Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סובארו - כבר לא...אין לו שום יתרון על הסופרב.

לא עיצוב ולא מנוע 1.8 (180 כ"ס) , ולא גיר ולא אבזור.

היתה לי B4 דור 4, ושבעתי מהיצרן הזה.

לקסוס GS, כפי שציינתי , אני ממש לא אוהב את העיצוב , ממש ממש לא (לא נעים להגיד , אבל זה מכוער)

הIS קטנה , וגם לא מעוצבת לטעמי.

אני חושב שאם היתה CLS עם 5 מושבים , אז הדילמה שלי היתה נפתרת ברגע , אבל אין...(ואנחנו עם 3 ילדים)

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם

רק אני חושב על אמריקאית? אמנם מדובר כאן על סקודה ומרצדס אבל במחיר כזה אפשר לקחת אימפלה חדשה או כמעט חדשה + מאובזרת בכל טוב עם מנוע שלא חסר לו כוח ופינוקים פנימיים.

אני אישית לא אחד שמתלהב מסמלים כיוון שמרצדס וסקודה לא עושות לי את זה אלא יותר האמריקיות, אבל אולי זה רק אני :)

Opel Adam S 2017

פורסם

לא ראיתי :)

אכן ה CTS יפהפייה, אם כבר משדר יוקרה ופינוק לדעתי נראית הרבה יותר טוב מה S קלאס או מהלקסוס שמצטער מאוד אבל מכוערת.. (טעמי האישי כמובן)

Opel Adam S 2017

פורסם

אני בכל זאת הייתי עושה נסיעת מבחן על G37 GT אינפיניטי או הרגילה (לא GT) ועושה חושבים.

עשה טובה לעצמך ובקש סיבוב,לפני שאתה נכנס לכל מיני לבטים על עיצוב כן נאה לי,או לו.

אולי תצא נשכר (אולי אני טועה) ובגדול.

פורסם

שקלת את הקאמרי ההיברידית?

אני די אהבתי את העיצוב של הדור החדש.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)

שמע, הסופרב זה אחד הרכבים שיותר כיף לי לנהוג בהם. התחושה, ונוחות הנסיעה פשוט עושות את שלהן.

אני באופן אישי לא חושב שזו ירידה ברמה, בסה"כ הסופרב החדשה עלתה ברמה (וגם לפני כן הציגה רמה יפה..)

בהשוואה ישירה ל-S80 למשל, היתרון היחידי של הוולו יהיה ישיבה נוחה (למרות משענת הראש הקשה) אבל בכל שאר האספקטים אני באופן ברור מעדיף את הסופרב. וזה בהתייחסות ל-2.0 וגם ל-T5.

מה שכן, אני בהחלט ממליץ לך לבדוק את הקדילאק ATS, שאותה אני כבר לא מכיר, אבל היא בהחלט נראת עסיסית.

ואם כבר אתה מתכוון להשקיע, אז A6 תהיה מחליפה טובה יותר גם על פני הסופרב הנפלאה.

עריכה אחרונה על ידי Guy30
פורסם (נערך)

לא ממליץ על הATS, היה. לי כזו בליסינג שהייתי בארה"ב, תא הנוסעים קטן, להושיב 3 ילדים מאחורה זה לא פשוט, תא מטען קטן ומנוע פושר (2.5l), עיצוב נחמד וכל מיני גאדג'טים בקבינה אבל לא יותר מזה.

אני בזמן האחרון מחפש אחרי רכב היברדי בכדי לחסוך בדלק, כמו שאמרו קודמיי קאמרי היבריד יכולה להיות אופציה טובה (לא חסר כח והרכב גדול ונח) אבל יש דגם שנקרא טויוטה אוולון שנחשב מפואר יותר ולא נופלת כלל מהמרצדס (בביצועים, נוחות ופאר) ואני חושב שזה יכולה להיות אופציה מצוינת!

ובכיוון אחר לגמרי, לי יצא לבדוק גם את האאוטלנדר pHeV החשמלי, רכב מפואר ונח עם צריכת דלק מצחיקה, ומוצעת ב208,000 ש״ח חדשה על הכביש, אולי זה לא בדיוק הכיוון אבל אולי זה מה שאתה מחפש, משהו שונה ממה שהיה לך.

אגב בעוד חודש-חודשיים מגיעה מתיחת פנים לדגם כך שאמליץ לך לחכות קצת.

image.jpg

עריכה אחרונה על ידי omer_1636

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

כחובב מרצדסים מושבע, וכאחד שחובב נהיגה ומבין קצת.. ושהיו לי כמה מרצדסים בחיי , מזה למעלה משלוש שנים אני עם סופרב[ים]. הראשונה 2010 DSG7 שנהנתי מאוד מהגיר שלה למרות כל מה שאומרים, כל מה שכתוב, והרעידות הקלות שהיו לו, החלפתי למודל מתקדם יותר בעל גיר אוטומטי ללא קלאצ'ים, וגמעתי עשרות אלפי קלומטרים בשני הרכבים. פשוט תענוג. אהבתי יותר את ה DSG7 .

אם אאודי A6 ודומיהם אז אני ממליץ להשאר במרצדס. אבל אם לא מרצדס, סופרב זה הדבר הנכון. ועדיף בצבע שחור. כמשומש נמכר מהר.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...