Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר כזה ל508 לא היה מעולם!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

או יותר טוב, תשער השערות בלי בסיס.

סליחה באמת שאני מאמין יותר לאחי, ולא לך.

מבדיקה בנתוני מסירות של 2017, עלו 62 רכבי פיג׳ו וסיטרואן עם המנוע הנ״ל ועוד 4 רכבים מתחילת השנה.

עריכה אחרונה על ידי asafasraf
  • תגובות 252
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה צודק, יש לי אינטרס נגד ה-508 ודגמי פיג׳ו בכלל. אחי טיפל ברכבים האלה. נושא הטיימינג השתפר משמעותית, אבל לא נפתר לגמרי במנוע החדש. יש גם מקרים של תצרוכת שמן. גם סולונוידים וחיישנים מחזירים את נשמתם לבורא בטרם עת.

העובדה שאצלך אין תקלות לא אומרת שמדובר בדגם אמין (גם בפוקוס הרובוטית יש כמה שמציינים שלא היתה להם תקלה מעולם).

כמו שציינתי המידע שלי מבוסס גם על שלי וגם על זה של המוסכים,פוספלד,הרצליה,ואמפאר,שלושתם אמרו לי אותו הדבר.

פורסם

נדמה לי שאתה עובד אצל הקונקורציה לא ? אז כמובן שאני משוכנע באמיתות האינפורמציה של אחיך, אלא שבאופן כללי בהתחשב בקלות של היכולת לספר איזה סיפור שרוצים ברשת, בצרוף העובדה שיש לך אינטרס נחזה לפחות, ובפוסטים ( ולא רק אחד כאן ) שאומרים את ההיפך, צריך להבין קיומו של איזה ספק קטן. ומה בדיוק הקשר בין מספר היחידות שנמכרו לבין אמינות המנוע שבתוכן, לא בדיוק הבנתי.

פורסם
נדמה לי שאתה עובד אצל הקונקורציה לא ? אז כמובן שאני משוכנע באמיתות האינפורמציה של אחיך, אלא שבאופן כללי בהתחשב בקלות של היכולת לספר איזה סיפור שרוצים ברשת, בצרוף העובדה שיש לך אינטרס נחזה לפחות, ובפוסטים ( ולא רק אחד כאן ) שאומרים את ההיפך, צריך להבין קיומו של איזה ספק קטן. ומה בדיוק הקשר בין מספר היחידות שנמכרו לבין אמינות המנוע שבתוכן, לא בדיוק הבנתי.

אם אני עובד בעולם הרכב וזה לא בפיג׳ו, אז אסור לי להגיב בפוסטים?

אני אשמח אם תאיר את עיניי באיזה רכב ה-508 מתחרה מהמותג שאני עובד בו?

ציינתי את כמות היחידות שנמסרו, כי מספיק שמתוך העשרות רכבים שנמסרו, יהיו 5 רכבים עם תקלה זהה, זו כבר כמות מעבר לנורמל.

המנוע הזה נמצא גם בדגמי ה-Ds. חבל שהיבואנים/ יצרנים לא מחויבים לחשוף את כמות התקלות, אז אולי היה אפשר לדעת בדיוק. לבינתיים, אני סומך על המידע שקיבלתי.

פורסם

במוסך שבו הוא עבד, טופלו 5 מנועים של 508 לאחר מתיחת הפנים (אחת מהן היתה מליסינג שלא תוחזקה כראוי). חשוב לציין שמדובר במוסך עם תעבורה גדולה של רכבי פיג׳ו.

אין לי את המידע כמה מנועים הוחלפו בכל הארץ, אבל בהתחשב בכמויות הקטנות שהרכב נמכר, זה אחוז לא קטן. יכול להיות שמדובר בסדרה הראשונה שלאחר המתיחת פנים ששופרה בהמשך.

העובדה שהכמויות קטנות, למרות האטרקטיביות במחיר, בתוספת העובדה שלא ״דחפו״ את הרכבים האלה לאחת מחברות הליסינג (אם אני לא טועה פרייס ליס היא מבית לובינסקי) אומרת דבר או שניים.

