Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מבקש ייעוץ בבחירת רכב חברה חדש.

ב 3 שנים האחרונות היה לי טויוטה קורולה 2015, חוץ מהרעש של הגיר הרציף, אין לי שום טענה לרכב, מרווח, נוח, יחסית זריז, אמין.

מחפש רכב חדש שיהיה:

חזק יותר

בטוח יותר

סדאן

יש ברשימה שאני יכול לבחור ממנה כ 30 רכבים, אבל צימצמתי לבאים:

Ford Focus Trend

Toyota Corolla

Mazda 3 sport 2.0

Opel Astra enjoy tourer sports

Mitsubishi ASX Intense

Skoda Octavia ambition 1.4

כאשר ה4 האחרונים יותר נראים לי מתאימים לדרישות.

אשמח להמלצות

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם (נערך)

חזקים יותר, פחות או יותר כולם חזקים יותר מהקורולה, והייתי שם בטופ את הפוקוס ואת האוקטביה.

בטוח יותר- אוקטביה, ASX, מאזדה 3 , אולי האסטרה, ובעקרון גם הקורולה קיבלה מערכות בטיחות מאז אבל לא רואה שאתה מתלהב מהנוכחית אז אין לך מה להמשיך לעוד אחת.

סדאן אתה יודע מה כן ומה לא , פוקוס קורולה אוקטביה ו3.

האסטרה היא סטיישן.

בשקלול כנראה שהאוקטביה הכי מתאימה לדרישות שלך.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

אסטרה סטיישן מגיעה בלי מערכות בטיחות מקוריות ועם מובילאיי בלבד.

המאזדה והמיצובישי מגיעות שתיהן עם בלימה אוטונומית והתרעת סטייה מהנתיב. המאזדה ספורטיבית וזריזה יותר, יש לה פנסי לד, חישוקים גדולים והיא נראית מעולה. המיצובישי ג'יפון, אבזור סביר, נוחות נסיעה טובה ושימושיות גבוהה.

לאוקטביה יש מנוע חזק וגמיש, ציוד הבטיחות עדיף עם תיקון סטייה מהנתיב. לאחרונה פורסם כאן בפורום שכל האוקטביות מגיעות עכשיו עם בקרת שיוט אדפטיבית - שווה לבדוק. היא מרווחת מאוד, נוחה, תא מטען ענקי וכבונוס היא גם תהיה הכי חסכונית אם זה משנה לך במשהו.

אם כל האופציות פתוחות ואתה יכול להגיע ל-140K הייתי בודק את אופל גרנלנד. מגיע עם מערכות בטיחות מקוריות, מרווח, נראה מעולה ועם מנוע טורבו קטן וחסכוני.

פורסם

תודה

אכן הסקודה קורצת לי (היה לי סופרב לפני הטיוטה..), מטריף אותי שהיא לא באה עם מצלמה או חיישני רוורס, אבל עם זה לא יקר מדי, אולי אוסיף לבד (גם חלונות כהים מאחור תמיד מוסיף), פשוט עובר בקרוב לבית חדש עם חניה אחורית שמצריכה תמרון. יש לכם מושג כמה עולה להתקין מצלמה/חיישנים?

פורסם

טוב, איך לא?

מתקשר לקצין רכב, שואל אותו איך יתכן רכב 2018 ללא חיישנים בכלל, אומר לי שהם היו מתקינים לי דרך חברת החכירה, אבל אין אוקטביה עד ספטמבר/אוקטובר, באסה.

אני אבקש ממנו שידבר איתם שוב מחר, לוודא, אם לא, אלך על משהו אחר מהרשימה

פורסם

תודה רבה על כל ההמלצות

מצאו בסוף אצל אחת חברות ההחכרה סקודה אוקטביה עם אספקה באוגוסט

הוזמן

• תוכן חדש...