Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה בד"כ מנהלי פרויקטים עם התפיסה הזו.

מנהלי פיתוח ברובם שמעו על המשולש של Fast, Good, Cheap, Choose 2

• רעיון טוב! 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 48 דקות, korola כתב:

עושים לי כאב ראש מנהלי בתי החולים, שיהיו ברורים כבר

איך יהיו ברורים. ראית את הכתב שלהם?

• מצחיק 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, korola כתב:

עושים לי כאב ראש מנהלי בתי החולים, שיהיו ברורים כבר, זה לא נעים המטוטלת שלהם.

שישבו עם פרופ' עדית מטות , שינסחו החלטה ויחתמו עליה.

ממש לא נעים שפעם אחת הם מעלים דגל אדום - קבינט הקורונה מתניע הליכה לסגר.

אז הם חוזרים בהם וצועקים ... לא .. לא התכוונו לסגר. 

ועכשיו הם אומרים .. לא התנגדנו לסגר. 

מי שעושה לך כאבי ראש זה העיתונאים הרדודים שלא מביאים שום ידיעה כמו שצריך

• רעיון טוב! 1

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם (נערך)

אני לא חושב שזה בעיה של עיתונאים,  תקרא את הכתבה על עידית מטות שפורסמה לפי 15 דקות ב N12. 

לפי מה שאני מבין,  היא מתנגדת לסגר רק בגלל הפוזיציה שלה.

כבר מעל חודש היא נמצאת בצוות שמטרתו להוריד את התחלואה בשיטות שונות,

ברור לכולם שסגר מוריד את התחלואה במהירות אבל המחיר שלו כבד.

לפי מה שאני מבין, היא מתנגדת רק בגלל זה מעיד על כך שהיא וגמזו נכשלו , מבחינתה שיתנו לה עוד קצת לנסות בשיטות הוודו שלהם. 

אני מחזיק בדיעה שאחת הסיבות העיקריות לכישלון זה הדיעות של פרופ' כמוה. גמזו, ליס  ואחרים.

בגללם אבד האמון של הציבור בממשלה. 

הכי כיף זה לשמוע את יפעת שאשא ביטון  - מבחינתה יש חוסר אמון בין הציבור לממשלה וצריך לשקם את חוסר האמון.

את זה היא אומרת - אחרי שהיא פוצצה ישיבות של ועדת קורונה מבלי להגיע להסכמות , היא פשוט דפקה עם הפטיש וצעקה הישיבה ננעלה. 

ככה כמו דיקטטור היא החליטה לסתום את הפה לכל חברי הכנסת שחברים הועדה, לא להצביע על כלום ולא להחליט כולם.

ואז היא מטיפה שיש חוסר אמון בין הציבור לנבחריו. 

ועכשיו .. התקשרות מעודדת מרד ציבורי, כמובן שהם לא קוראים למרד, אבל במקום לסקר את המשטרה,

ולהגיד שהמשטרה נערכת בכוחות מוגברים לצורך אכיפת הסגר, ודובר המשטרה טוען שלא יהיו הקלות ודוחות ינתנו  ומעצרים יבוצעו למפרים. 

הם מעדיפים לסקר אנשים אנונימים (שלא ברור שבכלל קיימים אנשים כאלה) - להודיע לציבור שתופעת המרד מתגברת, מסעדות , חדרי כושר וכולם הולכים למרוד בסגר. 

הסיקור של התקשורת קובע לאיזה כיוון הציבור יפנה, הם הפכו להיות מסוקרים למשפיעים. 

image.thumb.png.d47eb57b82e28642cde7fa761a2bfc7f.png

עריכה אחרונה על ידי korola
  • אהבתי 1
פורסם

התקשורת בפשיטת רגל ציבורית, לא חושב שההמון מאמין לתקשורת.

אני למשל לא מאמין לאף מילה שנרשמת בתקשורת, שום מילה. 

הם רמאים, נוכלים ומוטי אג'נדה (כמעט כולם) מעט מאוד עיתונאים מחזיקים היום ביושרה מקצועית ומדווחים ללא פניות.

• אהבתי 3

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
לפני 6 דקות, korola כתב:

אני מחזיק בדיעה שאחת הסיבות העיקריות לכישלון זה הדיעות של פרופ' כמוה. גמזו, ליס  ואחרים.

אני לא מסכים.

אני מסתכל נטו על מה שהולך בממשלה - ומפה חוסר האמון. היום ירוק מחר אדום, סגר על ערים סגורות, בעצם רק בלילה, בעצם בוא נסגור את כולם.

ביבי מגיע רק כשהוא רוצה להוציא את עצמו טוב, בין אם זה לחלק כסף ללהאשים אנשים אחרים ולהגיד שהוא הולך לחתום על הסכמי שלום תמורת שלום.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

צודק לחלוטין. 

לפני 6 דקות, yuvalganim כתב:

התקשורת בפשיטת רגל ציבורית, לא חושב שההמון מאמין לתקשורת.

אני למשל לא מאמין לאף מילה שנרשמת בתקשורת, שום מילה. 

הם רמאים, נוכלים ומוטי אג'נדה (כמעט כולם) מעט מאוד עיתונאים מחזיקים היום ביושרה מקצועית ומדווחים ללא פניות.