פורסם

כמה אמוציות יוצרת פיג'ו אחת קשישה בסוף חייה. אחרי ההתלהבות, בוא נראה כמה יקנו את הרכב ויעדיפו אותה על פני האיוניק שמציעה עיצוב פנימי מעניין יותר, צריכת דלק כפולה ומרחב פנימי דומה. אז נכון שהיא תהיה איטית יותר ופחות מהנה לנהיגה, אבל לפקקים של גוש דן, מי באמת נוהג באוטו שלו...

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם (נערך)

ככה זה אנשים אוהבים להגן על underdogs גם כאשר אין שום סיבה הגיונית לעשות זאת.

אחרי שנושמים עמוק, שותים כוס מים, יושבים מספר דקות במרפסת וחוזרים לבחון את שוק 0 ק"מ יד 1 מגלים שאפשר לקנות מכוניות הרבה יותר מודרניות באותו מחיר או בתוספת קטנה.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

נשמתי. שתיתי כוס מים. ישבתי במרפסת.

יש לי 110 אלף ש"ח.

אני רוצה להתפנק קצת.

איזה רכב אני צריך ללכת לקנות?

*אל תגיד לי יונדאי איוניק.

פורסם

נכון, הוא האוטו הכי מפנק ברמת המחיר שלו. נקודה. אבל לפעמים זה לא השיקול היחיד בבחירת רכב חדש, אמצעי בטיחות אקטיביים חשובים לי היום יותר.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם (נערך)

למה לא איוניק? חסכונית, מאובזרת, סחירה, בטוחה. לפי המפרט היבש תא מטען כמעט באותו גודל עם יתרון קל לאיוניק. המימדים החיצוניים גם כן כמעט זהים 508 קצת יותר ארוכה אז כנראה יש יותר מקום לרגליים במושב האחורי.

ממילא רוב המוחלט לא קונה רכב במזומן אז מה זה משנה עוד 200 - 300 שקל החזר חודשי תמורת רכב טוב משמעותית. (לאו דווקא איוניק)

בכלל כולם כל כך הסתנוורו מ-508 שלא שמו לב שניתן לרכוש סיטרואן C3 פיקאסו שנת 2018 טורבו דיזל ידנית ב-75 אלף. עכשיו זה דיל מטורף.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם
נשמתי. שתיתי כוס מים. ישבתי במרפסת.

יש לי 110 אלף ש"ח.

אני רוצה להתפנק קצת.

איזה רכב אני צריך ללכת לקנות?

*אל תגיד לי יונדאי איוניק.

XV 1.6 2017

או אלנטרה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
למה לא איוניק? חסכונית, מאובזרת, סחירה, בטוחה. לפי המפרט היבש תא מטען כמעט באותו גודל עם יתרון קל לאיוניק. המימדים החיצוניים גם כן כמעט זהים 508 קצת יותר ארוכה אז כנראה יש יותר מקום לרגליים במושב האחורי.

ממילא רוב המוחלט לא קונה רכב במזומן אז מה זה משנה עוד 200 - 300 שקל החזר חודשי תמורת רכב טוב משמעותית. (לאו דווקא איוניק)

בכלל כולם כל כך הסתנוורו מ-508 שלא שמו לב שניתן לרכוש סיטרואן C3 פיקאסו שנת 2018 טורבו דיזל ידנית ב-75 אלף. עכשיו זה דיל מטורף.

לו זה היה citroen c3 דיזל, שכבר איננה נמכרת יותר זה בהחלט היה יכול להיות מעניין.

הc3 פיקאסו לא מושכת לדעתי.

אולי אם יש לך משפחה, או שאתה זקוק לרכב עבודה טוב...

למי שממש לא אכפת לו איך הרכב נראה, זה בהחלט דיל טוב.

פורסם

יש גם סיטרואן קקטוס 1.2T אוטומטית ב-84K. וגם אותה אף אחד משום מה לא קנה, בזמן שיש 7 אומללים שהזמינו מיצובישי אטראז' ב78 אלף.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...