Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שנת 2008 עשה עד היום כ110,000 ק"מ.

לעיתים כאשר נמצאים במהירויות נמוכות מאוד (עד 30 קמש) ובולמים בלימה פתאומית הרכב מתקשה לבלום ונשמעות נקישות, הנקישות נמשכות גם לאחר העצירה המוחלטת.

פניתי למוסך יבואן שהצליח לשחזר את התקלה (הראה לי שקורה יותר כאשר הרכב מאבד איזון לדוגמה עם במפר קטן) ואמר שהבעיה היא ברכיב הABS.

מחיר בארץ 8700 ₪ !!!

בארה"ב מחירו 2700 ₪ ומשומש ניתן לרכוש ב400 ₪.

מה אתם אומרים על התקלה והאיפיון?

האם יש דבר כזה תיקון של מערכות כאלה?

מצורף לינק לחלק.

תודה רבה

https://www.hondapartsnow.com/genuine/honda~modulator~assy~57110-sna-305.html?Make=Honda&Model=Civic&Year=2008&Submodel=&Filter=(bt=4%2c5;et=2%2c7)&Location=abs-modulator,2519927,2

פורסם
הרכב שנת 2008 עשה עד היום כ110,000 ק"מ.

לעיתים כאשר נמצאים במהירויות נמוכות מאוד (עד 30 קמש) ובולמים בלימה פתאומית הרכב מתקשה לבלום ונשמעות נקישות, הנקישות נמשכות גם לאחר העצירה המוחלטת.

פניתי למוסך יבואן שהצליח לשחזר את התקלה (הראה לי שקורה יותר כאשר הרכב מאבד איזון לדוגמה עם במפר קטן) ואמר שהבעיה היא ברכיב הABS.

מחיר בארץ 8700 ₪ !!!

בארה"ב מחירו 2700 ₪ ומשומש ניתן לרכוש ב400 ₪.

מה אתם אומרים על התקלה והאיפיון?

האם יש דבר כזה תיקון של מערכות כאלה?

מצורף לינק לחלק.

תודה רבה

https://www.hondapartsnow.com/genuine/honda~modulator~assy~57110-sna-305.html?Make=Honda&Model=Civic&Year=2008&Submodel=&Filter=(bt=4%2c5;et=2%2c7)&Location=abs-modulator,2519927,2

צור איתי קשר

פורסם

בוא נגיד ככה

זה הדבר האחרון שהייתי חושב בו

תתחיל מהחלפה של צלחות ורפידות איכותיים מקדימה (היו לי בעיה של רעידות ותקתוקים בזמן עצירה שנפתרו ככה בסיוויק 07)

תחליף נוזל בלמים

האם טיפלת רק במוסך מורשה? האם הוציאו לך משהו רשמי שמודיע על התקלה?

תחזור לעדכן

נראה לי מסנים לעשות עליך קופה

פורסם

התחלתי מבדיקה של צלחות ורפידות, הצלחות נמצאו תקינות ורפידות החלפתי באחורי, בקדמי לא היה צורך.

נוזל בלמים באמת לא הוחלף הרבה זמן ולכן ביקשתי ממנו שיחליף והיום החליף, אמר לי שזה לא קשור לתקלות מסוג זה.

סיבוב עם מנהל העבודה ביצעתי בסוף הטיפול ורק לאחר שתיארנו לו בפרוטרוט את הבעיה אמר שמכיר את הנושא ואז הצליח לשחזר את התקלה במדויק.

כל הבדיקה הזו בוצעה במורשה שאני כבר מכיר לא מעט זמן, הוא יודע שאני מביא חלפים מחו"ל כי בארץ הם לוקחים פי 4!!! (וזה בדוק בכל המוצרים של הונדה כולל סנני שמן ופלאגים וכל דבר שהסתכלתי עליו) ויותר מזה הוא אמר לי שאם ארכוש בעצמי הוא יסכים לעשות לי את הטיפול ככה שקופה גדולה לא תצא לו מזה.

פורסם

גש לעוד מוסכים לקבל חוות דעת שניה

רוב המוחלט של האנשים שמתלוננים על תקלה בזה כותבים שיש נורת אזהרה שדולקת קבוע

החלק מאוד יקר גם באתרים בחו"ל (ראיתי בכמה אתרים רוסים)

כמו כן תנסה לפנות למוסך מורשה והונדה בחו"ל להשיג מהם משהו (אולי יש TSB או משהו על כזאת תקלה)

איזה צלחות ורפידות מותקנות אצלך? כמה זמן/ק"מ?

פורסם
דבר שני מה שפרסמת זה לא החלק שלך

זה שלך: 57110-SNB-J05

תמיד תוודא באתר החלפים של הונדה ישראל לפני שאתה מזמין

http://mcth.yolo.co.il/

אתה חושב שיש הבדל?

שים לב שהמקט אותו דבר למעט שJ מחליף את 3.

השם של החלק בדיוק אותו דבר והוא גם נראה אותו דבר לפי הסכימה שמופיעה באתר של היצרן.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

+2 - גש לעוד מוסכים לחוות דעת נוספת (לא חייב מוסך יבואן, אלא למישהו שמתמצא בסוג זה של רכב).

האם ישנה תקלה שאובחנה בסריקת מחשב ? (מבין שלא נדלקה נורית כלשהי...?).

alfa 156 2.5.

פורסם

אל תשחק עם המק"טים של הונדה, אחרת צפויות לך תקלות מרובות מהמחשב או מפח נפש כמו אצלי שהתושבת המרכזית הייתה גבוהה ב-5 ס"מ מהמקורית בארץ

תחליף צלחות ורפידות בכל האוטו (זה יעלה לך עד 1000 תלוי מה החלפת ושל איזה חברות)

אצלי מקדימה = צלחות ICAR איטלקי (בערך 200 לצלחת אבל יש חלופות זולות יותר) ורפידות REMSA (בערך 169 שקל)

מאחורה = צלחות ברמבו (זול בטירוף יותר מחריטה 75לצלחת) ורפידות REMSA (בערך 90שקל)

מה שגם אתה מוזמן לקפוץ אלי לתל אביב או ראש העין ולראות איך הרכב שלי נוהג כדי להבין אם ואיזו תקלה יש לך ואפילו להיעזר בלהחליף את החלקים אם צריך

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

רק לסגור את הנושא.

לפני מספר ימים הרצתי חיפוש באינטרנט וראיתי שמדובר בתופעה ידועה ועד כמה שמצאתי לא קיים לה פתרון.

תודה לעוזרים ותודה בעיקר לגרשון gershon1 שהציע לי לבוא אליו לתל-אביב לבדוק את הבעיה (לא מצאתי את הזמן....)

http://www.8thcivic.com/forums/mechanical-problems-technical-chat/93950-does-anyone-elses-brakes-give-out-when-you-hit-bump-pothole-under-heavy-braking.html

(לינק אחד מיני רבים בנושא)

• תוכן חדש...