Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 741
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רציתי להודות (שוב:oops:) לאסף asafasaf שעזר לי למצוא רדיאטור חדש בזול ועמל שעות על מנת להרכיב אותו!

תודה רבה איש יקר, כן ירבו כמוך!

פורסם (נערך)

חייב תודה ענקית לאסף שהגיע לעשות טיפול בהתראה של 3-4 שעות. הטיפול היה מהיר, נקי ותמיד כיף לדבר עם אחלה בנאדם. על הדרך גם למדתי דברים חדשים.

שאפו גדול כרגיל.

20150916_141917.jpg20150916_182026.jpg20150916_182513.jpg

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

רוצה שוב להגיד תודה רבה לאסף מהכנופיה הטיפולים שבא והחליף לי רדיאטור בהתראה כל כך מהירה למזדה 626 שהתחיל לנזול לי

שוב בא עזר עם חיוך בכייף בהמון אהבה ובידע רב

פשוט מתרגש כל פעם מחדש שיש עוד אנשים כאלה בארצנו

אז שוב ממש תודה לאסף מקווה שלא נתראה בזמן הקרוב לתקלות רק לשבת לצחוק בכייף :]

IMG_20150918_132526.jpgIMG_20150918_132533.jpg

פורסם

אמנם קצת באיחור אבל מוטב מאוחר מאשר אף פעם.

חייב להביע תודה ענקית לאסף על הטיפול המסור והפדנטי שלו לפורד מונדאו של גיסי.

החלפת פילטר אוויר,שמן מנוע ופילטר שמן,וווישרים לרכב.

תנאי מזג האוויר היו נוראיים,השמש קפחה בעוצמה,אולם למרות הכל העבודה נעשתה בפדנטיות ובמקצועיות ועם הסבר מלווה על כל צעד.

תודה רבה לך אסף בשמי ובשם גיסי.

פורסם

אני רוצה להגיד תודה רבה לאסף וחן שטיפלו לי ברכב במסירות ולא התפשרו על שום דבר הכל היה 100% ,

הם הסבירו לי על כל דבר שהם ביצעו,

פשוט תותחים כל הכבוד לכם :)

למדתי הרבה דברים חדשים ברכב, ואני חייב תודה ענקית לאסף שענה לי על כל החפירות שלי בוואצאפ,

הם החליפו לי ברכב:

שמן מנוע, מסנן שמן, נוזל קירור, נוזל בלמים, מסנן דלק, מסנן מזגן.

כמה תמונות :

החלפת מסנן מזגן:

ehuGOqV.jpg

החלפת מסנן דלק:

HJSfh6s.jpg

pLzaHuy.jpg

החלפת נוזל קירור:

1jzfWAD.jpg

RvqZcoi.jpg

Mazda 3 2006 1.6L - SOLD

Hyundai Coupe 2008 2.7L Manual

פורסם

רוצה להגיד תודה ענקית לאסף שאין גבול לנדיבות שלו,

בהמשך לאשכול הזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?579453-%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%A4%D7%AA-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%A6%D7%9C%D7%97%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%9C%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%A1%D7%A4%D7%90%D7%A8%D7%A7-2011

אסף יצר איתי קשר במטרה לעזור לי, איכשהו במקרה אתמול גם התחילה להיות תקלה והמנוע נכבה לי 5 פעמים בנסיעה עירונית של 5ק"מ ואסף אבחן את הבעיה מהר שזו כנראה בעיה במצערת (מחלה ידועה בספארק).

בקיצור רכשתי את החלפים (הוא אפילו בדק לי בשבילי מחירים) ונסעתי אליו. אדם מאוד חביב, מקצועי ביותר.

החליף לי את הצלחות והבלמים (טיפל בסבלנות למרות שמי שהחליף לרכב שלי את הצמיגים חיזק אותם לרמה בלתי אפשרית לפתיחה), הסביר הכל תוך כדי וענה לי לכל מיני שאלות מטומטמות. עברנו לבית המצערת שהוא ניקה לי. (ואני לא יודע אם אני מדמיין אבל כנראה שהמנוע מגמגם לי פחות עכשיו באופן כללי, אבל אולי זה בדמיון שלי וכרגע הבעיה שהייתה נעלמה).

