Jump to content

MeTaLhAmMeR

  • הודעות

    829
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

כל מה שפורסם על ידי MeTaLhAmMeR

  1. הייתי במוסך שניסה להוציא את הג׳אנט הקדמי עם המנעול המיוחד שבא עם הרכב (ייתכן שזה מנעול חליפי), רק שהמוסך שבר את המנעול המיוחד בתוך הבורג שמחובר לג׳אנט וגם גרם לפנצ׳ר (המוסך לקח אחריות על הכל, אל דאגה) וכרגע אני צריך להחליף צמיגים ואין לי איך כי לא ניתן להוציא את הג׳אנטים בלי הבורג/מנעול המיוחד. אני לא רוצה שיוציאו את ההברגה המיוחדת עם הלחמות כי זה גורם לנזק, מה ניתן לעשות? יש לי את המק״ט של החלק שצריך אבל ליבואן אין אותו (מבירור שהמוסך עשה מולו) ואני נוסע עם גלגל ספייר.
  2. וואו 73 דולר?? ידוע לך אם היא מתחברת לחיישני רוורס ברכב והאם יש לה אפשרות למצלמת רוורס? אני מחפש לסקודה סופרב 2013, צריך לקנות מסגרת מיוחדת? כי לא ראיתי שהרכב מופיע ברשימה
  3. אני שוקל להזמין מחו"ל מערכת מבוססת אנדרואיד לרכב שלי, שווה לייבא את זה מחו"ל? כי ממה שראיתי באיביי פחות או יותר המחירים נעים סביב 1000 ש"ח ובארץ סביב 1900 ש"ח.
  4. בשביל להסיר את השריטות יש צורך בפוליש עם מכונת פוליש, פד ייעודי, חומר מתאים וטכניקה. אם אתה לא רוצה להתעסק בזה בעצמך, ממליץ בחום על יעקב אלטר בפתח תקווה. הוא גם מכשיר בעצמו ומלמד כל מה שצריך על שטיפה נכונה, ומיזעור הסיכונים שהשריטות האלה יחזרו בעתיד (השריטות הקטנות האלה נקראות Swirels והן ככל הנראה יחזרו בעתיד, אבל עם שטיפה נכונה הכמות תהיה נמוכה יותר).
  5. אז אחרי שלקחתי אאודי A4 שנת 2009 לבדיקה (מסוחר), התברר שהרכב נצבע והיה צורך ביישור קר של בסביבות 5000 ש"ח שנבדק במוסך רון, היד שהייתה רשומה ברישיון הייתה שונה והק"מ שפורסם היה נמוך יותר ממה שהופיע. בנוסף לזה, הביטוח הכי זול שמצאתי למקיף+חובה היה בסביבות 5000 ש"ח שזה לעצמו הזוי (זה יותר מהמחיר ששילמתי לגולף GTI שנת 2016!) אז לצערי אאודי יורד מהפרק. קראתי כאן בפורום שהמנוע המומלץ יותר לפרימיום הוא ה-2.5, אבל היחידה שמצאתי הייתה יקרה בשביל (52,000 ש"ח) והיתר היו ממש שחוטות. כדאי בכל זאת לשקול 2.0 או רכב אחר? רציתי VAG רק בגלל שאני סומך על רון ותכננתי לטפל אצלו :/
  6. ^^ תודה על העצה אבל אני דיי נעול על קונצרן VAG, כנראה בגלל שבמשך הזמן היו לי בעיקר רכבים מהקונצרן אז אני מרגיש יותר בטוח איתם, וגם כי אני מטפל תמיד במוסך רון ועליו אני מאוד סומך. עלויות התחזוקה של אאודי A4 מלפני 10-12 שנים (ביטוח, תיקונים וכו') יהיו יקרים יותר מאשר גולף GTI שנת 2016?
  7. ^^ טוב לדעת, הייתי בטוח שעלויות האחזקה דומות מאוד בגלל שמכלול החלקים דיי זהה בדגמים. סופר מיני לא בא בחשבון בגלל תא מטען קטן ו"סלון מפנק" עד כמה שניתן, ואם גם בלקסוס ישנה עלויות התחזוקה גבוהות לצערי אני אוותר. אז שווה להתלבט בין A3 למשהו אחר?
  8. אני מוכר את הרכב שלי (גולף GTI 2016) לטובת השקעה מסויימת, ואני מחפש רכב זול יותר בסביבות 25,000 ש"ח. זה מה שחשוב לי לפי סדר עדיפויות: 1. חזק (בסביבות 200 כ"ס). 2. אמין עד כמה שניתן. 3. חסכוני יחסית בדלק בסביבות 1/10 ק"מ לליטר לנסיעות משולבות בעיר וכביש מהיר. 4. נח ומפנק עד כמה שניתן. 5. עלויות תחזוקה זולות יחסית. ראיתי ביד 2 לפני כמה זמן מודעה על אאודי A4 שנת 2007 עם 200 כ"ס ב-25,000 ש"ח, מבפנים הרכב נראה דיי נח עם מושבים מעור ומצד שני אני שוקל גם לקסוס 250 מקביל. מה דעתכם? אולי יש יצרן/דגם אחר שלא חשבתי עליו? תודה!
