Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר כזה ל508 לא היה מעולם!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מי שקונה רכב צרפתי בלי לדעת טוב טוב מה הוא קונה עלול ליפול חזק מאוד בטח אם הוא קונה אותו חדש.

ברכבים מהמזרח קשה מאוד ליפול. גם אם הרכב גרוע הוא כנראה לא התקלקל ובסוף אנשים זוכרים את מה שכואב להם בכיס לא בגב.

שוב פעם ההכללות האלה, דין פיג'ו 508/5008 כדין רנו פלואנס/סניק 1.5 דיזל (או סיטרואן ברלינגו 1.6 דיזל)?

כל דגם לגופו - לסובארו היה כשל של טבעות אטימה במנוע 2.0 ליטר עד 2015 שגרם לצריכת מופרזת של שמן - היה ריקול בארה"ב בעקבות תביעה גדולה של לקוחות. הגיר הרציף בניסן ג'וק מחזיר נשמתו לבורא גם לפני 40K ק"מ, מנוע ההונדה אינסייט דור קודם מחזיר ציוד בעקבות כשל בבוכנות/טבעות אטימה ויש עוד שלל דוגמאות שמטרתם להראות שכשלים קיימים גם במכוניות מארץ השמש העולה. יש דגמים מוצלחים ויש פחות מכל מותג וכל מוצא. לרב ההבדל הוא בהתייחסות היצרן לבעיות שמתגלות (והיבואן כנציגו).

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תגובות 252
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני לא ראיתי אף אחד שטען את הטענה הזו

4. מי שברשותו 110 א'₪ במזומן לא יבזבז אותם על פיז'ו.. או שיקנה מנייה יפנית שלא יורדת במחירון, או שישדרג את עצמו לג'יפון..

בהתחלה המחיר "הנמוך" סינוור גם אותי, אבל אחרי מחשבה לעומק הגעתי למסקנה שהמחיר יקר ביחס לרכב עצמו וגם ביחס לשוק המת..

5 תווים.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

עומד על שלי..

אנסה להסביר את עצמי : בוא נסתכל רגע על טבלת המכירות ולנסות להבין מה ציבור הקונים מעדיף - סגמנט המנהלים מת מזמן וחוץ מהסופרב והסונטה אף דגם לא מוכר בכמויות.. אפילו לא ה 6.

מצב המשפחתיות עדיין יותר טוב - אבל גם פה יש תזוזה ניכרת לכיוון ג'יפונים והיברידיות.

מכאן אני אומר שמי שמתכוונן לשרוף יותר מ 100 א' ₪ על רכב ישאף להגיע לחדש בתוספת 20 או 30 אלף.. לרוב במימון נוח..

אותו קונה לא חושב כמו חברי קארספורום - הוא מחפש משהו אופנתי (לא 508), בעל שם טוב (לא פיג'ו), וחסכוני (כנראה לא 508).. לא מעניין אותו נוחות או התנהגות ושאר פרמטרים שרק חובבי מתייחסים אליהם! וזה בדיוק ההסבר שלי למה 308 לא נמכרת לעומת ה 3008 למשל.. כי העם רוצה גי'פונים.

עוד דוגמא : כמה באז יצר הקקטוס בפורום? התשובה היא הרבה!

בפועל, הרכב כמעט ולא נמכר - גם לאחר הגעת הגרסה האוטומטית וגם לאחר הורדות מחיר יפות במבצע כזה או אחר.. כי גם הקקטוס לא מספיק אופנתי, ובא מיצרן בעל שם בעייתי.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

לגאסי, אנשים קונים מ"ר פח לשקל וה 508 נותנת להם את זה בגדול. הרבה יותר שופוני להסתובב ברכב מנהלים מאשר במשפחתית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לשם ההמחשה,

כשקניתי את הקקטוסולר הוא עלה כ 100.0 אש"ח.

אם היה מבצע כזה אז - בהחלט יכול להיות שהייתי קונה את ה 508 הזו.

