Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שלום.

ברשותי מזה 5 שנים MB E350 שנת 2006 - נהדרת נהדרת.

לאחרונה, פשוט בא לי להחליף.

בלי סיבה מושכלת, אלא פשוט רוצה להתחדש.

להשאר במשפחת מרצדס , אני יכול , אבל זה רק למעלה או למטה...היינו S CLASS 2008-2009 (מה שלא בא לי מבחינת גודל ומיצוב) , או C CLASS בת שנה עם גירוד תקציב למעלה (התפשרות על מנוע קטן יותר)

בנוסף לאפשרויות דלעיל, ישנה גם BMW - סדרה 5 בת 4+-...או סדרה 3 קצת יותר חדשה.

אבל לא כל כך בא לי BMW..בלי לדעת למה.

לאחרונה.

נתקלתי בסופרב החדשה , ולגמרי לגמרי היא עושה לי את זה.

והיא הסיבה שהפוסט נפתח.

מה דעתכם המלומדה.?

עליה ובכלל על המיצוב שלה ביחס לE CLASS

supreb 2016 l&k 280 4*4

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

להחזיק מרצדס ואז לעבור לסקודה, חסר לך רק מכשיר קשר וכובע צהוב.

נהגת בה? קצת קשה לרדת מרכבים ברמה כזו לחברות אחרות. גם אם הרכב היה בשנתון ישן יחסית.

E חדשה יותר לא נכנסת למשוואה?

G37 ?

A6?

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם

אמא שלי הייתה שנים רבות עם מרצדס, האחרונה הייתה גם E350 דומה לשלך.

לפני שנתיים הצלחתי לשכנע אותה לעבור למאזדה 6 במקום לקנות עוד מרצדס(או אודי), אנחנו מאוד מאוד מרוצים ממנה. האיבזור (בעיקר הביטחותי) לא קיים במרצדס אפילו שהיה לה את הדגם הכי יקר (אוונגרד). והעלויות אחזקה הרבה יותר שפויות: ביטוח עולה חצי, הרבה יותר חסכונית בדלק, טיפול קטן עלה פחות מ 400 ש"ח, במרצדס כל כניסה למוסך הייתה לפחות 2000 ש"ח (מוסך מורשה).

מבחינת איכות הנסיעה ואיכות החומרים ההבדל לא תהומי, צריך רק להתרגל שהמנוע הרבה יותר חלש ושאין לך מפתח עם סמל נחשב.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אני חושב שהסופרב רכב נחמד ויפה, אבל איך אפשר להשוות סקודה למרצדס? נשווה בכל זאת: ל-E CLASS ביצועים טובים משל הסופרב, וגם מידותיה גדולות יותר (אני מחשיב זאת כיתרון), ולגבי העיצוב, לדעתי, הE CLASS לוקחת את הסופרב בקלות.

אני מציע לך לבדוק את AUDI A6 שנת 2012,נכנס בתקציב שלך וכמה רמות מעל הסופרב, מכל הבחינות. היתרון של הסופרב פה שתוכל לרכוש אותה כחדשה ולא משומשת.

מקווה שעזרתי :)

פורסם

כל פעם שאני רואה סופרב על הכביש א. זה נראה לי כמו איזה רכב פסאודו יוקרה, ובו יושב איש מבוגר שחושב ומשכנע את כולם שהוא נוסע ברכב רמת מרצדס, אך בפועל הוא לא ב. זה נראה כמו רכב חברה\ממשלה עם נהג אישי, כשבפועל זה אתה שתנהג.

אז לדעתי הרכב לא מתאים מבחינת תדמית.

לא יודע מה גילך, S-class זה למבוגרים 50+

במוו 4-5 או E, אודי 6-5 יפים, תדמית טובה.

C-class - באדג'ט של רכבי יוקרה, לוק של משפחה שגירדה עוד כמה שקלים ובמקום מאזדה 6 קנו C-class.

פורסם
אני חושב שהסופרב רכב נחמד ויפה, אבל איך אפשר להשוות סקודה למרצדס? נשווה בכל זאת: ל-E CLASS ביצועים טובים משל הסופרב, וגם מידותיה גדולות יותר (אני מחשיב זאת כיתרון), ולגבי העיצוב, לדעתי, הE CLASS לוקחת את הסופרב בקלות.

אני מציע לך לבדוק את AUDI A6 שנת 2012,נכנס בתקציב שלך וכמה רמות מעל הסופרב, מכל הבחינות. היתרון של הסופרב פה שתוכל לרכוש אותה כחדשה ולא משומשת.

