Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר כזה ל508 לא היה מעולם!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שקובע לעניות דעתי זה תאריך המכירה של היבואן לחברת ליסנג. ראיתי בהצעה שהיבואן מעביר בעלות על הרכב לחברת ליסנג רק לאחר שהלקוח מבציע הזמנה

• תגובות 252
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
האם מישהו יודע מה רמת האמינות של הרכב בכלל ושל המנוע בפרט ברכבים לאחר מתיחת פנים - מ- 2015

בתור בעלים של רכב כזה שעומד בנסיעות רבות יומיומיות,האמינות מושלמת.

פורסם
לפני יומיים השארתי את הטלפון שלי באתר כדי שיחזרו אלי. היו לי כמה שאלות רציניות על מימון, אחריות וכד', אבל אף אחד לא חזר אלי. נראה שהחבר'ה בcarbay (אגב, שם שלא ממש משדר אמינות) לא ממש מעוניינים למכור.

חייב להודות שכשאני פניתי אליהם בינואר, טופלתי במסירות על ידי בחור בשם אוריאל...

הוא היה ממש אדיב ושירותי, ענה לשאלותיי, ועשיתי אצלהם עסקה על פיג'ו 208, כולל עסקת מימון ממש נוחה...

ולגבי ה 508, מדובר ברכב מנהלים מפנק בטירוף

ובאשר לירידת ערך, המשוואה היא שכלל שמשלמים יותר מפסידים יותר.

אז אולי מאזדה 3 יותר נפוצה בשוק, והיא עולה גם יותר

פורסם
בתור בעלים של רכב כזה שעומד בנסיעות רבות יומיומיות,האמינות מושלמת.

אתה לא מבין כלום. הרי כתבו פה אנשים שמעולם לא החזיקו את הרכב הזה שהוא בעייתי אז על סמך מדגם של רכב אחד מול מאות שמועות עתה קובע שהוא אמין?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ומצד שני יש אנשים שמגיבים לכל תגובה שלילית, כאילו לנגד עיניהם שחטו את ציפור נפשם.

טוב לכם - תקנו, לא טוב - אל תקנו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ואדים - זה מאוד מכעיס שאנשים כותבים ייעוץ בלתי מבוסס או מבוסס על שטויות, לא בגלל שפוגעים ב״ציפור נפשו״ של מישהו אלא כי יש כאן הטעייה.

ואני כמי שרוצה להתייעץ ולדעת דברים - יכול לקרוא ערימת שטויות ולהאמין לה ועקב כך לבצע רכישה או לא לבצע רכישה.

פורסם
אנשים כותבים ייעוץ בלתי מבוסס או מבוסס על שטויות

חפש את המילה אינטרנט במילון ותמצא את התיאור הזה בדיוק ^

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אתה לא מבין כלום. הרי כתבו פה אנשים שמעולם לא החזיקו את הרכב הזה שהוא בעייתי אז על סמך מדגם של רכב אחד מול מאות שמועות עתה קובע שהוא אמין?

מוזר. אני לא זוכר שקראתי בשרשור שמישהו רשם שהדגם, במיוחד זה שלאחר המתיחה, לא אמין.

פורסם
תבדוק כמה עולה משפחתית גדולה בת שנה, או משפחתית פרימיום בת שנתיים ותראה שההפרשים מצטמצמים משמעותית. ה-508 לא הרכב הכי בטיחותי בקטגוריה ובתור אחד שאחיו עבד במוסך פיג׳ו כמה שנים, היא גם לא שיא האמינות (ואני עדין במילים שלי) גם אחרי מתיחת הפנים.
כתבו, ועוד בעדינות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני כתבתי על סמך אחי, שעבד במוסך מורשה של פיג׳ו עד לפני קצת פחות משנה. ה-508 לא מפגינה אמינות מופתית, גם אחרי מתיחת הפנים. למה כמעט ואין רכבים כאלה בליסינג, במיוחד במחיר כזה?

פורסם

קודם כל אני אישית מכיר לא מעט 508 בליסינג.

תאמין לי שאם אחיך היה עובד במוסך טויוטה הוא היה רואה מלא טויוטות במוסך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

אסף, אם אחיך עובד במוסך פיג'ו, מה הבעיה לברר בכמה דקות מה הבעיות המאפיינות ב-508 שאחרי מתיחת הפנים?

אין שום קשר בין אמינות לכמויות שיש בליסינג, ע"ע סקודה. גם מי שמקבל רכבים בליסינג בסכומים כאלו לרוב יעדיף ג'יפון, וגם אם לא, כנראה שלובינסקי לא הציעו הנחה טובה מספיק לליסינג כדי שזה יהיה מספיק משתלם.

עריכה אחרונה על ידי pooh-bear

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...