Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב האמת ש Q30 לא עושה לי את זה בכלל, האישה דווקא מאוד אהבה אבל משהוא שם לא מסתדר לי.

האלפה נפסלה, המילאנו יקרה ביחס לתמורה ועוד פנסי הלוגן ב 2017 ברכב של 250K בזיון , ה LE פשוט יקרה מידי.

את ה 320I דווקא היה אפשר להוציא ממש קרוב ל 240 אך לצערי מחירי הביטוח הזויים , באזור ה 13K למקיף.

אגב אם מישהוא יכל להמליץ על סוכן/חברה שתביא הצעות יותר הגיוניות אשמח לקבל טלפון..

ה 125M סבבה בהכל למעט הפנסים גם פה הלוגן ? מה נסגר עם רכבים במחירים כאלה עם פנסים כאלה מעפנים ?

את ה 308 לצערי גם כן האישה לא אהבה :(

2017 Type R

• תגובות 145
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ללא ספק ביטוח מוגזם .

סוכנות ביטוח אור-טל תבקש את יוסי 0508940289 תגיד שחן שלח אותך

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

בדקת בסוכנות הביטוח של היבואן? בעבר המחירים שלהם היו סבירים יחסית. מעבר לזה, אני הצלחתי להוציא ביטוח די זול וטוב דרך הסדר של ארגון עובדים. אם יש לך אופציה כזו במשפחה אז שווה לבדוק.

פורסם

אבדוק לגבי הביטוח תודה.

לגבי s3 הלוואי אבל לא נראה לי שאפשר להגיע איתם ל 230 :/

Sent from my iPhone using Tapatalk

2017 Type R

פורסם

הS3 לא בטווח מחירים.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

ללא ספק 308GTI. תחסוך כסף, תקבל רכב חזק עם דפררצינאל, ידני, נראה טוב וגם משפחתית לכל דבר.

לגבי ה-320, המחירים שלה עוברים את ה-300 לפני הנחות, ספק אם תגיע ל-230.

ביטוח 13K על 320? אני על שלי משלם 13,800 כולל הכול. מוזר, תנסה לבטח דרך הסוכנת של הסוכנות. תתקשר לבמוו, תבקש את מתי.

ג'וליה - חבל על הכסף.

125M - פשרה אבל בתקציב לדעתי, מלבד ה-308, הכי טוב שתקבל. (הכי חשוב - הנעה אחורית) ומן הסתם שמבחינת איכות היא מנצחת את כל שאר האופציות שצוינו.

עוד אפשרות זה האוקטביה VRS.

פורסם
ללא ספק 308GTI. תחסוך כסף, תקבל רכב חזק עם דפררצינאל, ידני, נראה טוב וגם משפחתית לכל דבר.

ביטוח 13K על 320? אני על שלי משלם 13,800 כולל הכול. מוזר, תנסה לבטח דרך הסוכנת של הסוכנות. תתקשר לבמוו, תבקש את מתי.

ג'וליה - חבל על הכסף.

125M - פשרה אבל בתקציב לדעתי, מלבד ה-308, הכי טוב שתקבל. (הכי חשוב - הנעה אחורית) ומן הסתם שמבחינת איכות היא מנצחת את כל שאר האופציות שצוינו.

אני רואה שה-320i מתחילה ב-277 לגרסת ה"ספורט".

ולפי מה שהוא אמר כנראה שקיבל הצעה של כ-240 אלף עליה

פורסם

לשלול את 125 רק בגלל הלוגן?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

ע"פ הכותרת מחפשים ספורטיבית, בינתיים רוב האופציות המעניינות במחירים האלה נפסלו בגלל שיקולים שלא קשורים כלל לנהיגה.

לגבי פנסי הלוגן - זה חסרון משמעותי למי שעושה סשיינים של נהיגה בלילה, תכל'ס זה גם מבאס באופן כללי אבל צריך לדעת גם להתפשר בחיים.

כדאי להתחיל לבצע נסיעות מבחן ולאחר מכן להתחיל ולפסול אופציות, אם הדבר היחיד שמפריע ברכב הוא סוג הפנסים אז המצב מעולה.

בגלל כל מגבלות התדמית\עיצוב\פנסים לי נשמע שהגולף תהיה הכי מתאימה, אבל לא הייתי ממהר לפסול גם את ה-125 רק בגלל פנסים. ואם כבר, לטעמי הפיג'ו אופציה טוב משתיהן.

פורסם (נערך)

ג'וליה - חבל על הכסף.

התבלבל לך: ה'חבל על הכסף' מתייחס ל-320.

פות"ש, אם אתה רוצה חוויה נהיגה, אין כל ספק, ג'וליה משאירה את ה-320 מאחור. אם בכל זאת מתפשרים על חוויית הנהיגה והולכים על ב.מ.וו, אז כדאי לשקול גם 330e.

מהרכבים הנ"ל, היחידה שתתקרב ל-230k היא הג'וליה הבסיסית.

יחד עם זאת, ממליץ לחשוב על 308 gti או 125, כאשר הפיג'ו תהיה יותר פרקטית. ייתכן גם שהפיג'ו יותר ספורטיבית. מנגד, לבווארית הנעה אחורית.

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
בלי קשר לרכב הנבחר - הייתי מציע לך לא לשאול בשרשור ציבורי על גובה הנחות שמקבלים. גם רוב התשובות יהיו ברמה של "אחד שיודע", גם יש כאן משתמשים של לפחות חלק מהסוכנים - מה שכבר מעשית מתחיל את המו"מ שלך עוד לפני שהגעת לסוכנות. אבל זו רק דעתי.

.

הפוך. שיתוף במידע רק עוזר לציבור הרוכשים.

בין אם בפרטי ובין אם בשרשור ציבורי.

• תוכן חדש...