  9. חלקים שירדו מגולף GTI MK7, רובם נרכשו מחנויות בארץ. החלקים עברו 15,000 ק"מ (הכל נרכש לפני שנה) והם במצב חדש לגמרי בלי שום תקלות. ליד כל חלק רשמתי את המחיר ששילמתי - תציעו לפרטי מחיר הגיוני לכל פריט: 1. טורבו IS38 גרסאת H (נרכש ב-8800 ש"ח כולל מיסים הזמנה מחו"ל) 2. אינטרקולר של APR כולל אריזה מקורית (נרכש ב-5500 ש"ח מפיט סטופ) 3. דאון פייפ של APR כולל אריזה מקורית (נרכש ב-5500 ש"ח מפיט סטופ) 4. מצלמת רוורס מקורית שיוצאת מהסמל (נרכש ב-3700 מהיי-לד) 5. פנסי לד אחוריים מקוריים (נרכש ב-4000 ש"ח מהיי-לד) 6. צנרת פליטה של Borla דגם S-Type 140597 (נרכש ב-5500 ש"ח מאי אנד איי) 7. שלט Revo להחלפת מצבי דלק (נרכש ב-1100 ש"ח מפול בוסט) 8. זווית לטורבו/Inlet Pipe של MST כולל צינור גדישה "3 (864 ש"ח כולל מיסים הזמנה מחו"ל) למי שרוצה, אוכל לשלוח תמונות של שאר החלקים בוואטסאפ 0545814660
  10. ^^ עד כמה שאני זוכר זה יכול להיות גם פחות מזה, תלוי בכמה שעות צריך להשקיע. בכל מקרה, הוא בעצמו מלמד דיטיילרים ויודע המון על חומרים וממש אוהב את המקצוע.
  11. מתעלק גם, הרכבתי את ה-Red Stuff של EBC על הצלחות המקוריות, חרטתי את הצלחות ועכשיו אחרי כמה מאות ק"מ של נסיעה יש רעידות בבלימה וריח מסריח בבלימה חזקה ממש. מה דעתכם על זה ועל הרפידות בכללי? כשחיפשתי את הרפידות הקדמיות יצא לי אותו מחיר כמו להזמין מהארץ (הזמנתי מפול בוסט).
  12. נראה לא רע בכלל אם לא השתמשת במכונת פוליש. כאן התקלפה הלכה ואין יותר מידי מה לעשות. אם אתה רוצה, אתה יכול לשטש את האזורים בהם הלכה "נאכלה" בכך שתמלא את החורים עם לכה ומכחול דק. קח בחשבון שיהיו שאריות, אם אתה רוצה עבודה מושלמת זה רק אצל פחח. פלסטלינה וחומר סיכוך ייעודי אמורים להוריד נקודות עקשניות במיוחד, תתחיל מפלסטלינה רכה. אם תשים לב טוב, מסביב ללשלשת יש מעין "נמשים" שהפלסטלינה גם תוריד והפח יהיה הרבה יותר חלק למגע, כאילו יצא מהמפעל/צביעה כרגע. השיפשופים בדלתות ירדו עם פוליש והשיפשופים שבידית לפי דעתי לא יצאו, אבל תוכל לקחת צבע (לפי קוד כמובן) ולטשטש עם מכחול.
  13. יעקב אלטר בפתח תקווה. סופר מקצועי, יש לו כל דבר אפשרי בסדנא והוא יכול גם ללמד אותך אם אתה רוצה
  14. 1. אישית עבדתי עם פלסטלינה זולה של M3 שמחליקה את הפח ומשאירה סימנים וזה מצריך מעבר עם פוליש אחר כך (במכונה), ואז קניתי מיעקב אלטר פלסטלינה רב פעמית שמחליקה את הפח ומשאירה פחות סימנים של Angel Wax אם אני זוכר נכון, ובנוסף תצטרך חומר שיחליק את זה - Quick Detailer. 2. הדברים שציינת בסופו של דבר עושים את אותה פעולה עיקרית, אבל חלקם מחזיקים יותר וחלקם פחות. ממה שאני זוכר, אוטם יכול להשאר משהו כמו שנה, וקס בסביבות חודש-חודשיים ועם טפלון אין לי ממש ניסיון. 3. ליעקב אלטר יש חומרים מעולים של Angel Wax, עולים קצת יותר מבדרך כלל אולי אבל שווים כל שקל.