גם אני, אבל תתפלא כמה אנשים חושבים שהכותרות שהם רואים בטמקא זה אמת בלתי מעורערת. עובדה, אנשים מתקינים את האפליקציות של אתרי החדשות כי הם ניזונים מהשיט הזה, למרות שבתכלס כל התוכן מועבר בצורה שנועדה במופגן לגרום אי נוחות ופחד. להתמודדות עם הווירוס זה בטוח לא עוזר.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני רק 2 שאלה

1. למה לא מורידים עומס מבתי חולים בפריפריה? להבנתי אין עוומס במרכז.
2. להבנתי חולים בינוניים באירופה אצלנו יוגדרו חולים קשים? סטורציה מתחת ל94

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם (נערך)

שיטת הממשל שלנו היא הביזיון , בשילוב עם חבורת מושחטים חסרי עקרונות וערכים אנו האזרחים מקבלים במקום ממשלה גנון פעם אחר פעם, עסוקים באגו ,משחקי כסאות ובבחירות הבאות.

עריכה אחרונה על ידי Dimo

פורסם
לפני 11 דקות, korola כתב:

לפי מה שאני מבין, היא מתנגדת רק בגלל זה מעיד על כך שהיא וגמזו נכשלו , מבחינתה שיתנו לה עוד קצת לנסות בשיטות הוודו שלהם. 

זה נכשל כי כבר חודשיים אנחנו שומעים על רמזורים ואין מהנדס תנועה אחד באיזור, אבל ברצינות, ערים שהיו אמורות להיות אדומות עם סגר מקומי כבר לפני חודשיים, ולא קרה עם זה כלום.

אבל גמזו עשה את התפקיד שבשבילו הביאו אותו - יש מישהו להאשים בזה שאנחנו בסגר שני, וזה לא ביבי

לפני 19 דקות, korola כתב:

הסיקור של התקשורת קובע לאיזה כיוון הציבור יפנה, הם הפכו להיות מסוקרים למשפיעים. 

היה פעם איזה מו"ל כזה שחשב שהוא ממליך המלכים והוא ורק הוא יקבע אפילו מי יהיה פה ראש הממשלה

לפני 4 דקות, maxcher כתב:

אני רק 2 שאלה

1. למה לא מורידים עומס מבתי חולים בפריפריה? להבנתי אין עוומס במרכז.
2. להבנתי חולים בינוניים באירופה אצלנו יוגדרו חולים קשים? סטורציה מתחת ל94

1. מורידים עומס, חולים עוברים למרכז, אבל לא יעבירו עכשיו מחלקת קורונה שלמה מרמב"ם לאיכילוב כן?

2. בישראל אימצו את הגדרות חומרת המחלה של ה-WHO (כולל השינוי של הורדת הסטורציה) כמו שהוא.

אני לא בטוח אם באירופה (איפה בדיוק?) אימצו גם כן את הגדרות ה-WHO, אני מנחש שלפחות בחלקן כן.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 26 דקות, korola כתב:

ולא בגלל שראש הממשלה ברח לחול, בסגר הקודם הוא והנשיא בילו עם בני המשפחה ספק לפי ספק נגד ההנחיות, החרדים איימו באי ציות וזה עבד להם, מספר מתים וחולים קשה נמוך יחסית אבסולוטית ורצון כלל ישראלי להרגיש כאילו כולנו "מפצחים את השיטה" ו"לא יוצאים פראיירים"?

אין מה לעשות עם שילוב מנצח של גם אוכלוסיות שלא סופרות את שלטון החוק כשלא בא להן, וגם עם תרבות הקומבינטוריקה ועיגול הפינות. המזל שלנו הוא שהמגפה הזו באמת לא התפרצה כאן ברמה של איטליה, ספרד או ארה"ב. 

• אהבתי 4
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא מזל, זה בגלל התפילות!

• מצחיק 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 23 דקות, m3x7r3m3 כתב:

זה נכשל כי כבר חודשיים אנחנו שומעים על רמזורים ואין מהנדס תנועה אחד באיזור, אבל ברצינות, ערים שהיו אמורות להיות אדומות עם סגר מקומי כבר לפני חודשיים, ולא קרה עם זה כלום.

אבל גמזו עשה את התפקיד שבשבילו הביאו אותו - יש מישהו להאשים בזה שאנחנו בסגר שני, וזה לא ביבי

היה פעם איזה מו"ל כזה שחשב שהוא ממליך המלכים והוא ורק הוא יקבע אפילו מי יהיה פה ראש הממשלה

1. מורידים עומס, חולים עוברים למרכז, אבל לא יעבירו עכשיו מחלקת קורונה שלמה מרמב"ם לאיכילוב כן?

2. בישראל אימצו את הגדרות חומרת המחלה של ה-WHO (כולל השינוי של הורדת הסטורציה) כמו שהוא.

אני לא בטוח אם באירופה (איפה בדיוק?) אימצו גם כן את הגדרות ה-WHO, אני מנחש שלפחות בחלקן כן.

אין לי נתונים אבל הבנתי מהוועדה עם שאשא ביטון שבאירופה זה מוגדר 90 ומטה
אצלנו 94
לגבי העברת חולים...GIVE ME A BREAK
הצבא יודע להעביר אוגדות שלמות , אז מחלקת קורונה? זה עניין של רצון.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

הכל הצגה. צריך שזה יראה ככאוס וכבלאגן.
איך יצדיקו סגר?
אפשר לעשות הרבה דברים מלבד סגר אבל הם לא יעצרו את ההפגנות ובכל שיחת קורונה זה מגיע להפגנות נגד ראש הממשלה. לכן שם התשובה.

הפתרון לסגר -> הפסקת ההפגנות -> ביטול מהלכים המשפטיים נגד ראש הממשלה -> אין סגר -> ביבי מתחיל לעבוד בשביל העם.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• תוכן חדש...