Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי תוסף דלק המשפר צריכת דלק וזיהום האוויר, רשום עליו לשים אותו כשמיכל הדלק חצי מלא ולסוע עד לריקון המיכל.

אני משתדל לא להגיע למצב שאני נוסע כשהמחוג מגיע מתחת לרבע טנק כי נאמר לי שאז כל הג'יפה שמעורבבת בדלק חודרת לרכב ומזיקה, איך זה מסתדר עם נסיעה עד לריקון המיכל..?

פורסם

מדובר בסוזוקי באלנו 96 אין נורה רק מחוג של דלק (מנסיון של פעם אכן יש עוד כמה ליטרים גם כשהמחוג כבר בתחתית),

רוצה להשתמש כדי לשפר זיהום אוויר וצריכת דלק.

השאלה היא אם ה"כמה ליטרים" ה"רזרביים" האלו מספיקים כדי להציף את ה"ג'יפה שבדלק" מאיפה מגיעה הגישה האומרת לא לסוע עם פחות מרבע מיכל, למה לא תמיד להגיע עד קו התחתון ורק אז לתדלק (ולסמוך על אותם ליטרים רזרביים שמתחת לקו התחתון)?

פורסם

במיכל דלק לא אמורה להיות גיפה,כול עוד יש דלק, המשאבה מקבלת ממנו קירור והכול תקין.

קנית אל הGOLD LABEL?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני משתדל לא להגיע למצב שאני נוסע כשהמחוג מגיע מתחת לרבע טנק כי נאמר לי שאז כל הג'יפה שמעורבבת בדלק חודרת לרכב ומזיקה, איך זה מסתדר עם נסיעה עד לריקון המיכל..?

התיאורייה הזו כל כך מטופשת מהסיבה הפשוטה שהדלק נשאב תמיד מקרקעית המיכל :roll:

גם עניין הקירור הוא שטות אחת גמורה, כל זמן שהמשאבה עובדת וזורם דרכה דלק היא לא מתחממת ולא נעליים.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
התיאורייה הזו כל כך מטופשת מהסיבה הפשוטה שהדלק נשאב תמיד מקרקעית המיכל :roll:

איתמר

לא שאני מבין משהו ואין לי ספק שאתה יותר מבין ממני, אבל סתם לצורך הדיון - אולי כשיש הרבה דלק אז ה"ג'יפה" צפה למעלה ולכן היא לא נשאבת מקרקעית המיכל, לעומת זאת כשהמיכל כמעט ריק אין לג'יפה כל כך לאן לצוף? :?

פורסם

עוד פעם אני אומר,אין סיבה שמיכל דלק תהיה ג'יפה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בנוסף למה שיוליאן אמר, רכבים שתודלקו בתחנות מסודרות מיכל הדלק שלהם יהיה מבריק גם לאחר מאות אלפי קילומטרים.

לי יצא לראות מעט חול וגרגרים גסים שהסתננו למיכל עם השנים, כנראה שבמעמד התדלוק ולא בשל לכלוך שהיה בדלק עצמו.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...