Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי כמה וכמה כאלה באמאזון וגם איביי.

אני מבקש לקבל המלצות על מכשיר שכזה מבעלי ניסיון.

עד כמה שהבנתי מדובר במכשיר המבצע את העבודה עם גלי קול?

אני צריך אחד שמזהה נביחה ורק אז מתחיל לפעול.

תודה.

פורסם

בטח כל אלה מכשירים סיניים - עובדים רק על כלבים גיזים מסוג פיקינז.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אף פעם לא הבנתי אנשים שמגדלים כלב ומפריע להם שהוא נובח. זה משול לזה שאתה מתחתן ומפריע לך לשמוע את אשתך מדברת.

“Mastering others is strength. Mastering oneself makes you fearless.”

Lao tzu

פורסם

בטוח מדובר בכלב של שכנים.

או אולי פחד משכנים?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אף פעם לא הבנתי אנשים שמגדלים כלב ומפריע להם שהוא נובח. זה משול לזה שאתה מתחתן ומפריע לך לשמוע את אשתך מדברת.

וואו יש לי כל כך הרבה מה להגיב לאנלוגיה הזאת!

פורסם
וואו יש לי כל כך הרבה מה להגיב לאנלוגיה הזאת!

דעתי האישית - זרום חופשי.

לטובתך, אני מקווה שלא ינסו עליך את המכשיר (או שאשתך תשתיק אותך...) :-)

פורסם

עבר בדעתך שלאותם אנשים יכולים להיות שכנים שהרעש מפריע להם? ילדים קטנים שמתעוררים מנביחות באמצע הלילה?

אנלוגיה יותר טובה תהיה אדם שהתחתן ואשתו כל הזמן צורחת.

פורסם
עבר בדעתך שלאותם אנשים יכולים להיות שכנים שהרעש מפריע להם? ילדים קטנים שמתעוררים מנביחות באמצע הלילה?

אנלוגיה יותר טובה תהיה אדם שהתחתן ואשתו כל הזמן צורחת.

לילה זה לילה ובלילה צריך לישון אני בהחלט מסכים איתך. אני מדבר באופן כללי על אנשים שמפריע להם שהכלב שלהם נובח. מבלי קשר לשעה, לזמן ולמקום.

“Mastering others is strength. Mastering oneself makes you fearless.”

Lao tzu

פורסם

הייתי המום מדי מזה שיש מישהו שהתחתן ויכול לשמוע את אישתו:wink:

אגב אשתי פה אומרת שכדי להשתיק את הכלב בלילה היא מכניסה את הבכור למיטה, אני כמובן מכחיש שאני נובח מלכתחילה:)

פורסם

זה תלוי כמה נובח.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...