Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר כזה ל508 לא היה מעולם!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא העניין של כמה ירידת ערך אבסולוטית אלא ירידת ערך לעומת אופציות אחרות

הרי השיקול היחיד שבכלל ממליצים את הפיזו זה רק העניין המחיר. אם מאזדה 6 הייתה עולה ככה, אולי רק חובבי הארדקור של המותג היו ממליצים על הפיזו לעומת המאזדה.

אבל מחיר קניה הוא דבר אחד וירידת ערך היא דבר אחר. כשהירידת ערך של פיזו שעולה 110 אלף היא זהה לירידת ערך של מאזדה שעולה 140 אלף, כול ה"יתרון" במחיר זול נמחק לו.

• תגובות 252
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא הבנתי את ההערה שלך על פרות...

Sent from my iPhone using Tapatalk

מטופ גיר

http://www.dailymotion.com/video/x2if9gy

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
זה לא העניין של כמה ירידת ערך אבסולוטית אלא ירידת ערך לעומת אופציות אחרות

הרי השיקול היחיד שבכלל ממליצים את הפיזו זה רק העניין המחיר. אם מאזדה 6 הייתה עולה ככה, אולי רק חובבי הארדקור של המותג היו ממליצים על הפיזו לעומת המאזדה.

אבל מחיר קניה הוא דבר אחד וירידת ערך היא דבר אחר. כשהירידת ערך של פיזו שעולה 110 אלף היא זהה לירידת ערך של מאזדה שעולה 140 אלף, כול ה"יתרון" במחיר זול נמחק לו.

ממש לא רק עניין המחיר אלא עניין המחיר ביחס לתמורה.

עכשיו בוא נצא מנקודת ההנחה שלך שירידת הערך זהה למאזדה שעולה 30,000 יותר. אתה תקנה את המאזדה ואני את הפז'ו אז כבר יש לי 30,000 בכיס שבמקום לשלם עליהן ריבית של 3% לשנה אני מקבל עליהן תשואה של 3% לשנה. אחרי 5 שנים שנינו מוכרים את הרכבים כשאתה מקבל 40,000 שקל ואני 15,000. לך יש 40,000 ולי יש 54,000 ביד.

אני נסכעתי ברכב הרבה יותר נוח ומפנק ואתה במאזדה ובסוף אני נשאר עם סכום יותר גבוה ביד. מי עשה עסקה יותר טובה?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

גילוי נאות, מעולם לא נסעתי לא ב 508 ולא במאזדה 6 החדשה. אבל אני מניח שאם היא הייתה כול כך הרבה יותר טובה מהמאזדה, הייתי שומע הילולים מכאן ועד הודעה חדשה וזה לא משהו שנתקלתי בו.

דבר שני, המחירון של הצרפתיות צונח לא בגלל שהם אוכלים צפרדעים, אלא בגלל שמועות על אמינות תחת. בטח שלעומת המאזדה.

האם אתה הייתה בוחן על עצמך אם שמועות האמינות נכונות בגדול מבלי להרוויח שום דבר? אני אישית, לא.

פורסם

כבר כתבתי שיהיו מכסים לסיר הזה ושזו הצעה מצויינת לחלק מהקונים.

אני חושב שהקהל הקלאסי לעסקה הזו זה מי ששוקל רכישת רכב מנהלים משומש בן שנה שנתיים ואז במחיר דומה מקבל רכב חדש.

עבור רוכש כזה מדובר באמת בדיל אדיר

פורסם (נערך)

עכשיו בוא נצא מנקודת ההנחה שלך שירידת הערך זהה למאזדה שעולה 30,000 יותר. אתה תקנה את המאזדה ואני את הפז'ו אז כבר יש לי 30,000 בכיס שבמקום לשלם עליהן ריבית של 3% לשנה אני מקבל עליהן תשואה של 3% לשנה. אחרי 5 שנים שנינו מוכרים את הרכבים כשאתה מקבל 40,000 שקל ואני 15,000. לך יש 40,000 ולי יש 54,000 ביד.

אנחנו בפורום רכב, לא פורום השקעות. לכן ההערה שלך לגבי התשואה מיותרת.

