Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת מכונת כביסה חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום =]

לצערי המכונה שלי אתמול התחילה להתפגר (Beko EV5600Y) אחרי 5 שנים ו-3 דירות.

הלך הלאגר של התוף ואמרו לי שבבקו אם לא התעסקתי בזה אף פעם לא כדאי לי להתחיל לפרק לבד ולסדר כי זה יקח ים זמן (שבאמת אין לי כרגע) וטכנאי יקח קרוב לכמה שהיא עלתה לי בזמנו.

אז הגיע הזמן להחליף.

אשמח לעזרצכם מצאתי 4 דגמים אפשריים בגזרת המחיר (סביב ה- 1500) כולן 7 ק״ג.

נתחיל מזה שכרגע אני רווק שגר לבד אבל כמובן לא הייתי רוצה שאצטרך להחליף את המכונה אם היא לא מתקלקלת. עד היום הייתי עושה 2-3 כביסות בשבוע (כפול מזה כשגרתי עם בת זוג).

אין לי יותר מידי דרישות המכונה שהייתה לי הייתה מאוד בסיסית, מה שכן חשוב לי זה גם תוכניות קצרות לבגדים שלא באמת התלכלכו. אם יש תצוגה של הזמן שנשארו הפעלה בדיליי זה גם נחמד (לא היה לי עד היום).

אז הדגמים שמצאתי הם:

1. בוש WAN20051IL - נראה בגדול דגם מאוד ותיק שהתלונה היחידה עליו זה מים בגומי וגרביים שנתקעות בגומי מידי פעם. עולה 1590 כולל הובלה. - יבואן רשמי BSH

2. קונסטרוקטה CWF10N06IL - עולה 1530 כולל הובלה. על פניו? נראית די זהה לבוש והבנתי שיש מצב שזה באמת אותה מכונה כי זו אותה חברה. - יבואן רשמי BSH

3. סמסונג WW7SJ4263KW - עולה 1520 כולל הובלה - יבואן סמליין

4. AEG - L6F47264IM - הכי יקרה עולה 1700 כולל משלוח, על פניו נראית הכי חדשה מחיפוש זריז לדעתי דגם שיצא השנה ורשום שהוא ממש שקט בתיאוריה (56 db) - יבואן רשמי ברימאג.

כולן שנה אחריות, חלקן 10 שנים למנוע (תמיד יש יותר אחריות למה שלא מתקלקל...).

אשמח לעזרה :)

תודה מראש

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

יש לי דגם אחר מהסדרה של בוש (WAN24510), אחלה מכונת כביסה לא עושה בעיות.

חוץ מהסיפור הזה - https://htmag.co.il/forum?q=dmlld3RvcGljLnBocD90PTMxMzEwMA==

לא הייתה בכלל בשנתיים האחרונות, הרחבתי אחריות באתר שלהם ב200 שקל לעוד כמה שנים אם אני זוכר נכון.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

בסדר זה הרגיל. צריך לקטוע אותם בהתחלה ולהתקדם.

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

AEG הוא המותג ה"יוקרתי" של אלקטרולוקס, הדמיון בין הדגמים גורם לי לחשוב שהם מגיעים מאותו פס ייצור. חפש אלקטרולוקס מקבילה, תעלה כמה מאות שקלים פחות.

אם אתה ממש לחוץ כספית פש את הטורקיות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא לחוץ כספית...סתם לא רואה צורך להוציא מעבר לזה 

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

כאשר חיפשתי מכונת כביסה לפני כשנה עמדו זו לצד זו שתי מכונות אלקטרולוקס ואחת AEG. חוץ.מהצבע של איזה עיטור תא הכביסה נראה זהה. בחרתי האלקטרולוקס היותר משוכללת, לא ראיתי סיבה לשלם תמורת ה-AEG. אצלי המכונה פועלת ב-99% לפי אותה תוכנית, אז ריבוי תוכניות לע מעניין אותי.

