Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקירת מוצר: סכין גילוח hyperglide של king of shaves

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זכור לי שהיו פה כמה שרשורי גילוח אבל האחרון שמצאתי היה ותיק מדי בשביל להעלות מהאוב, אז הנה אחד חדש.

לא מזמן נתקלתי במוצר שנקרא hyperglide - סכין גילוח שלא מצריך שימוש בג'ל גילוח.

בתור מישהו ששונא להתגלח, זה נשמע לי אידיאלי. אז רצתי כל הדרך לאינטרנט והזמנתי לי דוגמית (הגיע בחבילה קצת גדולה מדי לטעמי - ארוז בקופסה שיכולה להכיל פי 4 ממה שהזמנתי).

נתחיל במחיר - יחסית זול. עולה 8 פאונד (עכשיו בהנחה 6) ועוד שלושה להבים להחלפה עולים 9 פאונד. יענו פחות מ-50 לסכין עם להב אחד, קצת יותר מ-50 לעוד שלושה להבים. ג'ילט מקביל עולה פי 1.5 בממוצע, לפי מה שראיתי.

ועכשיו לטכנולוגיה - יש להם מין פס לבן שבמגע עם מים הופך למסכך שמחליף את ג'ל הגילוח. אתם יכולים לקרוא עוד באתר שלהם למטה.

האמת, בהתחלה יש קצת חשש לנסות, כיוון שעור הפנים שלי רגיש (וספונטני) והג'ילט פיוזן פאואר בו אני משתמש פוצע אותו לפעמים (בעיקר באזור הסנטר ומטה).

אז האם זה עובד?

התגלחתי איתו כבר 3 פעמים בהפרשים של 3-5 ימים. עם הג'ילט לפעמים אני מושך גם 10 ימים (מעצלנות) אבל פה חששתי קצת בהתחלה.

והתשובה היא - כן, זה עובד!

שום הכנה לעור למעט מקלחת לפני. משרים את הסכין 5 שניות במים חמימים ומתחילים לעבוד. עם כיוון השיער ואפילו נגד הכיוון זה עובד חלק, עם מעט מאוד משיכת שיער במקרי קיצון. וזה עובד גם סביב השפתיים בלי בעיה ולא משאיר גירוי על העור.

במיוחד הופתעתי מהמקומות שהג'ילט התקשה בהם - פה בכלל לא הרגשתי אותם.

כל הגילוח לוקח איזה דקה, משמעותית פחות מההתעסקות עם הג'ילט והג'ל...

כמובן שיש גם חסרונות:

החלק העליון של הסכין גמיש מדי ובגילוח נגד כיוון הצמיחה דורש זוויות עקומות עם היד ולחיצה חזקה יותר.

הגילוח קצת פחות קרוב מהג'ילט, אבל לא ברמה שמפריעה לי.

הסכין בצד השני לעיצוב הפאות פחות טוב מהמקבילה בג'ילט (גם בגלל הגמישות של החלק העליון של הסכין).

לסיכום - אהבתי ואמשיך להשתמש. במיוחד נחמד יהיה לקחת רק את הסכין כשאני טס או נוסע לאנשהו ליותר מכמה ימים.

לינק:

http://www.shave.com/product-category/razors-and-blades/hyperglide-system-razor/

תמונות ביחס לג'ילט:

2014-10-31 21.13.36_1024.jpg2014-10-31 21.13.44_1024.jpg

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...