Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

AUDI A6 2.4L V6 BDW התנעה ארוכה וחוסר סחיבה

Msika93
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם

התחילה אצלי תקלה ברכב מאוד מוזרה

מתי שהרכב קר נגיד בבוקר אז הרכב לוקח לו יותר זמן להניע זאת אומרת הנעה בסיבוב אחד אבל יותר זמן..

בנוסף שהרכב קר אז הוא לא מגיב טוב זאת אומרת שאין לו מומנט בנסיעה בכלל ולא סוחב.., ויש גם רעש מוזר כאילו יש פילטר פתוח ברכב

בדקתי את כל הדברים מסביב למנוע הכל נראה תקין

אחרי שהמנוע מתחמם ומגיע לטמפרטורת עבודה שלו שהיא 90 מעלות אז אני פשוט מכבה ומניע מחדש את הרכב ואז הרכב מתנהג כרגיל כאילו לא קיימת שום תקלה..

בנוסף לכך שאני לוחץ קיק דאון הסחיבה לא אותה סחיבה כמו שאמור להיות ברגיל מרגישים שקשה יותר לסחוב ומעבר לקח גם בקיק דאון יש ריח של פיח שמגיע מכיוון המנוע וכן בכל לחיצה יש את הריח הזה ולא אין שוב דבר שיוצא מהאגזוז בוודאות.. זה מגיע מכיוון המנוע בוודאות!

בדקתי שמנים ונוזלים והכל תקין מהבחינה הזאת

בנוסף לקח נדלקה מנורת מנוע.

חיברתי סורק תקלות והתקלות שמופיעות הן P0346 P0010 P0020 P0021 P0018 P0011

דרך אגב אמרו לי כמה שיכול להיות קשור לחיישן VVTI או חיישן קאמשפט אבל לצערי זה לא קשור.. פירקתי אותם והחלפתי לחדשים וגם לא פותר את התקלה

[/b]אם יש למישהו מושג למה זה יכול להיות קשור אני אשמח לתשובה ועזרה..

תודה לכולם

My Car: Audi A6 C6 2.4 V6 2006

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גש למוסך חבר, עשית ככל שיכלת בכוחות עצמך.

מכאן והלאה אתה יכול להגדיל את הנזק.

נסה במוסך רון.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגשת למסך אני לא יכול עכשיו כי אין לי זמן בתקופה הקרובה רק בעוד כחודש בתכלס אני יכול לנסוע ברכב.. אבל רוצה לדעת מה אומרות התקלות האלו?

למה זה יכול להיות קשור?

למישהו יש מושג?

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מתי הוחלף פעם אחרונה שמן ופילטר?

לפני 8 חודשים עבר 10 אלף ק"מ עושה טיפול כל 15

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

כל התקלות מצביעות על בעיה בתזמון השסתומים.

אתה מתכוון לטיימינג?

זה יכול להיות בעיית מחשב או בעיה בצמת חשמל או כוהלים , בקיצור בדיקת מחשב אצל מוסך שמתמצא רק באודי

בדקתי בvcds ואלו המספרי תקלה שמופיעים

לדעתך זה יכול להיות קשור גם לכוהלים, אתה בטוח?

ותודה לכולם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...