Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

קיבלתי אתמול מכתב על RECALL שבו נכתב שיש תקלה בתוכנה ושכמובן שיונדאי ישלמו את העלות.

שמתי את הרכב במוסך שלי שאני מאוד מרוצה ממנו.

עכשיו מתקשים אלי ואומרים שצריך לשלם 180 ש"ח על "עדכון תוכנה".

מוזר משהו. הגיוני?

פורסם

על איזה פרוטות אתה מדבר?

לאדום אביב, חלה טעות או אי הבנה כי אתה לא אמור לשלם על כלום תתקשר למוסך ותברר מה פשר העניין.

פורסם

1. לא הגיוני שעבור ביצוע ריקול עליך לשלם, תבדוק ממי קיבלת את ההפנייה לריקול - ממוסך או מיונדאי?

2. מה דגם הרכב והשנה?

פורסם

הי,

קודם כל כמובן שאחרי ששלחתי להם בפקס את פרטי הריקול הם חזרו אלי וישר תיקנו את הדרישה.

אני די מאמין שזו היתה טעות בתום לב. למי שבאמת מתעניין אני אפרט את "סיפור הבוקר" ותחליטו בעצמכם.

את שם המוסך אני אשמור לעצמי. מבחינתי סוף טוב הכל טוב.

למי ששאל הרכב שלי I30CW שנת 2010. אני מצרף העתק ממכתב הריקול.

As3kikEShXddBNQC_DRB0SqfM2WM8lqnwDTzQM8PKcb8.jpgApbDWCinubl7lO676gtgrV66W3w7MFgSrJdlIB2BFvSt.jpgAttqfKM1eSDjmwNuqs0oH_EGqKk5d57yOYpzV4-Fg5s8.jpg

וזה סיפור הבוקר. בבוקר שאחרי קבלת מכתב הריקול התקשרתי למוסך ושאלתי אם אפשר לבוא כי אחרת אני משאיר את האוטו ברכבת.

לא הצליחה לבדוק במחשב אמרה לי לבוא. באמצע הדרך מתקשרת שלפני חודש וחצי כשעשיתי טיפול סידרו לי את הריקול.

טוב, אני כבר באמצע הדרך. נזכרתי שהנורת ABS נדלקה לי פעם למרות שכבר סידרו לי את זה לפני חודש וחצי, אז אמרתי לה והיא אמרה שאבוא ויבדקו. שמתי את האוטו ובצהרים התקשרה אלי ואמרה לי 180 ש"ח על עדכון תוכנה. אמרתי לה שלא הייתי בא אם לא היה ריקול ושבריקול כתוב בדיוק בעיית תוכנה. ביקשה ושלחתי לה בפקס. חזרה אלי ואמרה שהם לא הכירו את הריקול הזה ועכשיו הם ווידאו את זה עם החברה, שבבוקר היא התכוונה לריקול אחר ושעכשיו הם יבצעו את התיקון המלא שצריך.

פורסם

משהו מבעלי המקצוע פה יכול להסביר לי בבקשה איך המוסכים המורשים אחרונים לשמוע על ריקול אם הציבור נוהר אליהם בהמונים על מנת לבצע אותו?

לא פעם ראשונה שהסיפור הזה חוזר פה בפורום בקונסטלציה כזו או אחרת..

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

בטח ...ואתה חיי מוסכים בכל העולם... התשובה שלך אופיינית ללקוח הישראלי שתמיד חש שדופקים אותו..בקיצור טיפוסי רדוד ונמוך

עריכה אחרונה על ידי Dan-idin
פורסם

אני לא חיי את חיי המוסכים אבל לא יתכן שיוצא ריקול או עדכון תוכנה והלקוחות יודעים קודם!

זה חובבנות לשמה.

היבואן חייב להפיץ באופן מיידי הוראת ריקול לכל מוסכי הרשת ומנהל המוסך חייב לתדרך את העובדים מדי בוקר בין השאר על עדכוני תוכנה או ריקולים.

מי שרוצה להיות מקצועי (וזה לא משנה באיזה תחום) חייב תמיד להיות צעד אחד לפני הלקוחות שלו ואת זה אני כותב לך מנסיון אישי.

מי שמוכתב ע"י הלקוחות הוא חובבן.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אז תדרך. ופקידה אחת לא הייתה באותו יום או שכחה מהנושא או התבלבלה עם ריקול אחר או טעות הקלדה או טעות מיחשובית והמחשב לא שייך לרכב את הריקול...לא חסר בעיות ותקלות שקורות במוסך...גם בבנקים או כל בכל מערכת מסודרת ככל שתהיה יש תקלות וטעויות.

• תוכן חדש...