Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר כזה ל508 לא היה מעולם!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, אני יודע מה זה אומר. אין לך מה להתלהם, הכל בסדר.

מה הבעיה להגיד כמה נמסרו לליסינג? בטוח שאפשר לקבל אינפורמציה כלשהי מהם.

• תגובות 252
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לובינסקי כבר מכרו את כל הרכבים האלה. לא הם מוכרים אותם.

לידע כללי, בהרבה ענפים יש חיסול מלאי של דגם יוצא גם במחירי הפסד כדי לפנות מקום לדגם החדש.

לצורך הדיון אתה יכול להמשיך למכור את הדגם היוצא בקצב של 20 לחודש או להיפטר ממנו במחיר עלות או אפילו במחיר הפסד קל ולהתחיל מכור את הדגם החדש בקצב של 100 לחודש. הרבה פעמים עדיף להפסיד קצת על הישן כדי להרויח הרבה על החדש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
פיג'ו 508 במחיר של טויוטה יאריס, מה רע?

Sent from my MI 5 using Tapatalk

קצר וקולע.

למי שמתכנן להחזיק 5 שנים ומתעדף גודל ונוחות על פני אבזור בטיחותי מדובר בדיל מנצח. זה סיר שימצאו לו מכסים.

אם אני זוכר נכון זה רכב שבאופן עקבי קיבל תשבוחות על צריכת דלק מעולה ביחס לקטגוריה ובכלל

פורסם

מה הבעיה להגיד כמה נמסרו לליסינג? בטוח שאפשר לקבל אינפורמציה כלשהי מהם.

לא מתלהם. מתדיין.

אולי זה סוד מסחרי ולא בא להם לחשוף.

צא מנקודת הנחה שכל 508 שנמכרה השנה נמסרה לליסינג.

כנראה שגם הרוב המוחלט בשנה שעברה.

איך זה משנה את המצב? גם הרכבים הללו אגב נחשבים רכבי ליסינג.

פורסם
במה למשל? המושבים לא פחות טובים, האמינות טובה לאין שיעור. באלו עוד דברים לדעתך נופל הסובארו, ואנא התייחס לדברים שנתפסים על ידי הקהל הישראלי ולא ברומו של עולם.

המושבים בB4 צרים ולא תומכים,ב508 יש כסאות מאד נוחים ותומכים גם בסיבובים מהירים.

לB4 מתלים רכים {יחסית ליפניות} אבל לא בר תחרות ל508 ובנוסף על כבישים מהירים הוא מתנדנד כמו רכב אמריקאי ישן.

מבחינת ביצועים אין בכלל מה להשוות הפיגו פשוט ב3 דרגות מעל,עם תגובת דוושה מיידית ומנוע שמטפס בטורים מהר וחזק,לסובארו מנוע מיושן,חלש,וגיר אנמי.

שני הרכבים מבודדים היטב אבל לB4 יש רעשי כביש חזקים מעל 100 וזה די מעצבן.

התנהגות הכביש של 508 מעולה,הרכב מתקשר,מהנה מאד,ובכלל מרגיש כמו רכב ספורטיבי לייט וזה מורגש אפילו בנהיגה מנהלתית,הסובארו גמלונית,כניסה מהירה לסיבובים או בכלל נהיגה קצת מהירה יותר בכלל לא מדבר אליה,זה כמו להשוות סבתא לאתלט צעיר.

ה508 בדגם לפני המתיחת פנים היה רכב 0 תקלות למעט המנוע המחורבן של ב.מ.וו,

המנוע המשופר אמין מאד.

פורסם

אז למה השתמשת בו בהקשר שגוי?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

יש לי שאלת ביטוח - היפוטטית לחלוטין. נניח שאני קונה את הרכב ב111000 ש"ח, בעוד חודש הרכב נגנב. חברת הביטוח תשלם לי לפי מחירון לוי יצחק 140000 ש"ח?

פורסם

חברת ביטוח תשלם לפי כל ההפחתות או העלאות שיש לרכב.

בעליות קודמות, קילומטראז', ירידת ערך ביטוחית במידה והייתה וכו'.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

מי שקונה את הרכב ועושה טוטללוס ירוויח עשרים אלף שקל, לא רע, 2 טיולים משפחתיים בחו"ל על חשבון לובינסקי

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם
קניתי סניק במחיר דומה בסיטואציה דומה, הרכב איבד כבר 80 אלף ב 5 שנים, את האחריות ספרו מרגע הקניה לא הרידוי, כלומר היו לי 3 שנות אחריות מלאות. אני חושב שהוא 508 תחטוף ירידת ערך דומה.

קניתי מאזדה 6 משומשת (פרטית), אחרי כמעט 5 שנים על הכביש ערכה ירד ב-90 אלף ש"ח. לא מצליח להבין את ההגיון בסיכון בבחירת רכב עם מוניטין בעייתי ועוד כתם של 0 ק"מ בשביל חיסכון על הנייר של 10 אלף ש"ח (ואם תפרוס את זה ל-5 שנים זה בכלל יהיה סעום מצחיק שתקלה אחת יכולה למחוק אותו).

* אל תשכח שהמחיר שלי הוא מחיר מכירה בפועל (הנחתי שבעל הרכב רכש מהסוכנות שילם מחירון, שזו הנחה מאוד מקלה) ואצלך זה מחירון ולא מחיר שוק כי עדיין לא מכרת את הרכב.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
למה שגוי?

ביקשתי לדעת פרטים (אם יש) כנים לגבי מלאי ומסירות.

אז אתה לא מבין את משמעות הביטוי.

גילוי נאות הוא מונח משפטי שמגדיר פרטים מהותיים שגורם בעסקה (או התנהלות כלכלית אחרת) חייב לגלות לצד השני, בין אם נשאל ובין אם לאו, כחלק מחובתו המשפטית.

מה לזה ולרצון שלך לדעת מכירות לליסינג (נתון שאף אחד לא ינדב לך, מסיבות ברורות)?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...