Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי תמיד מניע ולא עושה שום בעיות בהנעה ראשונה כשהרכב קר

אבל לאחר נסיעה ממושכת הרכב מסרב להניע רק אחרי המתנה של שעה שעתיים

חשבתי שזה אולי הסטרטר אבל בדקתי שגם כאשר הוא לא מניע לי אז עם כבלים הוא כן מניע.

ולא זו אלא הצופר האורות ובקיצור כל המערכת החשמלית עובדת תקין גם כשהרכב מסרב להניע

ובדיקת המצבר מראה שהמצבר תקין (אמנם הוא לא חדש כשנתיים פלוס)

אשמח להמלצות על פתרון אפשרי

והמלצות על מוסך באיזור ירושלים

תודה זאב

פורסם

ראשית לא כתבת באיזה רכב מדובר.

שנית מדובר בבעיה מוזרה, על פניו מדובר במצבר לא תקין או שיש "דליפה" של מתח מכבל ראשי לכיוון שלדת הרכב שהיא תמיד מחוברת למינוס של המצבר. כדאי לך לקוות שמדובר במצבר שסיים את חייו ולא בעיית כבלים שיכולה לגרום לשריפה.

פנה מיד לחשמלאי.

פורסם

גם אני אשמח לדעת באיזה רכב מדובר (אלה חוקי הפורום!)

איך בדקת את המצבר?

בדקת מתח טעינה?

אם המצב עקבי (לא מניע כשהמנוע חם, כן מניע במנוע קר) אז הבעיה כנראה במערכת ההצתה או ההזרקה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה מסובב מפתח ואין סטרטר אבל כל החשמל עובד?

אם מדובר במכונית ישנה, יכול להיות שיש מפל מתח לסטרטר וצריך להתקין ממסר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ראשית לא כתבת באיזה רכב מדובר.

שנית מדובר בבעיה מוזרה, על פניו מדובר במצבר לא תקין או שיש "דליפה" של מתח מכבל ראשי לכיוון שלדת הרכב שהיא תמיד מחוברת למינוס של המצבר. כדאי לך לקוות שמדובר במצבר שסיים את חייו ולא בעיית כבלים שיכולה לגרום לשריפה.

פנה מיד לחשמלאי.

לשאלתכם מדובר בהונדה סטרים

הצלחת להפחיד אותי

רצתי לחשמלאי הוא החליט להחליף לי מצבר וגם עם עם המצבר החדש זה לא הניע

ואז עשה איזשהו בדיקה והחליט שצריך מגבר סטרטר

אחרי ששם לי מגבר סטרטר מניע (בינתיים) חופשי בלי בעיות

תודה על העזרה

פורסם

ז"א שהחשמלאי בדק ולא מצא בעיות במערכת החשמל, התקין מצבר חדש והחזרת לו ורק שילמת על בדיקה ומגבר סטרטר?

נשמע שפעלת נכון.

אני לא מכיר את המושג מגבר סטרטר, אבל בחיפוש מהיר מצאתי שזה חיבור הפלוס דרך ממסר ישירות לסטרטר למניעת זליגות מתח בדרך אליו. על פניו נראה שהבעיה היא בסוויצ' של הרכב אבל אם זה עובד זכית, הנה שירשור דומה שהוזכר בו מגבר סטרטר:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?202983-%D7%9E%D7%92%D7%91%D7%A8-%D7%A1%D7%98%D7%A8%D7%98%D7%A8-%D7%A4%D7%99%D7%92-%D7%95-205-95

• תוכן חדש...