Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני בהליכים מתקדמים לרכישת רכב , פיאט פונטו ספייס דינאמיק 2006 אוטומטית.

רציתי לדעת, אני סטודנט וכל שאני צריך זה רכב שיאפשר לי להתנייד מאיזור חיפה לכרמיאל.

הרכב המדובר עומד על 129,000 קילומטר יד ראשונה. הסכום 20 אלף שח.

לפני שאני מבצע את הרכישה באופן סופי רציתי להתייעץ אתכם האם כדאי לרכוש את הרכב כאשר ההסתכלות היא לתווך העתידי (מבחינת טיפולים ותחזוקה), בכל זאת סטודנט.

תודה מראש לעוזרים

פורסם

קצת יקר, לא?

הרכב בן 9 אוטוטו, קח בחשבון שיכולה לבוא הוצאה גדולה כמו שיפוץ גיר או שיפוץ ראש מנוע (זה מנוע 80 כ"ס יחסית רגיש ויכול להידרש לטיפול ראש אחרי עשור)

הייתי משלם מחירון על רכב מסוג זה רק במידה והרכב יוצא מושלם בבדיקה. על כל דבר שהוא פחות ממושלם, תוריד במחיר.

לגבי הדגם עצמו - מאוד חסכוני, מאוד מהיר יחסית לרכב כזה. חלקים זולים, טיפולים פשוטים.

• תוכן חדש...