Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתם משכירים בית לאדם שמעוניין לשלם שנה מראש במזומן ומוכן לתת את הערבונות הנדרשים במזומן?

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קצת פחות נוח לטעמי אבל לא רואה איזושהי סיבה שלא...מה שכן הייתי בודק שהכסף לא מזויף או משהו בסגנון בנוכחות השוכר.

יותר לא נראה לי הגיוני שמישהו מוכן לשלם שנה מראש במזומן + ערבונות מזומן.

פורסם

חשוד. הוא מוכן לתת גם ערבות בנקאית? או תשלום ערבות במזומן מעבר לשכר הדירה? לפנות אותו יקח לפחות שלושה חודשים אתה צריך לדאוג שתהיה לך ערבות בהתאם.

פורסם

מוכן לתת מה שנדרש רק במזומן... אין לו צ'קים או חשבון בנק

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מלבד זיוף כסף לא רואה בזה בעיה.

הייתי הולך לצ'יינג' וממיר לדולרים ורוכב על ההזדמנות לקנות דולרים בזול :)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
הייתם משכירים בית לאדם שמעוניין לשלם שנה מראש במזומן ומוכן לתת את הערבונות הנדרשים במזומן?

אני בטוח שמדובר על אדם שהבנק או הוצאה לפועל 'חונקים' אותו לכן אין ברשותו פנקס צ'קים ואינו יכול לתת לך שום ערבות. אני מניח שהבחור אינו יכול להביא ערבים שיחתמו לחוזה.

במידה והשוכר יגרום נזק לדירה או יצבור חובות על אי תשלום ארנונה במשך שנה שלימה אתה עלול למצוא את עצמך בבעיה.

אי לכך ובהתאם לזאת לא הייתי משכיר לאותו אדם את הדירה. אנשים בלי חשבון בנק שניתן לחלוט ממנו סכום מסויים או הוצאה לפעול מאחוריו יכולים גם להעלם בכלל.

אל תחפש הרפתקאות.

איזה כייף לי :)

פורסם

או שהוא הולך לנהל את עסקי סחר בסמים מתוך הבית שלך, ואתה תצטרך להוכיח בבית משפט שאין לך אחות.

הייתי נרתע משוכר כזה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כמו שחשבתי, תודה למגיבים.

פורסם

לא שאלתי, בכל מקרה נראה לי סיפור מוזר ואני מעדיף לישון בשקט.

פורסם
לפי התגובות שכאן, חייבים להתנהל מול בנק, שהבנק לא אוהב אותך. (כי אין בנק שאוהב לקוחות שלא לוקחים הלוואה)

כל המערכת הבנקאית בישראל ובעולם המערבי הולכת לכיוון של ביטול כסף מזומן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כנראה שיש לו הרבה כסף שחור , ובטוח שהוא מעדיף "לחיות מתחת לרדאר" .

אם אתה מקבל את הסכום לכל השנה + ערבות אני לא רואה את הבעיה .

מה עדיף ? לקבל צקים ואז לראות אותם מתבטלים ולהתחיל בתביעות ?

מסכים שזה פחות מקובל ואולי קצת מדאיג בהתחלה אבל אני לא רואה כאן בעיה . מכיר מספר מקרים כאלו כולל כאלו שוכרים ששוכרים בצורה הזאת הרבה שנים ולא שמעתי על בעיות.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

כן, הייתי משכיר לו, אבל רק בתנאים מסויימים.

תנאי ראשון: שיש לי את האמצעים הנחוצים לפנותו בעת הצורך ללא עירוב המשטרה.

תנאי שני: שהוא יוכל לתת הסבר המניח את הדעת, בכתב, למצבו המיוחד.

אני אומר את כל זה מהצד השני של העסקה, בתור אדם שמחליף ערים ומדינות מדי מספר שנים ולכן לא מספיק לצבור היסטוריית קרדיט או ממליצים. אני גם לא מאמין בערבים כשמדובר באנשים בוגרים ולא משתמש בצ'קים. אבל אני מאמין בסכומים גדולים של מזומן, וזה בד"כ עובד, בשילוב עם הסבר הגיוני כמו 'אני סטודנט זר - הנה אישור מהאוניברסיטה' או 'אני עובד ברילוקיישן - הנה החוזה שלי'.

נ.ב. עד שימציאו איזה בוט נגד התופעה הזאת, בחייאת, תוריד את החתימה של הטאפאטוק.

• תוכן חדש...