Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום היום גמרתי להתקין ויש לי כמה בעיות בעת הגבהת הגין של הקומפוננט או הגבהת הוליום ברדיו המגבר נכנס לפרוטקשן והמיד השמאלי לא עובד אבל יש מצב ששכחתי לחבר אותו (היתי צריך לפרק ולהרכיב וניראה לי שבפעם השניה לא חיברתי את החוט-לא בטוח)לא היה לי זמן להמשיך ולבדוק אבל מחר אני ימשיך

כך שאני צריך תשובות עד מחר בבוקר(8) אם אפשר תודה

פורסם

בגין נמוך הכול עובד(אין ממשקול מהקומפוננט טיפה) הבעיה היא הבעיה היא שאני מעלה את הגין של הקומפוננט המגבר נכנס לפרוטקשו אני חושב שזה בגלל שהמיד השמאלי לא עובד לא?

והסאב דוקה כן עובד אם גין פתוח.

פורסם

זה קשור לא לחיבור הפוך או לא,זו רק פאזה

תבדוק אולי אחד החוטים של הרמקולים נוגע בגוף של הרכב.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

טוב בדקתי והמיד השמאלי בכלל לא היה מחובר אני גם חושב שבגלל זה המגבר נכנס לפרוטקשן עדין לא חיברתי מחדש אלה רק היסתכלתי אבל אני עוד מאט ילך להרכיב

פורסם

יתכן בגלל שהוא לא היה מחובר הפלוס מינוס של הכבל שעובר לרמקול היה מקוצר משמע הפלוס נוגע במינוס ולכן המגבר נכנס לפרוטקשין. :).

פורסם

טוב גמרתי להתקין ולכוון הכול לפני כמה שעות ואני מאוד מרוצה הבעיה באמת היתה במיד הימיני שבכלל לא היה מחובר ואחשיוו הכל מצוין חוץ מזה שיש רעשי פח בעיקר בדלת השמאלית ובמנעול הבגאג'/לוחית רישוי

מה אתם מציעים לעשות?

אין לי כסף לאיטום אז חשבתי בינתים אל הספרי הזה של דינמיט מישהו יודע כמה הוא עולה והאם הוא באמת יעזור?

• תוכן חדש...