Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שבהונדה ירדו מהעץ שטיפסו עליו והבינו שאף אחד לא ישלם על סיוויק 300 אלף. לא משנה מה תכניס בתוכה.

תתחדש!

• תגובות 145
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

החבר עזר לך עם הביטוח ?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
לא שזה סוד או משו.

בכל אופן יותר רכבים, ולגבי המחיר עצמו אז נגיד פשוט שלא הייתי צריך להגדיל את התקציב.

Sent from my iPhone using Tapatalk

בקיצור מינימום 70K הנחה אה?

תמחור כזה דבילי. זה טוב בשבילך כשתמכור המחירון הגבוה הזה.

תתחדש ותהנה!

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זה טוב במקרה שגונבים לך את הרכב .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
טוב, היום הגיע אלי סוכן עם BRZ עד הבית כדי שאוכל לבדוק התאמה לכיסא לתינוק.

מפה לשם, ה-BRZ ירדה לגמרי מהפרק :(

סתם כי ראיתי רק עכשיו - אני עם BRZ , שני ילדים (שנתיים ו4) כבר שנתיים עם BRZ.

מסיע אותם לגן מדי פעם , עושה קניות עם הרכב.

הטיולון נכנס מאחורה אם צריך - אין ממש יותר מדי בעיה - והתא מטען גדול (אבל לא גבוהה) - כשאני הולך לימי מסלול הוא מכיל ה מ ו ן דברים.

לא יודע איזה כיסאות ניסית - אבל לא היתה לי שום בעיה עם אף כיסא.

מצד שני אנחנו דפוקים באמת - ה״משפחתית״ היא WRX שבקרוב יכנסו בה 3 מאחורה :)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
בקיצור מינימום 70K הנחה אה?

תמחור כזה דבילי. זה טוב בשבילך כשתמכור המחירון הגבוה הזה.

תתחדש ותהנה!

מניח שאנשים לא דבילים, ומי שמחפש רכב כזה (וזה לא הרבה אנשים) מודע למחירים שאפשר להוציא מהם כחדשה, כך שזה בטח גם מתבטא במחירים שעסקאות יד שניה נסגרות.

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
אני יודע שהם הסכימו לשחרר את האחרונה גם ב 210

ואללה?

מעניין מי הוציא אותה ב 210?

אני במקרה מכיר את כל האנשים שהוציאו את 4 הרכבים האחרונים שהיו ואף אחד מהם לא היה 210.

Sent from my iPhone using Tapatalk

2017 Type R

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
מחכה להקפצת שרשור זה בעוד כחצי שנה, עם תגובה שלך בקשר לנוחות ולגב. תודה.

תתחדש :twisted:

האמת ששחכתי לגמרי מהשרשור הזה, נתקלתי במקרה שחיפשתי שרשור אחר, בכל אופן ביקשת עדכון אחרי חצי שנה, אז הנה אחד ממש קצר אחרי שנה עם הרכב, אגב סיכום שנתי מסודר יצא בקרוב גם כן.

אז לגבי הנוחות נחלק את זה לשניים:

מתלים ומושבים -

מתלים - אני מאוד מאוד חלוק בדעתי בנושא הזה, מצד אחד אני לא מחבב אותם יותר מידי ביום יום, וזה על המצב הרגיל ב +R זה גובל את הבלתי נסבל אם איכות הסלילה פחות מטובה.

מצד שני בכל דבר שהוא לא נהיגה רגילה לעבודה אלה נהיגה ספורטיבית בין אם זה טיולים/ימי מסלול או סתם סשן קצר בכביש שקרוב (יחסית) לבית זה פשוט נפלא, הרכב אוחז בצורה יוצאת מין הכלל, זוויות גלול כמעט ולא קיימות.

מושבים - קשה לתאר במילים, ההגדרה הבאמת הכי טובה תהיה היא: המושבים הכי נוחים שישבתי בהם EVER, עם סייג אחד ממש מעצבן והוא הכניסה והיציא מהם, המושב הוא כידוע מסוג באקט ממש עמוק ותומך, משום מה הם עשו את החלק התחתון שתומך (מה שתומך בטוסיק בצדדים) מאוד קשה, וזה ממש מקשה על הכניסה ויציא, ברמה האישית אני מזמן התרגלתי וזה כבר לא מפריע לי, אבל רוב הזמן שמישהוא שלא רגיל לרכב מתיישב הוא מתלונן על זה.

אבל ברגע שאתה יושב, זה פשוט מדהים, מצד אחד אוחז מעולה ומצד שני לא ברמה כזאת שזה מפריע או מציק.

באופן כללי הרבה השתנה במהלך השנה הזו, וכמה חודשים אחרי הרכישה של הטייפ נרכשה גם 3008, והטייפ היא הרכב המשני.

אבל כאשר היה הראשי כמה חודשים טובים עשה עבודה מעולה באמת שלא היו תלונות מאף אחד למעט המראה שלו (שאותו האישה פשוט לא סובלת), למעשה הרוב אפילו שיבחו את כמות המקום שיש ואת תא המטען הענקי (הוא פשוט עצום).

2017 Type R

• תוכן חדש...