מקווה שעזרתי :)

מסכים עם כל מילה.

פורסם
כל פעם שאני רואה סופרב על הכביש א. זה נראה לי כמו איזה רכב פסאודו יוקרה, ובו יושב איש מבוגר שחושב ומשכנע את כולם שהוא נוסע ברכב רמת מרצדס, אך בפועל הוא לא ב. זה נראה כמו רכב חברה\ממשלה עם נהג אישי, כשבפועל זה אתה שתנהג.

אז לדעתי הרכב לא מתאים מבחינת תדמית.

לא יודע מה גילך, S-class זה למבוגרים 50+

במוו 4-5 או E, אודי 6-5 יפים, תדמית טובה.

C-class - באדג'ט של רכבי יוקרה, לוק של משפחה שגירדה עוד כמה שקלים ובמקום מאזדה 6 קנו C-class.

אני מכיר מספר אנשים, שיכלו לקנות מרצדס בלי למצמץ או לחילופין החליפו ממרצדס וקנו סופרב.

הסיבה היא שאנשים מחפשים רכב מנפק בלי להוציא עיניים.

אחד היתרונות שלו שהוא מאוד ״צנוע״ מבחוץ ומבפנים מרגיש מפואר ומפנק.

פורסם

מבחינת איכות הנסיעה ואיכות החומרים ההבדל לא תהומי, צריך רק להתרגל שהמנוע הרבה יותר חלש ושאין לך מפתח עם סמל נחשב.

מבחינת איכות החומרים ההבדל לא תהומי? סלח לי שאני חולק עליך בגדול.

זה כמו להחזיק דירה בקו ראשון לים עם נוף לים או נוף עורפי. דומה דומה אבל הבדל גדול מאוד

A3

A4

פורסם

בוא תספר לנו מה הנסיון שלך עם שתי המכוניות.

כאמור, מרצדס מאותו דור של פות"ש הייתה אצל אמא שלי כ 6 שנים (במהלכם כחצי שנה הייתה איתי כרכב גישור) והמאזדה קצת יותר משנתיים.

אולי מול E-CLASS חדשה ההבדל גדול, אני אישית מדבר בהשוואה ל W211.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
לקסוס LS300 יכולה להיות תחליף ראוי ל E CLASS.

שקטה, נוחה, מאובזרת וחזקה. כמובן שפחות מנקרת עיניים.

למה LS300 כשבאפשרותו מבחינת תקציב לרכוש GS250 שנת 2012?

פורסם

חברים - תודה על התשובות.

אנסה לענות.

א- אני מתייחס לסופרב החדשה חדשה 2016 ,(בדור 2 שלה, היא מזעזעת , ובעיקר בחוץ)

בעיני היא יפה. מעניין לראות מה רמת האבזור שהיא תגיע, אני מנחש שסקודה יפתיעו פה.

ב- הסמל, 5 שנים עשה את שלו, מיציתי את הקטע הזה, לא בא לי בכאילו סמל ...לקסוס וכאלו...ואני גם לא אוהב את העיצוב של הגזרה שם ביפן.

ג- אודי A6 חדשה יותר היתה עולה על הפרק..רק שוב, זה ליד מרצדס , אין לי צורך בלהתאמץ להיות ליד, אשאר עם שלי.

ד- E class חדשה יותר (212) לצערי ממש ממש לא יפה בעיני - עד מכוערת .

אז נכון שזו לא אותה הכיתה, אבל זה פער של 10 שנים על הכביש וטכנולגית הW211 שייכת ל2003..היינו בפועל זה פער של 15 שנה כמעט.

וכן בא לי חדש.

נתלבט עד שהיא תגיע לארץ, ונלך לראות/נסיעת מבחן.

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם

אם מה שחשוב לך זה דברים שקשורים ליופי וסמל, אז זה מאוד אישי ורק אתה יודע מה יעשה לך את זה.

לעומת זאת אם איכויות דינמיות מקבלות משקל, לא הייתי מוותר על נסיעת מבחן. יתכן ותגלה הבדלים שיהיו משמעותיים מבחינתך. הנעה קדמית מול אחורית ועוד.

כדאי שתחדד את סדר העדיפויות שלך. גם לעצמך.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
בתקציב כזה הייתי מביא לקסוס IS250.

בדיוק חשבתי על משהו בסגנון. אם אתה פתוח לחברות אחרות, לקסוס בתקציב שלך יכולים לספק אחלה רכבים

• תוכן חדש...