Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני לא יודע איך זה מתנהל בשאר חברות הליסינג אז אספר על המקרה הפרטי שלי.

אני עובד בחברה גדולה מאוד , וחברת ההשכרה של הליסינג שלנו היא באדג'ט.

בתחילת תקופת הליסינג לקחתי את הרכב I30 משנתון 2013, קיבלתי אותו עם 27 קילומטר על השעון.

לאחר תקופה הגעתי לנסועה של 15K קילומטר בשעון, מחשב הרכב הורה שיש לבצע טיפול, פניתי אל חברת הליסינג ונענתי בכך שאין צורך לבצע טיפול ושהריי חברת הליסינג מטפלת רק כל 30 אלף.

מיותר לציין שבספר הרכב כתוב במפורש טיפול כל 15K או שנתיים.

לאחר תקופה כבר הגעתי ל20K ומחשב הרכב הראה " -5000KM לטיפול" (חריגה ב 5000KM מהטיפול).

חייגתי שוב לחברת הליסינג והסברתי לנציגה שגם בספר הרכב זה רשום, גם במחשב הרכב אז למה לא לעשות טיפול, היא התעקשה שהם עושים ככה תמיד ושזה תקין.

אז נכון, בכל התקופה שהרכב יהיה אצלי הוא יסע (והוא כבר לא מרגיש במיטבו) אבל הבעלים הבאים של הרכב כנראה יסבלו איתו הרבה, מי כמו חברי הפורום היקרים יודע איך נראה מנוע שמטופל בכל 30KKM?

הרכב עומד כרגע על 65KKM, טופל פעם אחת ב 30, פעם אחת ב60 ועל השמשה מודבקת המדבקה "טיפול הבא 90,000"

זאת הסיבה שאני באופן אישי לעולם לא ארכוש רכב מחברת השכרה כזו או אחרת (ויכול להיות שאני סתם מוציא לחברות אחרות שם רע בגלל הנסיון עם החברה הספציפית הזאת), אבל בחייאת יש גבול לקמצנות ולכמה שליסינג יכול לחסוך.

אשמח גם לפרסם את מס' הרכב בתום תקופת הליסינג כדי שהבאים אחריי ידעו להמנע ממנו.

האם גם בחברת הליסינג שלכם המצב הוא זהה?

יערי.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

ובתום תקופת הליסינג הרכב ימכר במחיר "מציאה" לקונה תמים שחושב שעשה את עסקת חייו.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

לאון

הוא כתב -

שלום,

אני לא יודע איך זה מתנהל בשאר חברות הליסינג אז אספר על המקרה הפרטי שלי.

אני עובד בחברה גדולה מאוד , וחברת ההשכרה של הליסינג שלנו היא באדג'ט.

מניסיון עם הרץ טיפלו כל 15 אלף ק"מ.

so far so good so what

פורסם

טוב לדעת שבהרץ לפחות הטיפולים מתבצעים בזמן ועל פי הוראות היצרן.

רועי - בתכל'ס אסור לך לגעת בשום דבר שקשור לרכב בגלל שהוא לא בבעלותך הוא בבעלות הליסינג, אבל אני מאמין שגם אם תטפל לבד ותחליף אף אחד לא יגיד לך מילה זה.

רק אחרי שהרכב יתפגר אולי יגלו את זה בדרך לא דרך ויבואו אלייך בטענות, בקיצור לא מומלץ בכלל, גם ככה אם הרכב יפסיק לתפקד אתה מקבל חדש.

העניין הוא שאפילו איפוס לטיפולים במחשב הרכב הם לא עושים, מצורפות תמונות.

ולאון אפשר לראות בתמונה שהעלאתי של איזה חברת ליסינג המדבקה.

20150706212728.jpg20150706212736.jpg

פורסם

למה עושים ככה ? - נטו קמצנות ו"חיסכון" ושמישהו אחר יאכל את זה (בוצה במנוע וכו').

הרכב ד"א לא חייב להמכר במחיר מציאה, אלא מחיר שישקף את היותו רכב ליסינג וזהו (שזכה כנראה יותר בטיפולי שמש מאשר טיפולים אמיתיים).

יש שרשור ייעודי לרכבי ליסינג. אאל"ט גם פורסמו ע"י הגולשים מ.ר. של הרכבים.

הנה - ראה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?356539-ספר-לנו-על-רכב-הליסינג-שלך!

alfa 156 2.5.

פורסם

ומי יודע האם ב 30k לא יעשו לו טיפול שמש.

ובסוף משהו באמת יקנה את הרכב ויחשוב שעשה את עיסקת חייו כי הרכב היה של מנהל בנק, מנכ"ל, טייס או רופא.

