Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פונטו גרנדה/C4/פיג'ו 206- במה לבחור?

studentm
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום.

לאחרונה אני מחפש רכב ונתקלתי בפורום הזה. מצאתי פה המון מידע שימושי מאוד שעזר לי להיסגר על 3 דגמים שונים שלדעתי יתאימו לי.

אז ראשית אלו צרכי:

אני סטודנט שנה אחרונה.

אני נוסע כ- 1000 ק"מ בחודש לעבודה למשפחה וללימודים.

לאישתי יש רכב (יונדאי i20) שבו היא משתמשת ואיתו אנו נוסעים לסופ"ש אצל המשפחות.

הרכב שארכוש אמור, בנוסף מהשימוש שלי בו, לסייע לנו בנסיעות צפונה למשפחה ולחלק את העומס בין הרכבים.

אני צריך רכב אמין (מי לא צריך?) שיהיה לי נוח לנסוע בו.

החלטתי שאני צריך שנתונים 2007/8. אני לא רוצה רכב שנסע 10 שנים ומיועד לתקלות רבות בשל כך.

התקציב הוא עד 25000 ש"ח.

אין עדיפות מסויימת לסוג הגיר.

לאחר סינון שביצעתי הגעתי ל3 הדגמים הבאים:

פיאט פונטו גרנדה 2007/8- הבחנתי בכך שרבים אומרים להתרחק מהגיר האוטומטי מה שמוריד את מספר האפשרויות הקיימות(עד כמה זה באמת נכון?).

סיטרואן C4 שנת 2007/8- לא מצאתי חוות דעת רבות לגבי דגם זה. עצם העובדה שיש הצע גדול מאוד עבורו הדליקה לי נורה אדומה. האם יש ממה לחשוש?

פיג'ו 206 2007/8- נתחיל מכך שלאישתי הייתה פיג'ו 206 שנת 2002 שעשתה לנו בעיות עם הגיר לאחר 11 שנים על כביש ובשל כך היא דיי נעולה על העובדה שהיא לא רוצה פיג'ו בשום אופן אך אני מנסה לשכנע אותה שזה לא בהכרח גורף לכלל הרכבים. האם יש צדק בדבריה- שצריך להתרחק מהדגם הזה?

בכל אופן. כמו שציינתי, ביצעתי מחקר קטן משלי ואלו הדגמים שמצאתי שמתאימים לי ובתקציב שלי.

הייתי שמח לשמוע את דעתכם בנושא, לשמוע המלצות נוספות ואולי אף לקבל מכם מידע נוסף על הדגמים.

כמו כן, אם מישהו מכיר מישהו או שהוא בעצמו רוצה למכור אשמח לשמוע על כך.

תודה רבה, וחג שמח!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני גם מחפש רכב לאישתי בתקציב דומה, והאמת - למה אתה משווה בכלל את הסיטרואן לפיג'ו ולפיאט? הסיטרואן היא משפחתית לכל דבר והשתיים האחרות הן סופר מיני.

כיוון שהן יותר קטנות, הפיג'ו והפיאט יותר חסכוניות בדלק.

מצד שני, הסיטרואן יותר בטיחותית - יותר כריות אוויר מהפיג'ו[שלה רק 2 בחלק מרמות הגימור, ו4 באחרות] ויותר מערכות בטיחות(ESP וTCS) לעומת השתיים האחרות.

כמו כן, אני חושב שבמחיר הזה אתה תמצא בעיקר פיג'ו ופיאט שחוטות. משום מה הסיטרואן נמכרת עבור פחית חמוצים, ואפילו קטנות שפחות בטיחותיות ממנה בהפרש ניכר נמכרות ביותר.

עריכה אחרונה על ידי אספ
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסיבה היחידה שה C4 ברשימה היא המחיר שלה. היא פשוט מתאימה לי מבחינת מחיר.