• אהבתי 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ראיתי את האלקטרולוקס EW6S7246XM. נראית גם חדשה. היתרון שלה מבחינתי זה שהעומק שלה הוא רק 49 ס״מ והחדר כביסה שלי קטן.

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

כנס לאתר של שופרסל - יש שם מגוון של מכונות כביסה, החל מ 800 שח ועד הרבה יותר.

הזמנתי מהם בוש שקר כלשהו. בינתיים עובדת מעולה. 

https://www.shufersal.co.il/online/he/קטגוריות/הקניון-הכל-לבית/מוצרי-חשמל-לבית/כביסה-%2Cייבוש-וגיהוץ/מכונות-כביסה/מכונת-כביסה-7-ק"ג-BOSCH/p/P_4242005177721

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אם חדר הכביסה שלך קטן אולי עדיפה מכונה עם פתח עליון, החתימה שלה על הרצפה 40X60 ס"מ והגישה לתוף יותר נוחה מאשר עם פתח קדמי. החסרונות הם מבחר קטן של דגמים, ויתור על האפשרות לערום מעליה מייבש ואולי אורך חיים קצת יותר קצר.

פורסם

גם אני קראתי את הביקורות על הגרביים שנתקעות במכונת בוש והתעלמתי מהן.
קניתי מכונה של בוש (לא זוכר את הדגם) שהיא באמת מעולה למעט גרביים שבאמת נתקעות בגומי של הדלת.
הגרביים שנתקעות הם גרבי חצי (שמגיעןת עד הקרסול) או גרביים של ילדים קטנים.
כנ"ל לגבי המים בגומי.
אך חוץ מזה - המכונה מעולה.

דרך אגב, התקשרו עלי מהחברה שנותנת שירות למכונו בוש וניסו למכור לי הארכת אחריות ושאמרתי לה שנתקעות לי גרביים היא הציעה לי לקנות שק רשת שבתוכה אכניס את הגרביים.

שאלתי אותה למה לא מספקים את השק ביחד עם המכונה?
לא היתה תשובה.
כמובן שלא הארכתי את האחריות.

כנראה המכונה הבאה שלי תהיה AEG או אלקרולוקס.

פורסם

בכול מכונה בעלת פתח קידמי קיים מירווח מסויים בין האטם לבין התוף שמסתובב. אם לא היה מירווח כזה התוף היה מתחכך באטם לכן רכישה של מכונת כביסה תוצרת ייצרן אחר לא בהכרח הייתה פותרת את הבעיה של התפסות הגרביים. כאשר מכונת הכביסה מתיישנת ובולמי הזעזועים לא במייטבם המירווח הזה עלול לגדול בזמן פעולת מכונת הכביסה.

הצטברות של מים בחלק התחתון של הגומי היה מינורית אלא עם הפתחים בתחתית הגומי סתומים. בדרך כלל קיימים 3-2 פתחים בגומי לניקוז המים לכן אני מציע לבדוק אותם ולנקות במידת הצורך.

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 8 שעות, מרק10 כתב:

בכול מכונה בעלת פתח קידמי קיים מירווח מסויים בין האטם לבין התוף שמסתובב. אם לא היה מירווח כזה התוף היה מתחכך באטם לכן רכישה של מכונת כביסה תוצרת ייצרן אחר לא בהכרח הייתה פותרת את הבעיה של התפסות הגרביים. כאשר מכונת הכביסה מתיישנת ובולמי הזעזועים לא במייטבם המירווח הזה עלול לגדול בזמן פעולת מכונת הכביסה.

בחלק מהמכונות של בוש זאת בעיה מעצבנת מהרגיל. הבקו שיש לו מתוכננת אחרת ושם זה לא קורה בערך אף פעם (מהיכרות עם דגם ה 6 קילו - ev6800).

בתאריך 30.12.2020 בשעה 13:30, discoTD5 כתב:

כנס לאתר של שופרסל - יש שם מגוון של מכונות כביסה, החל מ 800 שח ועד הרבה יותר.

