Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צודק חלקית, באמצע התקופה את הסדאן העבירו ליפן והחזירו לטוריקה באיזור 2006.

האם זה רלוונטי? לא, מדובר ברכב זהה - חוץ מזה שמדובר במשפחתית מתיישנת שאני לא מוצא סיבה אמיתית לבזבז את הכסף עליה במקום רכב קטן ומודרני יותר שאתה סטודנט שנוהג לבד(גם רכב מיני יעלה עליות בסדר גמור).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מאמין שאם ימצא קורולה שמורה הוא יזכה ברכב אמין מאוד ואף חסכוני לטווח ארוך זו אופציה עדיפה על הלנסר השתיינית

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

בעיון קצרצר בלוח יד 2 מצאתי לדוגמא 107, 2011, יד שניה, כ 70 אלף ק"מ מוצעת למכירה ב 23 אש"ח.

אני בטוח שאפשר לרכוש רכב זה או דומה בכ - 20 אש"ח. נדמה לי שסיטרואן c1 (רכב זהה לחלוטין) נסחר ברמת מחיר מעט נמוכה מהפיזו המקבילה.

כלי רכב אלה אמינים וזולים לאחזקה.

לא תהיה בעיה להתנייד באזור אריאל והמרכז.

אישית, לא רואה מדוע לרכוש משפחתית מזדקנת.

106GTI - Deus ex machina

פורסם

מציע לך אם כבר 107 רק ידני ולא הרובוטי (אותו גיר כמו בקורולה 2008 רובוטית)

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

אבדוק את ה 107

בעניין C1, כשחקרתי פה פוסטים בפורום על מיני משום מה C1 לא עלתה כמומלצת..ה107 כן נכחה שם

זכור לי שהמליצו להתרחק מהרובוטי

פורסם

אני די נדלקתי על הראנקס, משום מה המילה טיוטה משרה לי אווירה רגועה על הלב פחות מהפג'ו, אתם יכולים להגיד שזה מבוסס על הסטיגמות בארץ ואולי צודקים

בכל מקרה אם אלך על ה 107, כל התקציב ילך עליה וספק שיישאר כסף ליישור קו שסביר להניח אצטרך לעשות בכל מקרה

פורסם

107 2011 וטיוטה אייגו הם אותו הרכב.

מנוע 1000 סמ"'ק של טיוטה ועולה במומצע פחות מטיוטה אייגו.

לדעתי זה אפילו שרשרת תזמון אז אפילו לא צריך לעשות טיימינג כל כמה שנים.

פורסם

אני תוהה אם הן זהות למה בכל זאת ההבדל ? רק בגלל שעל אחת מהן מככב הסמל של טויוטה ?

מה זה שרשרת תזמון ?

פורסם
אם אין מה שאוהבים, אוהבים את מה שיש...

מציע לך להתמקד ברכב שישרת אותך - ולא שתשרת אותו.

אתה סטודנט.

הדבר האחרון שאתה צריך זה רכב שיעיק עליך כלכלית (קח בחשבון את הכל: רכישה, אחזקה, ביטוח, דלק וכו').

אתה גם צריך רכב אמין - הזמן יקר, מעבר לכסף.

לא יודע מה מסב לך הנאה ממכוניות ונהיגה, זה סובייקטיבי לחלוטין: כוח, התנהגות, איבזור ותחושת איכות... לא יודע.

במקומך הייתי מתמקד במיני חדשות ככל האפשר ומתוך קבוצה זו בוחר את המתאימה ביותר ל "כיף" שלך.

אני מחזיק 107 ידנית.

עלויות אחזקה מגוחכות. אמינות מופתית. ואפילו כייפית לנהיגה (התנהגות "שובבה", ונחמד לנהוג רכב איטי מהר).

אם תרחיב קצת בנוגע ל "כיף המוטורי" שלך נוכל לייעץ לך איזו מיני מתאימה לך.

עכשיו כשאני רואה שהיא נכנסת פלוס מינוס לתקציב אשמח אם תפרט לי למה כוונתך התנהגות שובבה ?

אני בכל מקרה רוצה להנות מהנסיעה, תמיד עולה לי בזכרון הרגע כשנהגתי ב I10 החדשה ואהבתי אותה מכל בחינה, אבל כשהגענו לכביש מהיר ורציתי לחוות איתו קצת מהירות המד פשוט לא עבר את ה 160..מבחינת יכולת. ברור לי שמדובר ברכב מיני שלא נועד לדברים האלה..אבל העובדה שהרכב שלך לא מסוגל פיזית וגם לוקח לו זמן להגיע למהירות זריזה די מבאססים

פורסם (נערך)

ברכב עם שרשרת תזמון אין צורך בהחלפה יזומה של השרשרת בשפת העם "טיפול טיימינג" שנע בסדר גודל בדר"כ של 1500 ש"ח מינימום תלויי בדגם הרכב.

