Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה לקנות מוצרי חשמל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אשמח לעזרתכם מהיכן לקנות מוצרי חשמל.

אנחנו מחפשים לקנות מכונת כביסה ותנור גז.

המוצרים הם לדירה שכורה ואין לנו רצון להשקיע בשלב הזה במוצרים יקרים ולכן התקציב למכונת כביסה עד 2000שח ולתנור גז כ 1500 ש״ח

היינו בכמה מקומות כגון מחסני חשמל , שאלטר (למי שמכיר מוצרי חשמל מתצוגה או פגומי אריזה מבית יבואן ח.י ) ,אבי סופר

מה דעתכם מהיכן לרכוש ומה מומלץ

תודה

פורסם

אבי סופר מאלנבי (שאר הסניפים זכיינים ואתה משלם על עוד יד שהמוצר עובר בדרך).

חשוב להגיע לחנות עם הדגם שאתה רוצה. לבדוק שלא מדובר באחים סופר, אברם סופר, ושאר החקיינים באלנבי שמנסים לרכב על המוניטין. ואז להתמקח כמו בשוק :)

פורסם

למה לא יד 2?

כשעזבנו את הדירה מכרנו את רוב הציוד, איכותי ושמור במחירים הוגנים. יש מציאות טובות וחבל לזרוק כסף על מוצר חדש בדירה שכורה שסביר ולא ימשיך איתכם לדירה הבאה.

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם
אבי סופר מאלנבי (שאר הסניפים זכיינים ואתה משלם על עוד יד שהמוצר עובר בדרך).

במקרה שבוע שעבר יצא לי להזדנגף באלנבי ואני מוכן להישבע שראיתי 5 חנויות "אבי סופר" אחת ליד השנייה.

בלי קשר לזה חייבים לעשות סקר שוק רציני לפני כל קניית מוצר חשמלי, על אחת כאשר מדובר במוצרים יקרים. מחסני חשמל הפכו להיות בין החנויות היקרות בשוק והמיקוח שם אפסי, גם כשהוכחתי למר מוכר שיש פער של מאות שקלים על אותו המוצר (עם אותו היבואן והאחריות) לבין חנות שנמצאת בקירבתו.

זאפ הוא נקודת פתיחה לא רעה אבל גם אותו יש לקחת בעירבון מוגבל, הוא מציג מחירים ודגמים שלא בהכרח קיימים בפועל.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

צריך טיפה ראש פתוח בשביל זה, אבל - ללא ספק, המקום הכדאי ביותר לרכישת מוצרי חשמל הוא באינטרנט. כל מוצר שתראה בחנות ותתלהב, תוכל לרשום פרטים מדוייקים ולרוץ לחפש באתרי הקניות המובילים. כמעט תמיד תמצא אותו ב 20-30 אחוז פחות.

בנוסף, יש בדרך כלל באתרים האלה מוצרים לא מממותגים, שעולים הרבה פחות ויכולים להתאים לצרכים שציינת.

רק צריך להיזהר ולהשתמש באתרים מוכרים ואמינים.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

במידה ותחליט לקנות באינטרנט, אז יש את האתרים (למיטב ידיעתי, נותנים מחירים יחסית זולים):

לאסט-פרייס

https://www.lastprice.co.il/

אלקטריק פומפה.

http://www.pompa.co.il/

מוכרים מכונות כביסה/ תנורי גז.

אתה יכול גם להיעזר בהם בתור מקור להשוואת מחיר לאתרים/ חנויות אחרות.

אם תציין אזור מגורים - אולי יהיה אפשרי להמליץ על חנויות ספציפיות.

פורסם

יש לי ניסיון טוב עם לאסטפרייס, ויש להם חנות פיזית בחיפה. לפני מספר שנים קניתי אצלם מכונת כביסה (קריסטל, שהתבררה כפלופ מוחלט), המחיר בחנות היה 500 ש"ח יותר מאשר באינטרנט, אבל המוכר היה מספיק הגון כדי לשלוח אותי להזמין ברשת. וזו היתה גם ההזדמנות לפתוח חשבון פייפאל, שמאז משמש אותי בלי סוף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
למה לא יד 2?

