Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4912747,00.html

http://www.theglobeandmail.com/globe-drive/reviews/new-cars/review-2017-chevrolet-bolt-is-an-affordable-game-changer-and-fun-to-drive/article33755125/

תקשיבו, הכתבה הזאת עשתה לי חשק. רכב חשמלי, 0 זיהום אויר, 0 צריכת דלק, 6.5 שניות למאה,מהנה לנהיגה, מרווח, 390 ק"ם לטעינה, גם אם זה 300 אמיתי זה מעולה. אפילו הרוחב שלו קרוב למשפחתיות - 1.76 מטר. וכל הטוב הזה ב-140 אלף ש"ח? זה מרגיש לי כמו game changer אמיתי. הבעיה היחידה מבחינתי זה תא המטען, דורש בדיקה בעולם התצוגה, אבל תמורת כל מה שרשמתי אולי שווה את הוויתור.

הלינק השני למבחן דרך.

עריכה אחרונה על ידי arco1
פורסם

לא הבנתי איך מכונית של 30 אלף דולר הופכת ל-140 אלף שקל בלבד בארץ?

הרי לפני מיסים ומע"מ מחירה בארץ הוא כ-120 אלף ש"ח. איך זה הגיוני?

פורסם

מס קניה על רכב חשמלי הוא 10% בלבד.

פורסם

שברולט שיחקו אותה! סוף סוף רכב חשמלי עם טווח ומחיר הגיוניים! בהחלפת הרכב הבאה בהחלט אשקול אותה.

צריך לראות איך תהיה האמינות, אבל איזה בעיות כבר יכולות להיות? אין גיר, אין משאבות וצינורות, אין שסתומים, אין טורבו, אין רדיאטור וזה לא טסלה.

פורסם

יש לי תחושה שנתאכזב מתג המחיר ץ 36000$ (לדגם הכי פשוט ללא מערכות בטיחות מתקדמות ) גם ניקח 10% הנחה לא ירד מתחת ל 160000 שח ...

פורסם (נערך)

מתי אמורה להגיע לארץ?

אולי איזה נציג של שברולט יתן לנו מעט אינפורמציה?

עריכה אחרונה על ידי bigmik
פורסם

אתה שוכח שיבאון לא רוכש במחיר MSRP. המיסים הם בכלל לא על הסכום הזה.

פורסם
החסרון בחשמלי מלא בארץ שצריך בית פרטי כדי להטעין, אין עמדות טעינה בארץ ברחוב כמו באירופה.

אני מקוה שיתחילו לשים עמדות טעינה בתחנות דלק רגילות. כמו כן אם אפשר להטעין בעבודה משקע רגיל, אז זה גם פתרון (אצלי כנראה זה יהיה אפשרי, אין לי בית פרטי).

פורסם

מדובר על רכב עם טווח נסיעה שהוא כבר פרקטי לרכב חשמלי מלא כ390ק"מ. וגם מדובר על רכב סופר מיני שבכל רמזור יכול לבייש לא מעט רכבים חזקים. יש לו בשביבות 7 שניות 0-100.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

במחיר הזה אכן game changer' אבל אין מצב שזה יהיה המחיר. יותר קרוב ל 160 להערכתיהצנועה והגסה

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אם הרכב ימכר ב 140000 אני חוטף לפני שמישהוא באוצר יתפקח ....

עם צריכה של 1:13 בקילומטראז של 22000 לשנה ברכב משפחתי קונבציונאליbreak even לעיסקה כזו בפחות משנתיים ...

אבל לפי התימחור בארהב התמחור בארץ נראה באזור 160000 ..

• תוכן חדש...