  15. מהמרכז. מצרף תמונות מובנות יותר:
  16. תודה, אבל אני מעדיף להמנע מהמוסך המרכזי. זגג רכב לא יצליח לסדר את זה? אנסה להעלות תמונה ברורה יותר מחר.
  17. לצערי כן, הפעלתי לחץ כשהוצאתי את החלק החוצה. מה שרואים בתמונה זה החלק הפנימי העליון של דלת הנוסע ואת החלק שהוצאתי, לא נכנסים מים לאוטו אבל יש רעשי רוחות: ניסיתי להחזיר את החלק למקום וגם במוסך רון ניסו אבל לא הצליחו.
  18. אני סופר רגיש לקירקושים שיוצאים מהרכב, וכמו אידיוט הוצאתי את החלק שהקפתי באדום כי שמעתי משהו וחשבתי שזה מגיע משם:עכשיו החלק הזה התעוות ולא חוזר להיות כמו שהיה ואני לא מצליח להחזיר אותו, כנראה שיש שם מוט ממתכת כלשהו או משהו שעיקמתי.ניתן לסדר את זה לבד בכל זאת או שעדיף ללכת לזגג?
  19. מסכם את המקרה שלי במידה ויקרה לעוד משתמש והוא יגיע לנושא הזה איכשהו. דיברתי עם אמזון דרך הצ'ט שלהם לפני כשבוע וחצי (אין טלפון), אמרו שמישהו יחזור אלי אחרי יומיים לוודא שאני אכן מאשר את ההחזרה של המוצר. לא חזרו אלי. יצרתי קשר אחרי יומיים נוספים להתלונן שלא חזרו אלי. העבירו אותי למישהו בכיר יותר (דרך הצט), זיכה אותי באשראי במיידי. לבסוף השתמשתי ברזונטור המקורי (דווקא שילוב נחמד מאוד), מוטי ממוסך רון ביצע את ההלחמה לאגזוז ובא לציון גואל.
  20. ידוע לך אם ניתן לשפץ ג'נטים כאלה? הבנתי שהם צריכים חריטה מיוחדת של יהלום או משהו כזה
  21. משהו מוזר קרה, כשביצעתי החזר למוצר דרך אמזון קיבלתי הודעה שהזיכוי שיוכלו לתת לי יהיה רק בגובה 20$ אבל עכשיו אני שם לב למייל שאומר שאקבל זיכוי מלא . הגיוני ש-GCX שולחים בחזרה רק תמורת תשלום שיעלה על ערך המוצר?
  22. אז ניסיתי לפנות לאותו עמיל מכס בתקווה לנסות לשחרר את הרזונטור אך ללא הועיל, הוא הודיע שהערעור שהגיש בעצמו לא התקשר והוא "נדחה במשרד התחבורה שטענו בכל תוקף שהמשתיק הוא חלק בלתי נפרד מהאגזוז" (???). מישהו מבין מה זה אומר מבחינתם? הרי המשתיק כן חלק חיצוני, עובדה שאני יכול להזמין אותו בנפרד. לפני שפניתי לאותו עמיל מכס, ניסיתי גם לפנות לעמיל מכס שלי שינסה לשחרר, אך גם הוא אמר שבמשרד התחבורה עומדים על הרגליים האחוריות שלהם ולא מוכנים לשחרר. ניסיתי לפנות לאמזון דרך עמוד ההזמנה של המוצר במטרה להחזיר את המוצר ולקבל החזר כספי, אך הייתה הודעה שאומרת שהזיכוי שאקבל יהיה רק בגובה של 20$ בעוד ששילמתי על המוצר והמשלוח סכום של כ-110$. להזכירכם, כשהתקשתי לחברת GCX במטרה להחזיר את המוצר הם אמרו שעלות השליחה תהיה גבוהה מעלות המוצר מאחר והוא צבר ימי אחסון (???). אז הברירה היא לרכוש רזונטור מהארץ שאין לי דרך לדעת מה חוות הדעת עליו ועוד במחיר מופקע?
  23. קצת קשה לראות מהתמונות, אבל אם אלה "נקודות" מבטון/גבס, פלסטלינה תוכל להוריד את הכתמים בקלות. אם אלה "נקודות" שנוצרו מפגיעה של אבנים, אין ממש מה לעשות.
  24. אני אנסה את זה בשבוע הבא ואעדכן כאן, תודה!
  25. מערכת הפליטה היא של חברה אחת והרזונטור שייך לחברה אחרת, לדעתך הם יעזרו? דרך אגב, אני רוצה להביא מאמזון גם תוספת לדיפיוזר המקורי האחורי - הוא גם צריך תקן מטופש כלשהו או שהוא נכנס בלי בעיות? עלותו 300$ בערך והוא מתלבש על הקיים.
×
×
  • תוכן חדש...