הזמנתי מהם בוש שקר כלשהו. בינתיים עובדת מעולה. 

https://www.shufersal.co.il/online/he/קטגוריות/הקניון-הכל-לבית/מוצרי-חשמל-לבית/כביסה-%2Cייבוש-וגיהוץ/מכונות-כביסה/מכונת-כביסה-7-ק"ג-BOSCH/p/P_4242005177721

המחיר זול בגלל שזה דגם פולני (הכוונה - מיועד לשוק הפולני, עם לוח בקרה בפולנית. גם הדגמים הישראלים מיוצרים בפולין) ביבוא מקביל.

סה"כ אותה מכונה כמו הישראלית רק עם תנאי אחריות שונים.

פורסם

מכונת הכביסה הטובה ביותר שקניתי (מכיר את כל המותגים, לאחר עשרות מכונות שהיו אצלי) הייתה האחרונה (בוש גרמניה)

לא נתקע אצלי גרביים בפתח הקדמי. זאת הקנייה המומלצת מבחינתי. אני בעד להשקיע מעט יותר על מוצרי חשמל, כדי לקבל איכות. (לא עשיר לקנות בזול)

לא קונה מכל מיני חנויות ביבוא מקביל (שופרסל לדוגמה, למרות שיש לי שם הנחה נוספת)  מעדיף אחריות על ידי יבואן רשמי.

(בכל מוצר שקניתי, כולל המיקסר האחרון)

פורסם

מנסיוני האישי, מכונת כביסה בוש שאצלנו 11 שנה ונקנתה בסכום של 1600~ ש"ח בזמנו עבדה כמו סוסה עד לפני שלושה חודשים. הלך גוף חימום ותקופה קצרה אחרי החלפתו החלה לרעוד מאוד בסחיטה.

הוחלפה בבוש חדשה דגם WAN20170IL שמקווים שתפגין גם היא אמינות דומה - כלכך שקטה שלא היה מזיז לי לישון איתה באותו חדר, ההבדל היחיד בין הדגם שציינת לדעתי זה אפשר לשנות טמפרטורה בנפרד לכל אחת מהתוכניות.

לאורך השנים המלצתי למספר חברים לרכוש גם כן בוש, כולם מרוצים - הותיקה שביניהם פועלת כבר 5 שנים~ גם היא 0 תקלות.

בגדול קונסטרוקטה, סימנס ובוש זה אותו המוצר באריזה קצת שונה, לרוב גם תקופות האחריות זהות לחלוטין. שמתי לב קצת אחרי הקניה שדגמי סימנס מקבילים נמכרים בזול יותר אז שווה להציץ.

סמסונג - ממליץ לא להתקרב. לנו היה מייבש שלהם שמת אחרי 4 שנים בלבד וגם בתקופה שעבד היה מקצר בחצי מהתוכניות והיבואן לא לקח שום אחריות גם בתקופת האחריות. במשפחה גם כן סבלו ממכונת כביסה אחת ושמעתי דברים רעים גם מחבר לעבודה.

AEG - לא מכיר אף אחת שמחזיק במכונה שלהם, אך בעקבות המלצה על מייבש מקרוב משפחה - רכשנו גם אנחנו מייבש שלהם לפני שנה וחצי והוא עובד נפלא וחצי מזמן הייבוש של הנבלה הקודמת (סמסונג).

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם
לפני 6 שעות, Ooga כתב:

בחלק מהמכונות של בוש זאת בעיה מעצבנת מהרגיל. הבקו שיש לו מתוכננת אחרת ושם זה לא קורה בערך אף פעם (מהיכרות עם דגם ה 6 קילו - ev6800).

המחיר זול בגלל שזה דגם פולני (הכוונה - מיועד לשוק הפולני, עם לוח בקרה בפולנית. גם הדגמים הישראלים מיוצרים בפולין) ביבוא מקביל.

סה"כ אותה מכונה כמו הישראלית רק עם תנאי אחריות שונים.

גם ברשותיי מכונת כביסה תוצרת בוש דגם WAK20260IL כבר מספר שנים עם אפס תקלות ושום גרב או שרוך של נעל לא נתפס בין האטם לתוף.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...