Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פונטו גרנדה/C4/פיג'ו 206- במה לבחור?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב בן 11,מכל יצרן,יש סבירות גבוהה שהגיר או מנוע יתקלקלו.

תמצא את הרכב שעבר עליו כמה שפחות 'חוויות" ושתוחזק בצורה הטובה ביותר,לא משנה איזה מהם.

פורסם

ראיתי היום פונטו גרנדה 2007 עם גיר רובוטי.

התרשמתי לטובה מהרכב הוא נראה במצב טוב מאוד ומתוחזק היטב.

למרות זאת, אין ספר טיפולים, הרכב נמצא אצל הבחור (חייל) 3 חודשים בלבד, המנגנון של החלון האחורי (ידני) תקול והמזגן לא עובד כמו שצריך (הוא טוען שצריך למלא גז).

לפני שאקח את הרכב לבדיקה במכון רישוי- מה אתם אומרים? כמה אמורים לעלות לי התיקונים עבור הבעיות הנ"ל?

פורסם

רכב שנרכש וכבר נמכר לא סימן טוב.

מזגן-אולי יש דליפה ולכן הגז חסר או מדחס.

אין תיעוד בכלל לשום טיפול?

כמה הרכב עבר?

יש לו את טופס הבדיקה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא היה תיעוד על טיפול.

הרכב נסע 150,000 ק"מ

הוא לא ביצע בדיקה לרכב לפני הקניה. לדבריו הוא מבין ברכב והוא לא ראה צורך לקחת אותו לבדיקה.

במהלך 3 החודשים שהיה אצלו הוא לא נכנס למוסך.

פורסם
לא היה תיעוד על טיפול.

הרכב נסע 150,000 ק"מ

הוא לא ביצע בדיקה לרכב לפני הקניה. לדבריו הוא מבין ברכב והוא לא ראה צורך לקחת אותו לבדיקה.

במהלך 3 החודשים שהיה אצלו הוא לא נכנס למוסך.

בחייאת זוםזום :oops::roll:

שומר כיסו ירחק

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

מבין אה?

ומוכר את הרכב אחרי 3 חודשים.

הייתי גם מחפש רכב אחר זה לא נשמע טוב,הוא יכול להתחייב על השילדה?

או הוא יודע איפה הרכב טופל כדי להוציא משם מה עשו לרכב?

אם לא תוותר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עד עכשיו זה הרכב שנראה במצב הכי טוב מכל הרכבים שראיתי.

אני אמור לראות מחר עוד אחת ידנית. במידה והיא לא תהיה להיט אני אקח את האדומה לבדיקה במכון.

קשה למצוא רכבים כאלו שמורים בגלל שרובם היו בחזקת צעירים שלא ממש דאגו לשמור עליהם.

אני יודע שהיונדאי גטס נחשבות אלטרנטיבה טובה אבל זה אוטו כל כך מכוער מבפנים ומבחוץ שפשוט לא בא לי עליו

פורסם

בהצלחה,מקווה שאדומה,למרות שהיא מדליקה נורה אדומה :wink: באמת תהיה טובה,את הבדיקה מציע לעלות לפה לפני התקדמות בתהליך.

• תוכן חדש...