Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עדיף מבחינת נוחות, מנוע, דלק, יציבות?

לא רלוונטי עניין האמינות והסחירות מדובר בליסינג בלבד.

מה הייתם ממליצים לי לקחת? האם לקחת אסטרה זה שדרוג מפוקוס או שממש לא?

תודה לכולכם.

פורסם

יש לך אפשרות לעשות נסיעת מבחן?

אם כן, תעשה על שתיהן ותדע מה מתאים לך.

לא יודע לגבי אופל, אבל הרושם שלי מפוקוס 3 זה שהיא מאוד נוחה, ומנוע אקובוסט משתלב טוב עם תיבת 6 הילוכים (אגב בשני הדגמים אותה תיבה מפיתוח משותף), מניסיון של 500 ק"מ עם פורד אסקייפ שכורה בארה"ב. רק שחסכוני הוא לא בדיוק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

האם מדובר ברכב חדש מהניילונים או רכב קיים בציי? סטיישן או סדאן? מה הצרכים?,

אישית הייתי מעדיף את הפוקוס במידה וזה חדש - למרות שלאופל ייתרון בדמות מערכות בטיחות מקוריות ולא מוביילאי אפטרמרקט.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

רכב משומש דור קודם בשני הרכבים, שניהם יכולים להיות סטיישן או שלא לפי בחירה, שוה צריך את דעתכם לעניין נוחות, מנוע, דלק, יציבות. לא לעניין אמינות או סחירות.

האם המנוע 1.4 טורבו של האסטרה עדיף על פני מנוע ה1.6 של הפוקוס?

כעת אני נוהג על פוקוס ומרוצה אך מחפש להשתדרג קלות השאלה אם אסטרה משדרג אותי או שלהפך.

פורסם

כמה תוספת מדובר? לדעתי לא שווה להוסיף לטובת האסטרה אלא אם יפריע לך הסיכויים לתקלות בגיר(הרי, גם אם זה רכב ליסינג להיתקע עם רכב מושבת ולחכות לגרר זה לא נעים).

פורסם

אין תוספת כספית, לא מפחד מגרר כי שנה שלמה הפחידו אותי והוא לא בא... גם אם הוא יבוא הוא מגיע עם רכב חילופי ולכן אני לא חושש.

מחפש נטו להשתדרג אך חושש משנמוך ולא שדרוג.

פורסם
אסטרה נוחות ומנוע חזק יותר, פוקוס יציבות והנאה מנהיגה, שניהם צורכים דלק בערך אותו הדבר עם יתרון קל לאסטרה.

האסטרה נוחה יותר? פחות מהנה לנהיגה? או שהטורבו נותן משהו?

פורסם

תלך לחברת הליסינג ותעשה נסיעת מבחן - שלמה כיבואן של אופל אוגר אסטרות יוצאות ליסינג להתייבש בערמות במגרשים תחת השמש(שלא נדבר על הפוקוסים) ומאמין שישמחו לתת לך אחת לנסיעת מבחן לבדיקה.

פורסם
האסטרה נוחה יותר? פחות מהנה לנהיגה? או שהטורבו נותן משהו?

האסטרה נוחה יותר כן גם מבחינת מושבים ומתלים, הפוקוס קשיחה יותר וחדה יותר לכן היא מהנה יותר לנהיגה.

ה1.4 טורבו של האסטרה חזק יותר מה1.6 הרגיל של הפוקוס.

• ספונסר פורום
פורסם

הפוקוס גם עם מנוע טורבו 1.5 ליטר ו-150 כ"ס, זה לא המנוע (או הגיר...) של הדור הקודם.

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם

אם מדובר על הפוקוס בדור של הגיר הבעייתי, אני הייתי מוותר.

הפוקוס רכב מאוד נחמד, ועם גיר ידני הייתי קונה אחת כזאת ללא היסוס. אבל העניין עם הגיר הופך קנייה כזאת ללא כדאית.

אולי לזמן הקרוב יש אחריות לגיר מהיבואן, אבל מה הלאה? מכה אנושה לסחירות שגם ככה ברצפה.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
  • ספונסר פורום
פורסם

בליסינג? הפוקוס לדעתי עדיפה אם אתה מחפש הנאה מנהיגה ונוחות.

המנוע של האסטרה חזק, אבל לא יותר מזה, מערכת המולטימדיה שלה ברמה מאוד נמוכה (ביום לא רואים בה כלום) והנוחות שלה נחותה מזו של הפוקוס (מניסיון אישי עם שתיהן).

לדעתי, אם היא עברה את החלפת הקלאץ' למשופר (החל מינואר 17') הפוקוס עדיפה (וכן, אני קצת משוחד... :) ).

עדי

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

• תוכן חדש...