ברכב עם רצועת תזמון אתה מחוייב להחליף טימינג כל כמה שנים(לפי הוראות יצרן) על מנת לשמור על תקינות המנוע.

הסיבה לשוני זה בדיוק הסטיגמה שאתה בוחר להאמין בה.

לא כל פיג'ו בנוייה על מכלולים של טיוטה אז שלא תקנה לי 208 ותגיד שאמרתי לך שזה טיוטה.

לאדם יחיד מיני תספיק.

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
פורסם
אני תוהה אם הן זהות למה בכל זאת ההבדל ? רק בגלל שעל אחת מהן מככב הסמל של טויוטה ?

מה זה שרשרת תזמון ?

היצרנים יצרו חברה "PSA-טויוטה צ'כיה" ופיתחו את הרכב תחת הגג של החברה הזאת ביחד כדי לענות על מחסור שיש ל2 החברות בצורה הזולה ביותר.

מעשית בדור שאתה מחפש אין שום הבדל בין הרכבים חוץ מהלוגו.

חוץ מזה הייתה לי רנקס 2003(הדור הגרוע) והנה, בטויטה עם הלוגו המרגיע היו לי בעיות של בוצה במנוע וממיר קטליטי על רכב שלא עשה 90 אלף קילומטר(בעיות ידועות) - אז היה לוגו של טויוטה מקדימה, עזר?

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)

כרטיס מגנטי ירוק סגול הוא אופציה חסכונית אבל בהרבה מהמקרים שורפת המון זמן יקר ומעייפת. אני לומד באריאל, התחבורה בעיר בסדר אבל כשאתה רוצה לצאת למרכז שם אתה מתחיל בדילוגים מקו לקו ומחברת אוטבוסים אחת לאחרת ואני ככל הנראה אעבוד במרכז וצריך להתנייד מעבודה ללימודים.

קודם כל, אל תתייחס לרכב הראשון כאל חלום, אלא כאל צורך. אתה לא קונה "רכב חלומות" אלא אמצעי התניידות בסיסי, והנהיגה שלך תהיה בכבישי ישראל, לא ברינג.

בפוסט הקודם שלך כתבת קריות-מרכז, אז חשבתי שאתה גר בקריות ולומד במרכז, מה שמאפשר אפילו מגורים בבית והתניידות יום יומית ברכבת. אריאל זה סיפור אחר, ואם הרכב מאפשר לך גם לעבוד הרי שמדובר אפילו בתרומה להכנסות.

בכל זאת, עליך להביא בחשבון נסיעות כ-1500 ק"מ בחודש - רק בדלק זה בערך 600 ש"ח בחישוב אופטימי של 15 קמ"ל. הוסף לזה 400-500 ש"ח רישוי ביטוח (לא לשכוח, זה רכב ראשון ואין לך עבר ביטוחי, מה שמייקר מאוד את הביטוח. אם תבטיח בצד ג' בלבד זה יהיה משמעותית פחות, אבל אם הרכב יהרס לא יהיה לך מקור לרכוש אחר במקומו), הוצאות אחזקה וטיפולים, אולי אגרות כביש 6 וכביש 23, כך שאפילו בלי ירידת ערך מדובר בהוצאה של לפחות 1500 ש"ח בחודש, לא כולל מימון אם תקח הלואה. לפני שאתה נכנס להרפתקה ודא כי יש לך היכולת לעמוד בה לטווח ארוך.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פות"ש -

1. כמו שכתבו לפני, בשנתונים שאתה מחפש ה 107, c1 והאייגו זהות למעט הסמל.

מנוע וגיר של טויוטה.

2. ב "התנהגות שובבה" אני מתכוון לזה שאפשר להשתעשע עם הרכב בכביש מפותל.

הרכב "משתף פעולה", יש פידבק טוב מהשילדה ואפשר לנהוג על המגבלות, להשתעשע עם העברות משקל וכו'.

ההיגוי מדוייק, ה turn in בסדר גמור, בלימה טובה - הרכב מרגיש חי.

הרכב לא "ספורטיבי", אבל הוא בהחלט "שובב".

כיסיתי עם הרכב מרחקים ארוכים, אין בעיה לשייט במהירויות כביש 6.

כמובן שאין כוח זמין לעקיפות "ספונטיות" ויש לתכנן פעולות כאלה מראש.

106GTI - Deus ex machina

פורסם

לך עם הלב. הi10 הכי מרגשת מהרשימה שציינת.

אם אתה באמת רוצה ללכת עם הלב, קנה אוטו שאתה אוהב ומרגש אותך, ולא את הקוביות המשעממות שציינת.

הכותרת של השרשור מטעה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...