לא הייתי קונה יאריס ב 90.0 אש"ח, ולא הייתי קונה 3008 ב 140.0 אש"ח.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
יאריס עולה באפס ק"מ פחות מ-90 אלף.

מי שהולך לקנות באפס ק"מ יכול לקבל בסביבות המחיר של הפיג'ו: גראנד קופה, ג'טה, אוקטביה, סיד סטיישן דיזל, איוניק או אלנטרה החדשה - וכל אלה 2018. אפשר גם XV 2017. יש גם סיאט ארונה ב-100 אלף.

אם כבר משווים את המתחרים - תשוו את אלה מאפס ק"מ. לא בטוח שהעסקה של הפיג'ו כל כך כדאית. מי שרוכש רכב בסכום כזה, הוא לרוב אדם שיש לו כסף בכמות מוגבלת, הגם שיש לו לא מעט. לא בטוח שכלכלית הפיג'ו תהיה הרכישה העדיפה, וגם החסרון במערכות בטיחות פוגע באטרקטיביות שלה מול חלק מהמתחרות. בקיצור - מי שחלם על מכונית מנהלים, ורצה לרכוש כזו משומשת - זה אחלא. לא בטוח שלשאר.

בדיוק. ולכן כל העניין הזה של "זו עסקת השנה" הוא מצחיק מבחינתי. תשאלו ברחוב מי מעדיף 508 (עוד מביאים כזה רכב בכלל?) על האלטרנטיבות ונראה. יתרון הגודל שלו לא מאוד משמעותי מול הרנו או האוקטביה. ובפועל - אני חושב שקניה בפועל זה מדד, משום שלדבר זה קל. לשים כסף יותר קשה. אני יכול להגיד שבדור הקודם של 508 הביאו לי למשרד "במבצע", לרכוש בדיוק במבצע דומה, ולבסוף לא רכשתי על אף המחיר האטרקטיבי. אז אני יכול לומר בלב שלם שלדעתי זה לא מבצע מספיק טוב כי אותי זה לא שכנע לקנות. את מי פה בדיוק זה כן שכנע לקנות? אף אחד.

לשם ההמחשה,

כשקניתי את הקקטוסולר הוא עלה כ 100.0 אש"ח.

אם היה מבצע כזה אז - בהחלט יכול להיות שהייתי קונה את ה 508 הזו.

לא הייתי קונה יאריס ב 90.0 אש"ח, ולא הייתי קונה 3008 ב 140.0 אש"ח.

"יכול להיות" גם שהיינו רואים אז הקפצות של מודעת המכירה שלך עד היום :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אגב,

אני ממש לא פוסל עסקה בסגנון, לא פוסל את פיג'ו, ולא פוסל מכוניות מנהלים. כל זאת למרות נסיון גרוע עם C5.

אם במחיר הזה ל-508 היו מערכות בטיחות אקטיביות כמו של ה-3008 פרימיום בתוספת בקרת שיוט אדטיבית מאפס - הייתי שוקל להקדים את החלפת הפריוס בשנה וחצי והייתי בוחן ברצינות את האופציה לקנות אותה, כקנייה לא מתוכננת.

הקקטוס גם הוא היה נבחן בשיא הרצינות אם היו לו את המערכות האלה.

פורסם
בירור קצר העלה שמדובר ברכבים שנרשמו במרץ 2017, כלומר עברו יותר משנתיים מיום ייצורן. פתאום ההצעה הופכת לפחות אטרקטיבית.

שוב פעם מחרבי השמחות האלה... אומרים לך עסקת השנה!! :-)

מה זה כבר רכב שעמד שנתיים? נחליף לו שמן/רצועות/דלק/מים/פילטר ואלמנט, רק אם הלקוח יבקש כמובן אחרת, לא נשכח, פה זה ארץ ישראל, ונמכור לו במחיר מבצע! כל הפורום ימליץ, ואולי מישהו אפילו יציץ :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
שוב פעם מחרבי השמחות האלה... אומרים לך עסקת השנה!! :-)

מה זה כבר רכב שעמד שנתיים? נחליף לו שמן/רצועות/דלק/מים/פילטר ואלמנט, רק אם הלקוח יבקש כמובן אחרת, לא נשכח, פה זה ארץ ישראל, ונמכור לו במחיר מבצע! כל הפורום ימליץ, ואולי מישהו אפילו יציץ :-)

לא רק זה, אלא גם שאף אחד לא נביא והפעם זה יהיה שונה, והפיז'ו הזאת הפעם כן תשמור על הערך שלה.