מה שהוא אמר.

דירה שכורה, תקציב נמוך - זה מתבקש. במיוחד עם מוצרים למטבח. אנשים משפצים מטבחים ועוברים דירות כל הזמן, מכשירי החשמל הישנים סתם תופסים מקום, ולכן יש מבחר יפה במחירים נמוכים. צריך רק קצת סבלנות וחבר (פורום) עם טנדר שיוכל לעזור בתמורה לעלות הדלק.

פורסם

מחיר בחנויות הוא תמיד יותר זול ממחיר באתרי אינטרנט.

אבל באתרים כמו get it, olsale שיש מכרז תן מחיר נמוך על מכרז ורוב הסיכוי שיחזרו אליך והציעו מחיר מינימום שהם יכולים לתת.

אייל

פורסם

לוטוס - ממש לא. ראה את הפוסט הקודם שלי: המכונה עלתה בחנות 3200 ש"ח, ברשת 2700, ומדובר באתר של אותה חנות (אריה מוצרי חשמל, או lastprice)

האמת היא שבמרבית המוצרים שבהם נתקלתי המחיר ברשת נמוך מהמחיר בחנונות, ומהווה בסיס טוב למיקוח. שלשום אשתי הלכה לקנות לאבא שלה מיקרוגל, במחסני חשמל רצו 500 ש"ח וסירבו לרדת, כאשר המחיר הנמוכך ביותר ברשת לאותו דגם היה 440 שח. בסופו של דבר סניף סמוך של אותה רשת הסכים לרדת ל-470 ש"ח, והקונה היה מוכל לספוג את ההפרש של 30 ש"ח כדי לחסוך נסיעה וחניה בחנויות אחרות וכדי לקבל את המכשיר מיד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מחיר בחנויות הוא תמיד יותר זול ממחיר באתרי אינטרנט.

אבל באתרים כמו get it, olsale שיש מכרז תן מחיר נמוך על מכרז ורוב הסיכוי שיחזרו אליך והציעו מחיר מינימום שהם יכולים לתת.

אתה לגמרי טועה. כבר עשר שנים שהבית שלי מתאבזר במוצרי חשמל כמעט רק דרך הרשת. ותמיד זה זול יותר, גם בלי מכרז.

תחשוב שאתר ברשת, בניגוד לחנות סטנדרטית, לא צריכה לשלם שכירות, חשמל, שטח איחסון ועוד. הדברים האלה מביאים לך מחירים זולים יותר.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

את זה אני לא קונה. לאורך השנים דווקא המקומות הזולים ביותר שיצא לי להגיע אליהם היו חנויות פיזיות (ולא תגיד שהן היו בחורים או מחסנים, מדובר בחנויות בערים גדולות) שדרך נוספת של הגדלת המכירות שלהן הייתה פרסום באינטרנט.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
לפני מספר שנים קניתי אצלם מכונת כביסה (קריסטל, שהתבררה כפלופ מוחלט)

גם לי הייתה קריסטל בשנים האחרונות. גם אצלי היא עבדה עד שבוע שעבר. הלכו הבולמים (הלא סטנדרטיים) לפני כמה חודשים, ושבוע שעבר התחילה לנזול, אפילו לא טרחתי לבדוק מאיפה. גם הקודמת הייתה קריסטל, אבל מהישנות, אין מה להשוות.

קניתי Bosch מ"הקונטיינר", יום חמישי הזמנתי, ביום שני המכונה הייתה אצלי.

פורסם

מחזק לגבי יד2, שווה לבדוק מדיי פעם יש מוצרים טובים ובזול. קניתי תנור אפיה משולב עם כיריים תוצרת סימנס ב500 או 600 שקל, היה דנדש ויפיוף, זאת שמכרה אותו קנתה לאמא שלה שלא רצתה אותו. משרת אותי נאמנה כבר 7 שנים

• תוכן חדש...