Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בעקבות התייעצות קודמת כאן אני מתלבט בין

אאודי a3 יד שנייה שנת 2013 בערך מנוע 1.8 אבזור בסיסי.

אלפא גולייטה 2012 מילאנו.

שירוקו 2013 160 כוחות סוס אבזור בסיסי.

או בכלל a1 2015 חדשה עם חבילת אבזור סטייל בגלל המבצע.

הרכב מיועד בעיקר לנסיעה עירונית של שניים שלושה אנשים כשלעיתים רחוקות אמור להכיל יותר.

ב.מ.וו סדרה 1 לא מצאתי בתקציב הזה רכב מעניין בשוק.

רכבים דומים לאלה במחיר הזה יתקבלו בברכה.

אספקטים

אמינות

נוחות

הנאה מנסיעה

תודה

עריכה אחרונה על ידי omerkawaz
פורסם

אם כבר ספורטיבי אז יש STפיאסטה,מיני קופר אס,208GTI,פוקוס ST,מגאן RS,זה רכבים ספורטיביים עם שילדה מעולה,מהנים לנהיגה,ברכבים של VW/AUDI אתה יכול לנסוע מהר בקו ישר,הרבה הנאה או פידבק מהרכב לא תקבל.

פורסם

מה זה רכב ספורטיבי ל"נער"? נשמע כמו נהג חדש. ישמור מרחק מכל הרכבים שציינו בתגובות לעיל, רכב ספורטיבי אמיתי יסיים את חייו בתוך מעקה בטיחות. אם ממש רוצה רכב חדש, אפשר A1, פולו או אלפא מיטו (לפי הטעם) שהן נחמדות, זריזות במידה מספקת ולא חזקות מדי לנהג חדש. בכל זאת עדיף רכב ראשון בן שנה-שנתיים שכבר איבד קצת ערך, לא חייבים לנצל את התקציב במלואו וכדאי לשמור אותו לרכב השני.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

בתקציב הזה הייתי הולך על סיאט לאון 1.8 חדשה. מספיק כוח בגלגל והתנהגות ספורטיבית אבל עדין סלחנית לנהגים לא מנוסים. צודק מי שכתב מעלי שכל ה-GTI ו-ST למיניהן לא בטוחות לנהגים חדשים.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

סחטיין, שאני הייתי נער המקסימום שקיבלתי היה כלום וגם מזה אמרו לי להיות מרוצה. 8)

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

ולוסטר פרימיום 2015 גם אולי תתאים אם אתם אוהבים את העיצוב. מאובזרת מאוד (פנורמי נפתח, מושבים משולבי עור, מצלמת רוורס, צג 7' ועוד), אמינה וזולה לאחזקה. מהנה לנסיעה בלי עודף כח שיסכן נהג חדש.

זה בול התקציב שלי וגם אני חיפשתי רכב ספורטיבי. אחרי השוואות מקיפות בחרתי ברכב הזה. בעיקר כי אני מעדיף רכב חדש באחריות ובגלל שהעיצוב מוצא חן בעיני יותר מהאחרות.

• תוכן חדש...