הזה, בטח לאנשים שאוהבים רכב נקי ודיטיילינג,
פשוט צריך לא מעט כסף לנושא, ובטח לא לגור במרכז העיר,
הנה כמה דוגמאות לחניות מקורות (או גאראג'ים 🙃) מארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות,
הבחור השני (05:08) ובמיוחד השלישי (09:48) הם דוגמאות חיות ל-לאן הייתי רוצה להגיע יום אחד (וכנראה שלעולם לא אגיע בסופו של דבר):

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתמול עשיתי הליכה בשכונה, יש לפחות 5 רכבים מכוסים בסביבה שלי. 

אחת איזו שברולט אספנות, אחת אחרת פונטיאק שנמצאת אצלו יותר מ- 20 שנה (זוכר אותה עוד מאז שהייתי ילד)

רכב מכוסה נוסף הוא ב.מ.וו סדרה 1 שחורה ידנית, נראית ממש טוב כשהיא לא מכוסה.

ועוד אחת היא יונדאי I40 מהצורות החדשות- בעיניי רכב רגיל לגמרי.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
לפני 4 שעות, yogev20 כתב:

כי אני ממש פדנט על כל דבר.

כשתרצה למכור את האוריס תשלח לי הודעה לפני שאתה מפרסם באתר יד2 😊

אגב, במושב שאני גר אין אף רכב מכוסה.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

כי כיסוי אפשר לשים רק על רכב נקי,ואחרי יום יומיים הוא כבר לא נקי,ולשים כיסוי על רכב מלוכלך,עדיף כבר לשטוף את הרכב עם נייר שיוף 1000.

חוץ מזה שזו השתעבדות לא נורמלית,זה לא באמת מגן על הצבע כמו שחושבים,יכול גם לגרום לנזק במידה והוא נרטב או לח.

ועדיף פשוט לשטוף את הרכב ידנית לפי הספר,לשים ציפוי נאנו/אוטם צבע/כל דבר אחר שיגן על הצבע,ואין מה לחשוש מהשמש.

• רעיון טוב! 1

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
לפני 11 דקות, Mr.Hybrid כתב:

כשתרצה למכור את האוריס תשלח לי הודעה לפני שאתה מפרסם באתר יד2 😊

אגב, במושב שאני גר אין אף רכב מכוסה.

כבר מפורסם.

חנייה מקורה הייתה למשפחה שלי בפלורידה. ממש תענוג, אתה סגור בגראז', מנקה בכיף בלי שאף אחד מפריע. ( אפילו שעות )

כל בית שלא אקנה בעתיד החנייה מקורה תהיה בעדיפות גבוה. 

לא רק בגלל חיפוש חנייה לאחר עבודה שזה ברור  

העניין זה תחזוקה שותפת, ושמירה על הרכב.

אחת הסיבות שאין מצב שאגור במרכז עיר, גם עם הבית יהיה מרווח בסביבה מעולה. חנייה צמודה זה חובה עבורי.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 5 שעות, ArikC כתב:

כי כיסוי אפשר לשים רק על רכב נקי,ואחרי יום יומיים הוא כבר לא נקי,ולשים כיסוי על רכב מלוכלך,עדיף כבר לשטוף את הרכב עם נייר שיוף 1000.

חוץ מזה שזו השתעבדות לא נורמלית,זה לא באמת מגן על הצבע כמו שחושבים,יכול גם לגרום לנזק במידה והוא נרטב או לח.

ועדיף פשוט לשטוף את הרכב ידנית לפי הספר,לשים ציפוי נאנו/אוטם צבע/כל דבר אחר שיגן על הצבע,ואין מה לחשוש מהשמש.

שמע, פחות מעניין אותי הסווירלים כמו שמעניין אותי צבע דהוי ומקולף.

לראשון יש פתרון, לשני אין מלבד צביעה.

פורסם
לפני 18 שעות, yogev20 כתב:

כבר מפורסם.

חנייה מקורה הייתה למשפחה שלי בפלורידה. ממש תענוג, אתה סגור בגראז', מנקה בכיף בלי שאף אחד מפריע. ( אפילו שעות )

מה אוריס, איזה מין חובב רכב אתה? 😅

תקנה בז׳ו 306 ותעשה לה ראש מנוע בימי שני ודיטיילינג בימי חמישי.

יש לי חניה מקורה בעבודה, זה אכן תענוג להיכנס לאוטו לא רותח בסוף היום.

לפני 19 שעות, f31 כתב:

מה עם האנשים שאוהבים rat look?

Rat look זה אדיר, אני שוקל לעשות משהו כזה לאוטו שלי (הוא קרוב לזה גם ככה).

יש משהו בזה שהאוטו נראה גרוטאה, אבל מתוקתק מכנית (ואפילו עם שיפורים).

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אז גם לא כואב הלב כשפותחים לך דלת על האוטו, זה אפילו מוסיף!

OM654 - 140 kW(190PS: 188hp) b47 - 140 kW (190 PS; 188 hp)

פורסם

רכב עם השיפורים הטובים ביותר שאפשר, יראה כמו גרוטאה על ארבע גלגלים במידה ולא מטופל חיצונית. חוץ מזה, הדבר הכי מופלא בתחביב, זה כאשר שני הדברים הולכים ביחד בלי הפרדה. (טיפול במנוע, וטיפול קוסמטי) כותב את זה אחד שמחזיק רכב בגיל מופלג של 20 שנה, שפתקים מתנוססים מעליו חופשי, בלי להזכיר מבט נוסף שהוא מקבל באהבה.

נכון שאיני עושה את זה בגלל מבטים משתאים של אנשים, אלא כי אני אוהב את זה בכל מאודי. 

חבר'ה, זה נקרא תחביב, וכמו בכל תחביב - התשוקה לשלמות היא אובססיבית. (אודיופיליה, ציור, בישול ואפייה, אומנות, בעלי חיים,ספורט, וכד')

• תוכן חדש...