Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, 

אני מעוניין לקנות רכב בתקציב של 78 אלף ש״ח.

הדרישות הן: 

ביצועים 

אמינות 

חיסכון בדלק 

ובאופן כללי אחזקה כמה שיותר זולה 

אני מבין שקשה למצוא משהו שעונה על הכל מבלי להתפשר איפשהו

אבל די התקבעתי על מאזדה 3 בעל מנוע 2000. (יש לה שוק חזק והרבה חברים המליצו לי)

מצד שני, חשבתי לעצמי, למה לא להסתכל על רכב מנהלים היברידי? 

למשל יונדאי סונטה היברידית, איך היא עונה על הקריטריונים? 

* לא מעוניין בסופר מיני. 

אשמח לעזרה!

תודה חברים

פורסם

מאזדה 3 ספיריט היא בחירה מעולה, היא חזקה היא מאובזרת והיא מאוד מהנה לנהיגה, צריכת הדלק שלה משתנה, יש כאלו שדיווחו על 18 ק"מ לליטר ויש כאלה על 9. מאוד תלוי בנהיגה שלך.

לגבי הסונטה, זה רכב אמריקאי קלאסי, חזק מאובזר ורך, היא לא מהנה לנהיגה והיא לא ספורטיבית, היא מתנדנדת ורוכנת המון והיא בעיקר לשיוט בכביש 6.

אם אתה באמת מחפש משהו מהנה לנהיגה הייתי מציע את הג'ולייטה תלתן ירוק, האחזקה שלה יותר יקרה ביחס למאזדה אבל היא באמת רכב ספורטיבי. 

אישית הייתי הולך על המאזדה, היא באמת מהנה ביחס למה שהיא, היא חסכונית יחסית, ובזמן המכירה שלה היא כנראה גם תשמור את ערכה הכי הרבה. 

פורסם

מאזדה 3 עם מנוע 2.0 חזקה ביחס למאזדה 3 עם מנוע 1.5,מהאופציות בעלות הטורבו היא נופלת.

הייתי מחפש רכב עם טורבו,פורד פוקוס אופציה לא רעה,ותאפשר לך לשמור על כסף בצד.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 10 דקות, Potato כתב:

מאזדה 3 עם מנוע 2.0 חזקה ביחס למאזדה 3 עם מנוע 1.5,מהאופציות בעלות הטורבו היא נופלת.

הייתי מחפש רכב עם טורבו,פורד פוקוס אופציה לא רעה,ותאפשר לך לשמור על כסף בצד.

אם מדובר בפוקוס מהשנים 2015 ואילך עם מנועי האקובוסט 1.5 טורבו הייתי מתרחק, מנוע בעייתי מאוד, בארה"ב הוגשה תביעה נגד פורד על המנוע הזה, ראש המנוע והצלינדרים נוטים להיסדק ולהישבר וזה נזק בלתי הפיך למנוע.

אם מדובר בדגם הקודם של הפוקוס עד 2015 עם מנוע ה1.6 טורבו והתיבה הידנית הייתי ממליץ עליו אבל הבעיה היא שלך תמצא אחת.

פורסם

^

הבעיה במנוע ה4 צל' ולא 3 החדש,

בכל מקרה לא לזה היגבתי,

אלא בגלל זה שמנוע ה1.6 טורבו אולי מוצלח יותר, אך גם לו יש בעיות, מוזר שקראתי בחיפוש בגוגל על אמינות, ונראה שגם הוא בעייתי ולא אמין, לא יודע מה הסיבה, אך תחפש איזה מנועים הכי לא אמינים יש לפורד, והמנוע הזה יצוץ שם,

מעבר לזה שמדובר בגיר הרובוטי הבעייתי.

• תוכן חדש...