Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה לקנות מוצרי חשמל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם זה לדירה שכורה תבדוק באגורה .

תוכל לקבל בחינם . תבדוק רק שזה עובד תבוא עם רכב ותיקח.

הבן של החבר שלי סטודנט לקח תנור ומכונת כביסה וטלויזיה.

עובדים מעולה.

פורסם

תחשוב שאתר ברשת, בניגוד לחנות סטנדרטית, לא צריכה לשלם שכירות, חשמל, שטח איחסון ועוד. הדברים האלה מביאים לך מחירים זולים יותר.

יש בדיוק אותן הוצאות כי יש לאתר מחסן ועובדים והוצאות חשמל ומיסים... ויבואן שמפרסם מחיר מומלץ לצרכן רואה מחירים באתר אינטרנט אבל הוא לא רואה מחירים בחנות.

דוגמה למחיר בחנות הרבה יותר נמוך מאשר באינטרנט (בדקתי):

http://ksp.co.il/?select=.272..573..2202.&list=1&sort=2&glist=1&uin=29379&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

אייל

פורסם
מחיר בחנויות הוא תמיד יותר זול ממחיר באתרי אינטרנט.

אבל באתרים כמו get it, olsale שיש מכרז תן מחיר נמוך על מכרז ורוב הסיכוי שיחזרו אליך והציעו מחיר מינימום שהם יכולים לתת.

לא מסכים עם מה שכתבת לדוגמא אני אתן מקרה שקרה לי אתמול.

הלכתי לקנות רדיאטור לחדר של הילדה שלי, הייתי במחסני חשמל והמחיר שם היה 749 ש"ח ניסיתי להתמקח איתם אמרו לי שאין אפשרות להוזלה, חיפשתי את אותו הסוג באינטרנט מצאתי בחנות אחת ברמת גן במחיר של 620 ש"ח לא כולל משלוח במקביל נכנסתי לאתר של מחסני חשמל ואותו הרדיאטור עלה באתר שלהם 699 ש"ח. חמישים שקל פחות מהמחיר בחנות הם כמובן מכרו לי אותו לפי המחיר של האתר שלהם. קניתי במקום כי לא היה לי רצון לחכות 5 ימים ועם עלות של משלוח ההפרש לא היה כזה גבוה 20-30 ש"ח.

אז להגיד שבחנות המחיר הוא תמיד זול יותר זה לא נכון אלא זה פשוט תלוי בעסק ובכמה הוא מחליט לפרסם.

פורסם

מנסיוני לאסט פרייס הכי זולים. אני קונה מהם כבר שנים. הם גם משווים הצעות טובות יותר.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

תודה לחברים ,

היום הוזמנו מכונת כביסה ותנור גז משולב מ last price

עכשיו מחפש ארון 4-6 דלות זול

המשך יום נעים

יורי

פורסם

אם אתה רוצה להרחיק עד חיפה יש חנות בהרצל פינת ברזילי (אם הם לא עברו משם, ביקרתי לאחרונה ב-2013) שמוכרת רהיטים בסיסיים בפרוטות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
תודה לחברים ,

היום הוזמנו מכונת כביסה ותנור גז משולב מ last price

עכשיו מחפש ארון 4-6 דלות זול

המשך יום נעים

יורי

תתחדש!

האם עשית בדיקה של מחיר המוצר שהזמנת גם בחנות רגילה? מעניין לדעת אם התיאוריה שהעלינו כאן בשרשור נכונה

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

תודה ,

לא עשיתי בדיקה פיזית מול חנויות ( לצערי מחוסר זמן) כל הבדיקות נעשו מול האינטרנט .

יורי

• תוכן חדש...