אני לא מכיר אותה יותר מידי ויש מעט חוות דעת שמצאתי עלייה.

זה נכון שהרכבים במחיר הזה לא נמצאים במצב מזהיר ככל הנראה אך אני צריך רכב לשנתיים הקרובות.

בשנתונים האלו יש בנוסף לדגמים הנ"ל את הרנו על כל סוגיו ואת השברולטים ומשניהם למדתי על בשרי להתרחק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למיטב ידיעתי לא נמכר בארץ רכב פיג'ו 206 מעבר לשנתון 2006.

החל ממודל 2007 שווק בארץ הדגם פיג'ו 207 שהחליף את ה - 206.

באם מדובר על תיבת הילוכים אוטומטית.

תשומת לבך כי תיבות ההילוכים זהות ברכבים סיטרואן C4 ופיגו' 206.

.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי הולך על הפיאט הידנית,גירסה עם מנוע 1.4 גם בטיחותית עם 6 כריות אוויר ועם גיר ידני היא תהיה חיסכונית יותר וכמובן הגיר עצמו אמין יותר.

הסיטרואן זריזה יותר.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי הפיג'ו- ביד 2 פירסמו מודעה עבור 206 שנתון 2007.

לגבי הפונטו גרנדה ידנית- היחידה שמוצעת למכירה באזור שלי בעלת 200,000 ק"מ. האם שווה לנסוע רחוק בשביל אחת אחרת או להתפשר עליה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה פתאום 200 אלף..

תמתין,רק עכשיו התחלת לחפש ואם יש רכב חצי שעה נסיעה ממך אז כן,אני הייתי נוסע כאלו נסיעות כשחיפשתי רכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי הפיג'ו- ביד 2 פירסמו מודעה עבור 206 שנתון 2007.

לגבי הפונטו גרנדה ידנית- היחידה שמוצעת למכירה באזור שלי בעלת 200,000 ק"מ. האם שווה לנסוע רחוק בשביל אחת אחרת או להתפשר עליה?

אתה בהחלט צודק, אני כמעט קניתי פיג'ו 206 מודל 2007 ורק מסיבות שלא קשורות הרכב לא נקנה (קניתי בסופו של דבר 307)

לדעתי, כל עוד הרכב שמור, מטופל היטב עם הסטוריית טיפולים מלאה וקילומטראג' נמוך אין כל מניעה לקנות את הרכב,

כמובל לאחר בדיקה מעמיקה, והייתי בדיעבד ממליץ לך לקחת את הפיג'ו והסיטרואן לבדיקה במכון גירים.

זה עוד כמה מאות שקלים שיחסכו לך אם ו... כמה אלפי שקלים.

בכלל, הצרפתיות נחשבות בעיני רוב כפחות אמינות ספק נכון ספק לא נכון (בעייני זה עניין של תחזוקה נכונה וטובה)

הן יתנו לך חוויית נהיגה וחדשנות שמאזדה 323 2002 שאולי יכולה לעלות באותו סכום לא תתן לך.

פיקציה של מציאה טובה מול החלטה אישית.

בהצלחה!

"almost everything — all external expectations, all pride, all fear of embarrassment or failure - these things just fall away in the face of death, leaving only what is truly important"

Steve Jobs

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הגיר האוטומטי הוא רובוטי,כלומר חיסכוני אבל בעיר פחות חלק,לא שיא האמינות אבל כמו עם כול גיר צריך מזל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם ככה ממה שהבנתי ממגוון תגובות כאן זה שאני אלך על הפונטו ואעדיף את הידנית.

בכל זאת, בין הפונטו הרובוטית, ה 206 וה C4 מה ההמלצה? (בהנחה שהרכב מטופל שמור וכו' וכו' וכו')

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תלוי מה אתה רוצה.

אם חיסכון אז גרנדה,מרווח ונוחות ה c4, את ה 206 אפשר להשיג ידנית שזה מה שעדיף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...