לא קונים רכב מליסינג ... יש מספיק בשוק הפרטי.

ואחרי כמובן יהיו הרבה אנשים שיספרו על המציאה שלהם מהליסינג .

בהצלחה עם זה.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

ממש רכב מרופא, מקסימום פרוקטולוג.

למה חברות הליסינג מתחזקות את הרכבים בצורה כזאת?

כי זה הכי נכון כלכלית עבור העסק.

חברת הליסינג מעיפה את הרכבים כעבור 3 שנים, בתוך פרק זמן קצר כזה סביר להניח שלא יתעוררו בעיות כתוצאה מאותה תחזוקה מינימלית והרי במעמד המכירה הם גם ככה יקבלו את אותו מחיר בין אם הרכב תוחזק ברמה מינימלית או שתוחזק בפדנטיות עם חלפים ונוזלים איכותיים.

לא צריך להיות גאון כדי להבין מה עדיף כלכלית לבעל עסק שבבעלותו צי רכבים גדול.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

נדמה לי שיונדאי עברו לטיפול כל 30K או שאני טועה. למיטב ידיעתי זה כבר לא כל 15K ק"מ. אני משתמש ברכב של חברת הליסינג הגדולה ביותר והם לוקחים את הפוקוס שלי כל 15K לטיפול ואפילו מתקשרים מיזמתם לתזכר אותי על הטיפולץ מה הם מחליפים בטיפולת, זה כבר סיפור אחר. אני יודע מהרכב הקודם שהם נמנעו מלהחליף פילטר מזגן עד שלא התלוננתי וזה היה בכ 70K ק"מ והתברר לי שהוא לא הוחלף מימיו

פורסם

חולגי - תודה על הקישור לשרשור , בסוף השנה אני מחזיר את הרכב ואדווח עליו שם.

וכמו שרשמתם זהו אכן ההוצאה המינימלית שאפשר להוציא כדי להרוויח יותר, זה יוצר מצב שגם החברה מרוצה כי היא משלמת פחות, גם הלקוח מרוצה כי הרכב "נוסע" ונפגע העיקרי יהיה הלקוח הבא (ציינתי כבר שגם הנהגת השנייה ציינה שמתחילה להרגיש חוסר סחיבה ודברים דומים?).

meir_gi - עד כמה שידוע לי יונדאי ממש לא עברו לטפל ב 30, הוכחה ראשונה היא ספר הרכב בו רשום 15K, הוכחה שנייה היא מחשב הרכב שכבר מ15KKM התחיל לרשום שהטיפול מאחר.

פורסם

אז ככה, בשלמה סיקסט ואוויס יש שירות לקוחות גרוע ואחזקה לקויה (אפילו היוזר של גיל מאוויס נסגר בכלל העליהום שהיה פה על אוויס)

אז עכשיו גם באדג'ט מצטרפת לרשימה השחורה.

כנראה שאין מנוס מקניית רכבים רק עם היסטוריה של ידיים פרטיות

פורסם

זוועה, בגלל זה ועוד שלל סיבות, אני לא קונה מליסינג.

אצלי ברכב אני צריך כל 15 או שנה, אני מיוזמתי עושה כל 10. מעדיף ככה.

פורסם

https://www.budget.co.il/general_information_buy_a_car/

רכב יד שניה

רשת באדג'ט היא רשת בינלאומית המתמחה בהשכרת רכב, בליסינג ובמכירת רכבים יד שניה. באדג'ט ישראל, פועלת בארץ מ-1981, כבר למעלה מ-30 שנה! כיוון שסניפי באדג'ט בכל רחבי העולם מחויבים לאותם סטנדרטים גבוהים, וכיוון שמדובר בחברה בעלת שם ומוניטין, לקוחות המעוניינים לקנות רכב יד 2 יודעים שאצלנו ימצאו רכבים שמורים, איכותיים ואמינים.

בשל היקף פעילותה של באדג'ט, עליה לתחזק את רכביה בהתאם לסטנדרטים גבוהים ביותר, וכן לחדש את צי הרכבים כל העת. על כן לקוחות אשר קונים מאתנו רכב יד שנייה נהנים גם מרכבים יותר חדישים במחירים יותר אטרקטיביים.

...

באדג'ט - נמצאים שם בשבילך, גם לאחר הרכישה

בניגוד לדרכים אחרות לרכוש רכבים יד שנייה, כאשר רוכשים רכב מבאדג'ט, הרשת מחויבת לרכביה לכל האורך - לפני המכירה ואחריה. כיוון שהרכבים של החברה נמצאים תחת בקרה מתמדת ועוברים טיפולים שוטפים, איכותם מובטחת, והם מגיעים עם אחריות מקיפה.

:turn-l:
  • תוכן חדש...