Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המאמר של דיסקו בוואלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שאפו ליואב על המאמר - https://cars.walla.co.il/item/3309268

מעט התפלאתי לראות את צילום רשיון הרכב המסונן, אמנם נערך בשדות מסויימים אבל מה שמשך את תשומת ליבי היה מספר הרישוי.

לוחית רישוי 1234567 אכן קיימת, זכור לי מודעת מכירה של אלפא 159 אם איני טועה שהיא בעלת מספר "הזהב" הזה. חיפוש שקובץ שהופיע כאן באחד הדיונים יעלה יותר פרטים.

זוהי אלפא 159 קלסיקו פלוס 2009 8)

בכל אופן, שאפו על המאמר.

:king:

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

בס"ד

לא ידעתי שלדיסקו יש בלוג, נראה מעניין.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

אגב, כתוב במאמר לשים לב למספר מנוע ושלדה שתהייה התאמה בין הרשום לרישיון לבין הרכב.

ואם לא אז הרכב לא יעבור טסט בפעם הבאה.

בפועל למי אי פעם בדקו מספר שלדה ומנוע בטסט? או אפילו קי"מטראז?

עשיתי טסטים במספר מקומות ובחיים לא בדקו לי מספר שלדה או מנוע.

אפילו ק"מטראז פשוט שאלו אותי בעל פה והבודק רשם מה שאמרתי לו.

פורסם

בדינמומטר רעננה מנסיוני ב10 שנים האחרונות הבוחנים בודקים את כל מה שציינת כולל להכניס ראש לרכב ולבדוק מד אוץ.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

מד אוץ אני מכתיב (לפעמים הבוחן גם מציץ), אבל במכון בנשר לפני כיוון האורות בודקים את מספרי המנוע והשלדה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כי הדוגמאות שלו הן מ-2005 ו-2007, כאשר עדיין נרשמה שנת הייצור. הרישון ההזוי של שנת הרישוי החל ב-2008.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בסעיף 2 לא צוין שיש רכבים (חדשים) שפטורים ממבחן רישוי וזה גם מצוין בהערות. כלומר יש מצבים שבהם אין צורך בחותמת של מכון הרישוי (או הערה שבוצע מבחן רישוי בתאריך מסוים).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

^

כנ"ל אצלי. תמיד בודקים. אפילו אם אני מקריא קילומטר'ז לטסטר, הוא רושם ודוחף ראש פנימה לקרוא בעצמו. מכון פליקס בלוד.

פורסם (נערך)

עשיתי טסט בשבוע שעבר. הבוחן ניגש ושאל מה הקילומטרז'. הקראתי מאה שישים ושש... אני רואה שהוא רושם שישים ושש... לא שמע את המאה, ולא הרגיש לו מוזר שרכב שנמצא 13 שנים על הכביש עבר פחות מ70 אלך ק"מ. כמובן הערתי לו והוא תיקן.

תמיד העברתי טסטים בעצמי, ובשני המכונים שבשרותיהם השתמשתי לא זכור לי שאי-פעם בוחן התאמץ לקרוא את מד האוץ בעצמו.

עריכה:

עכשיו נזכרתי שהטסט הנוכחי היה הפעם הראשונה שהבוחן ביקש להתישב בעצמו במושב הנהג ולהחזיק את הגז בזמן בדיקת פליטת המזהמים, כך שזה לא שלא היתה לו הזדמנות להציץ במד האוץ.

עריכה אחרונה על ידי A_lex
פורסם

גם אני הקראתי פעם לבוחן את הנסועה. שנה הסתובבתי עם רשיון רכב שמעיד על כך שנבלת הסיטרואן שהיתה לי נסעה מעל מיליון קמ.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...