בהצלחה לקונים המאושרים, למכור את עסקת השנה בעוד 5 שנים ב-20 אלף שקל.

פורסם

פתחתי יד 2 לפיגו 508, אלו התובנות שלי:

ישנם טווחי מחירים מטורפים, גם באותו שנתון. של קרוב ל-50 אחוז הלרש בין הזולה ליקרה.

רכבים בני 5 (שנתון 13) עם המנוע 156 הדפוק שאף אחד לא רוצה לגעת בו - המחירים בין 35 עד 60 פלוס. רוב הרכבים מתומחרים ב45+

רכבים בני שלוש (מנוע 165) - יוצאי ליסינג - רובם מתומחרים ב-75 פלוס.

אז עוד חמש שנים הרכב לא יהיה שווה 20.

יהיה שווה כנראה באיזור ה-50.

לא נורא בכלל.

פורסם

צודקים, שכנעתם אותי. עדיף אלנטרה, ובעיקר XV 1.6 2017 (שמתי היא עלתה לכביש?) כי "ירידת ערך" ו"סחירות". ובכלל, עדיף יאריס. הכי בטוח.

ואפילו עדיף גרנד-קופה, כי, רגע, פה אפילו לא "סחירות", "ירידת ערך" או "בטיחות אקטיבית". סתם עדיף. כי ככה. כי רק לא צרפתי עם ירידת ערך (שיט, לא עובד הטיעון הזה).

מאחל לכולכם שלחתונה שלכם (וגם אח"כ) תגיעו ב-XV 1.6. זה ה-רכב. גם יפני, גם ג'יפון. מה צריך יותר מזה?

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
צודקים, שכנעתם אותי.,,,

מאחל לכולכם שלחתונה שלכם (וגם אח"כ) - אי-אפשר, צריך להחזיר להשכרה

תגיעו ב-XV 1.6. זה ה-רכב. גם יפני, גם ג'יפון. מה צריך יותר מזה?

שיגיעו לחתונה עם כלה יפה וסקסית ומקסימה וקלה , וכבדה בכסף.

ובגלל ש האלפא החדשה שלה (:wink:כרגיל) נתקעה - הם ישכירו XV-1.6 , כי זה מה שהיה זמין בחברת השכרה.

וטוב שכך, כי הגישה ב XV נוחה לתא המטען, ונוח להוציא את שקי-הכסף והצ'קים שקיבלו בחתונה.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
צודקים, שכנעתם אותי. עדיף אלנטרה, ובעיקר XV 1.6 2017 (שמתי היא עלתה לכביש?) כי "ירידת ערך" ו"סחירות". ובכלל, עדיף יאריס. הכי בטוח.

ואפילו עדיף גרנד-קופה, כי, רגע, פה אפילו לא "סחירות", "ירידת ערך" או "בטיחות אקטיבית". סתם עדיף. כי ככה. כי רק לא צרפתי עם ירידת ערך (שיט, לא עובד הטיעון הזה).

מאחל לכולכם שלחתונה שלכם (וגם אח"כ) תגיעו ב-XV 1.6. זה ה-רכב. גם יפני, גם ג'יפון. מה צריך יותר מזה?

תבדוק כמה עולה משפחתית גדולה בת שנה, או משפחתית פרימיום בת שנתיים ותראה שההפרשים מצטמצמים משמעותית. ה-508 לא הרכב הכי בטיחותי בקטגוריה ובתור אחד שאחיו עבד במוסך פיג׳ו כמה שנים, היא גם לא שיא האמינות (ואני עדין במילים שלי) גם אחרי מתיחת הפנים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...