Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
BIGMIK - אין סיכוי שאקנה אוטו שמעוצב לא לטעמי.

הW212 נפסלת רק בגלל הסעיף הזה.

הG37 - לדעתי נוראית...כמו הGS

ה-G37 סדאן באמת דיי מכוערת, הקופה לעומתה נראית הרבה יותר יפה ו"כועסת" אבל יכול להיות שאני קצת משוחד :roll:.

על כל מקרה, אי אפשר להתעלם ממנוע 3.7 ליטרים שמפיק 315 כ"ס עם כח שזמין כמעט בכל סל"ד מה שתצטרך לאגור בסקודה [spool], נוחות והתנהגות כביש לא רעה בכלל לרכב כזה.

אם הרכב מעניין אותך, אשמח להרחיב.

עריכה אחרונה על ידי MeTaLhAmMeR
פורסם

אין מה להכניס באותה נשימה את הG37 והסופרב, אלו נישות שונות לחלוטין.

רוצה לנסוע ברכב חדש, חסכוני, צנוע ומשעמם? קנה סופרב.

מתפשר על צריכת דלק ויד שניה? תרוויח בהמה עם התנהגות פרועה ומלאת אבזור שעדיין אפשר להסיע בה את המשפחה עד הצד בכל כיכר מזדמנת.

אגב, ב226 אפשר להוציא מקמור 316 חדשה עם קיט M- ולדעתי היא הרבה יותר טובה מהסופרב.

פורסם

אבל לא מדגדג לי הBMW עם המנוע הזה...אני היום עם מנוע גדול ו272 כ"ס, והירידה בכח גדולה מאד.

מובן, אבל גם בזה אפשר לטפל תמורת סכום לא משמעותי במיוחד :-)

בכל מקרה הב.מ.וו תהיה מהנה לנהיגה יותר מכל מה שהוצע פה עד כה.

פורסם
ה-G37 סדאן באמת דיי מכוערת, הקופה לעומתה נראית הרבה יותר יפה ו"כועסת" אבל יכול להיות שאני קצת משוחד :roll:.

על כל מקרה, אי אפשר להתעלם ממנוע 3.7 ליטרים שמפיק 315 כ"ס עם כח שזמין כמעט בכל סל"ד מה שתצטרך לאגור בסקודה [spool], נוחות והתנהגות כביש לא רעה בכלל לרכב כזה.

אם הרכב מעניין אותך, אשמח להרחיב.

אם הבנתי נכון, הסקודה החדשה עושה 5.8 שניות למאה. בלי קשר לנפח המנוע ולכוחות הסוס שלה, קשה לי להאמין שהיא תרגיש חלשה מהאינפיניטי.

פורסם

סליחה על גניבת השרשור (אולי זה קשור) אבל יצא למישהו לנהוג על E200 ועל האימלה ויכול לספר על ההבדל (אם בכלל יש) ברמת שיכוח המהמורות ביניהן?

פורסם (נערך)

אני לא הקהל של הE Class ומלבד נסיעה קצרה בחו״ל לא יצא לי לחוות אחת, אבל בגלל ההבדל בשנתון הייתי שוקל לרדת לC class עם מנוע 3,500 בת שלוש. יורגש אפילו תוספת הספק למרות שזה אותו המנוע.

328 משומשמת גם נשמעת כמו אופציה מסקרנת.

לעזעזל, יש יחסית המון מבחר ברגע שמתפשרים על תיבה אוט׳... :x

עריכה אחרונה על ידי Vwski

Audi S3 8P - APR Stage 2+

פורסם
אם הבנתי נכון, הסקודה החדשה עושה 5.8 שניות למאה. בלי קשר לנפח המנוע ולכוחות הסוס שלה, קשה לי להאמין שהיא תרגיש חלשה מהאינפיניטי.

לצערי הסופרב מגיעה ל-10 קמ"ש ב-7.7 שניות:

http://www.skoda.co.il/sites/default/files/Skoda%20Supeb%20Catalog_0.pdf

אלא אם כן זו לא הגרסא הכי חזקה שלהם/לא הדגם האחרון.

• תוכן חדש...