לגבי ריבית על התוספת, מקבל, יוצא 8000 ש"ח לכל התקופה, בלי להיכנס לעניינים של פריים וריבית דריבית. ל-5 שנים 1600 ש"ח בשנה. בהשוואה בין מאזדה פרטית שרוב הסיכויים לא עמדה הרבה זמן בנמל לעומת פז'ו שאתה יודע בוודאות שעומדת כמעט שנתיים בנמל. לא נכנס כרגע למוצא של הרכב, למי פוטנציאל תקלות גדול יותר?

לגבי ההערה של הנוחות/פינוק, לא יודע, לא יצא לי לנהוג בפיג'ו אז אני לא לא מביע את דעתי.

ד"א, אני לא יוצא נגד/בעד העסקה. אני חושב שיש אנשים שזה מאוד נח להם להוציא פחות כסף על רכב המנהלים שלהם. אבל כשעושים בסוף התקופה חשבון לא בהכרח יש פה חיסכון משמעותי.

עריכה אחרונה על ידי redroze

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אם היית אומר שאתה הולך להחזיק את האוטו שנה אז הייתי אומר שזו עסקה בעייתית אבל אם אתה מחזיק תקופה התמונה משתנה כי ערך הגרט הופך לזניח יותר וההפרשים האבסולוטיים מתכווצים.

לגבי נוחות זה עניין של טעם אבל אישית לא אהבתי את ה 6 ולא נוח לי בה. גם אם הייתי קונה היום רכב ה 6 לא היתה מועמדת לא בגלל המחיר אלא בגלל ההתאמה שלה אליי ספציפית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לפני יומיים השארתי את הטלפון שלי באתר כדי שיחזרו אלי. היו לי כמה שאלות רציניות על מימון, אחריות וכד', אבל אף אחד לא חזר אלי. נראה שהחבר'ה בcarbay (אגב, שם שלא ממש משדר אמינות) לא ממש מעוניינים למכור.

פורסם

Ebay =》carbay

למקרה שלא היה ברור.

אין כוונה ל carbuy.

מופתע שלא הבנתם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

^^

אם הבנתי נכון אני חושב שחבר הפורום אליהו שבת יוכל לקשר אותך ישירות אל החברה המוכרת את הרכב,

כתוב לו בפרטי.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם
לפני יומיים השארתי את הטלפון שלי באתר כדי שיחזרו אלי. היו לי כמה שאלות רציניות על מימון, אחריות וכד', אבל אף אחד לא חזר אלי. נראה שהחבר'ה בcarbay (אגב, שם שלא ממש משדר אמינות) לא ממש מעוניינים למכור.

אליי חזרו שני נציגים בטווח של פחות מחצי שעה.

חשוב לשים לב שמדובר ברכב עם עלייה לכביש ב-2017, כלומר המחירון הרשמי שלו ממש לא נכון.

פורסם
אליי חזרו שני נציגים בטווח של פחות מחצי שעה.

חשוב לשים לב שמדובר ברכב עם עלייה לכביש ב-2017, כלומר המחירון הרשמי שלו ממש לא נכון.

אסף, יותר חשוב, מה רמת האמינות של הפיג'ו? ואם ה308 מפגינה אמינות טובה?

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם
^^

אם הבנתי נכון אני חושב שחבר הפורום אליהו שבת יוכל לקשר אותך ישירות אל החברה המוכרת את הרכב,

כתוב לו בפרטי.

אין לי שום קשר, סתם מידע מעניין שנתן 12 עמודים...

נראה לי שכל האתרים מציעים אותו דבר בפער של שקלים לכל אחד

פורסם
המחיר הזה לא סתם.

אם הרכב הוא 2017, כנראה שיוצר ב-2016 ועמד במשך שנה עד שקיבל יד, מה שנקרא 'יד יבואן'.

אז מי שקונה, אומנם משלם מחיר מצחיק לרכב מהקטגוריה הזאת, אבל בכל זאת רכב שבתכלס, כבר בן שנה וחצי.

בנוסף, צריך לראות ממתי התחילו לספור את האחריות. האם מיום העלייה לכביש או רק מהיום שלקוח יקנה את הרכב?

האם מישהו יודע על רמת האמינות של המנוע ושל האוטו בכלל לאחר מתיחת הפנים ב- 2015?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...