Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם זה נכון שרוקפורד מתמחים רק בעוצמה (spl) והמגברים שלהם לא כל כך איכותים ....?? סתם שמועה שהגיעה אלי מאחד המקומות הכי טובים פה בעיר (ב"ש) להתקנה ורכישת מערכות ... יש אמת בדבר?!?!

ואם להיות ספציפים אז ביררתי לגברי הP8004

תודה

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דווקא בקשר למגבר הספציפי הזה קיבלתי הצעה של 2000 שקל...אבל זה די בקומבינה הבנתי שברגיל הוא עולה 4000?? זה נכון?

פורסם

הוא לא עולה 4000

2000 זה מחיר מצויין!

מגברים של רוקפורד הם מגברים ממש ממש ממש ברמה ! ( כמובן שיחסית אני לא משווה אותם לחברו אי אנד)

ובוא אני יחדש לך משהו אם אתה שם בצד עניין של אמינות ועניין של וואטים וכול עניין אחר

ומשאיר רק את העניין של האיכות ( איכות הצליל שהמגבר "מוציא" )

אז אין הרבה הבדל בין קליפורניה בום לבין רוקפורד !

בטוח שלא הבדל שנשמע לאוזן!

פורסם
האם זה נכון שרוקפורד מתמחים רק בעוצמה (spl) והמגברים שלהם לא כל כך איכותים ....?? סתם שמועה שהגיעה אלי מאחד המקומות הכי טובים פה בעיר (ב"ש) להתקנה ורכישת מערכות ... יש אמת בדבר?!?!

ואם להיות ספציפים אז ביררתי לגברי הP8004

תודה

המגברים של רוקפורד פוסגייט מיועדים לשחזר את החוויה המוזיקאלית ברכב, כפי שהיא באה לביטוי בהופעה חיה. הם מתוכננים בסטנדרדים גבוהים מאוד, בנויים מרכיבים באיכות קצה עליון וזוכים להכרה נלהבת, מצד חובבים רבים בישראל ובעולם.

דגם P8004 נמכר אצל המתקינים המורשים בפחות מ-4,000 ש"ח.

פורסם
מגבר מוצהר של רוקפורד 800W יתן יותר כוח מ 2000W של CB
תראה אם זה מש שאתה אומר אז אין לך ידע בגרוש !

מה שאתה קורא לו 800 וואט זה רוקפורד301X

ואני מוכן לשים כסף שקליפורניה בום 1200 נותן יותר כוח מרוקפורד 301X

זה שאין מה להשוות בשם ובאמינות זה משהו אחר לגמרי...

זה לא קשור מה שאמרת..

זה נכון מה שמוצהר על ידי רוקפורד כ 50 RMS הוא בדרך כלל יהיה יותר

קליפורניה בום יצהירו על 100 אבל זה יהיה על 50...

פורסם

עם הקליפורניה בום אתה תגביר 100 RMS נגיד המגבר יהיה לקראת גסיסה מרוב חום וגם יעשה ניתוקים (טכנולוגית קירור מעאפנה) ולעומתו הרוקפורד יחזיק אותו ולא תרגיש כלום...

וזאת רק דוגמא אחת לכמה יש הבדלים ברמות אל תעשה השוואה בכלל בין השניים זה בכלל לא אותו ליגה שהם משחקים בה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
עם הקליפורניה בום אתה תגביר 100 RMS נגיד המגבר יהיה לקראת גסיסה מרוב חום וגם יעשה ניתוקים (טכנולוגית קירור מעאפנה) ולעומתו הרוקפורד יחזיק אותו ולא תרגיש כלום...

וזאת רק דוגמא אחת לכמה יש הבדלים ברמות אל תעשה השוואה בכלל בין השניים זה בכלל לא אותו ליגה שהם משחקים בה...

עוד בנאדם חכם יש בפורום ?

איפה אתה רואה שאני משווה ? ( בין דגמיים שווים)

אני מראש אמרתי אם תשים בצד את כול העניין של אמינות וכל השאר ותשאיר רק עוצמה נטו לא יהיה הבדל באיכות של הצליל ( שנשמעת לאוזן)

ציטוט שלי

אם אתה שם בצד עניין של אמינות ועניין של וואטים וכול עניין אחר

ומשאיר רק את העניין של האיכות ( איכות הצליל שהמגבר "מוציא" )

אז אין הרבה הבדל בין קליפורניה בום לבין רוקפורד !

בטוח שלא הבדל שנשמע לאוזן!

פורסם

לאף אחד אין מושג?? :|

אני חייב למצוא מהר קומפוננט וסאב שינצלו את המגבר הזה בצורה מקסימלית אחרת עבוד לי ההצעה (2000 שקל)....

plz

• תוכן חדש...