ולא מספיק כל זה אלא הוא גם תיקן לי את הצג של החיישני רוורס!! (פירק את הצג והלחים לי שם את הכבלים שנתלשו)

קיבלתי שירות מטורף עם נדיבות ואדיבות מעל לכל סטנדרט. הנה כמה תמונות:

IMG_20150921_194042.jpgIMG_20150921_200241.jpgIMG_20150921_204812.jpgIMG_20150921_204824.jpgIMG_20150921_221150.jpg

(באחרונה רואים בלם אחורי שהוא פשוט בדק לי ליתר ביטחון)

פורסם

תודה רבה לאסף על החלפת נוזל בלמים במיצובישי לנסר, ובדיקה של מערכת הגה כח (שמנעה ממני החלפת שמן מיותרת).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• ספונסר פורום
פורסם

עברתי על כל השירשור ואני רוצה להגיד לכם שאפו!

לי כבעל מקצוע ותיק לא היה את האומץ הנדרש לבצע חלק מהתיקונים האלו על הרצפה ללא תנאים.

ברור לי שזה נובע מאהבהת רכב ומקצוע המכונאות, ואהבת אדם גדולה ולכן אני מציע לכם את עזרתי

כל חבר כנופייה שהסתבך עם תיקון כלשהו, או שצריך עזרה בביצוע עבודה שאפשר לעשות רק במוסך (שימוש בפרס, רתכת חולץ וכו..) מוזמן לפנות אלינו לאורן שרותי רכב ונשתדל לעזור ככל שניתן.

בהצלחה

אורן בן סימון

פורסם

היום החלפתי לבד ברקסים קידמיים {רפידות} בסיויק 98

כיף! ממש כיף!

{כמובן שתוך כדי פיקוח של 2 תותחים, לא חברי הפורום,אבל ידיהם, ידי זהב בכל מה שנוגע להונדות. הלוואי ויפתחו מקום כמו מקס טיוניג ודומיו}

לגבי החלפת 2 משולשים קדמיים, נבדוק מי פנוי מחבריי הכנופיה לעזור.

אני מחליף אתם מסבירים מהצד מה לעשות.

תודה

{אלעד מירושלים}

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

אני רוצה לפרגן ל omer-T על המקצועיות !

היום הגעתי לעומר בשעות הבוקר ביצענו שטיפת מנוע בעזרת פלאשינג אחרי זה שטפנו את המנוע מפלאשינג בעזרת השמן הישן שנשאר לי ולבסוף שמנו שמן חדש + החלפת פילטר שמן.

אני רוצה להגיד תודה ענקית לעומר עבד בצורה מדויקת מאוד וכל מילוי וריקון עשינו בצורה יסודית ביותר !

20150928_121331.jpg

פורסם
עברתי על כל השירשור ואני רוצה להגיד לכם שאפו!

לי כבעל מקצוע ותיק לא היה את האומץ הנדרש לבצע חלק מהתיקונים האלו על הרצפה ללא תנאים.

ברור לי שזה נובע מאהבהת רכב ומקצוע המכונאות, ואהבת אדם גדולה ולכן אני מציע לכם את עזרתי

כל חבר כנופייה שהסתבך עם תיקון כלשהו, או שצריך עזרה בביצוע עבודה שאפשר לעשות רק במוסך (שימוש בפרס, רתכת חולץ וכו..) מוזמן לפנות אלינו לאורן שרותי רכב ונשתדל לעזור ככל שניתן.

בהצלחה

אורן בן סימון

כל הכבוד לחברי הכנופיה וכל הכבוד לאורן שהציע עזרה.

פורסם (נערך)

שוב הגעתי לאסף ביום שישי האחרון והפעם כדי להחליף צלחות ורפידות באימפרזה שלי.

על הדרך למדתי איך לעשות את זה לבד (יותר קל ממה שנראה במדריכים בפורום או יוטיוב).

אסף ניקה את הנאבות ומרח גריז נחושת, ניקה גם את הצלחות עם ספריי בלמים ומריחת גריז באזור שבו הרפידות מגיעות במגע עם התושבת.

הורכב הכל בבטיחות ובדיקה של בוכונות הקליפר וכיווץ שלהן, פימפום הדוושה עד שהיא מתקשה.

את החלפת נוזל הבלמים קבעתי עם יגאל.

בוצעה שאיבה(ע"י משאבה שנועדה לכך) ממיכל הנוזל ומכל גלגל בצורה אלכסונית לפי הספר ותוך כדי מילוי נוזל במיכל.

יגאל בדק את התנגדות הדוושה ואם יש אוויר במערכת, עבודה שקטה ובטוחה.

ב3 ימים האחרונים נסעתי כמעט 150 ק"מ ומתחילים להרגיש שינוי משמעותי בבלימה, הדוושה מרגישה פחות רכה ועם נשיכה טובה יותר

במיוחד אחרי החלפת הנוזל.

תודה רבה לכם על הזמן שאתם מקדישים!

עריכה אחרונה על ידי Adamm

• תוכן חדש...