Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם סתם מסבכים את כל העניין.

זה ברור ש50 וואט אמיתיים גם אם הם יהיו של חברה ממחסום ארז,והם 50 וואט אמיתיים אז זה ברור שאתה תגיע לאותה עוצמה.

אבל כשאתה לוקח מגבר ומחבר אותו ברכב,אז לא כל מגבר הוא בעל היענות שטוחה לכל התדרים(זו השאיפה בתכלס) אז מן הסתם שכל אחד יפיק צליל שונה,ושונה פי כמה אם תשתמש בקרוס של המגבר.

לצורך הדגמה,לי היה מגבר סוני ברכב לפני הרוקפורד,ולמרות שמבחינה פסיכולוגית הרוקפורד יותר טוב בסוני שמעו פשוט טוב יותר.

בסופו של דבר,לפחות חצי מאיתנו מפעילים את הקרוס,וזה ברור שהקרוס של הרוקפורד יותר טוב ומדוייק וכו' משל הפלטניום,אז כמובן שנקבל צליל שונה מכל אחד אז אתה לא יכול לבוא ולטעון שאין הבדל שמיע בין מגבר למגבר כי ההבדל ישנו ואין מה לעשות גם אם אתה חושב אחרת.

מבחינתך,אם אתה לא שומע את ההבדל זה לא אומר שהוא לא קיים,אתה יכול לראות בזה יתרון כי אתה יכול לחסוך לעצמך הרבה עלות של מגברים,אבל אתה לא יכול לצאת בהצהרות שהם לא נכונות.

דרך אגב,אני כן שומע את ההבדל אבל אני לא פה כדי להוכיח את זה,אני פשוט שומע,לפעמים ההבדל הוא גדול ולפעמים קטן,אבל הוא ישנו.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה לא יודע מה אתה שומע, וכאן הבעיה שלך.

ההבדל שאתה שומע , זה בכלל הבדל של קליפינג, זה לא קשור להגברה שלך.

זה היחס של הפוטנציומטר של המגבר , לעומת הסיגנל של הפאנל שלך.

קרוס של מגבר לא צריך לשנות את העינות השטוחה שלך, לא יודע מאיפה קיבלת את הרושם הזה..

הקרוס צריך לתחום את התדרים, הוא לא אקולייזר. ההבדלים ברמות הדיוק זה ב"גרף" עד כמה השיפוע יהיה תלול יותר.

וכפי ששמעת מאברי כרגע, הוא לא טוען שההבדל הוא בהענות של הקרוס, הוא טוען שההבדל הוא בהגברה עצמה.

ולכן אשמח מאוד שיעשה מבחן עיוור, ויוכיח לי אחרת.. כי מהניסיון שלי, לא כך הדבר.

והעובדה שאני לא שומע את זה, לא אומרת שהוא , או אתה, כן שומעים.

לשם כך, צריך מבחן ה-ו-ג-ן. עיוור..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
סבבה, לא ביקשתי תיאורים,

בוא ניפגש, אני אביא שני הגברות שלדעתי, הן חופפות בהספקים שלהן.

אני רוצה שאתה במבחן עיור, תספר לי איזה הגברה אתה שומע.(יותר איכותית, פחות איכותית.)

לפי מה שאתה מתאר, זה לא צריך בכלל לאמץ אותך, זה עיניין של להאזין, ולדעת.

אני לא מבין למה אתה מסתייג מהמבחן, אתה כל כך בטוח שתיכשל בו ?

אז אולי "התיאוריה" שלך שגוייה ?

תאמר לי, אתה חושב שאתה בראש מעייני?

למה לאזעזל אתה חושב שיש לי אפילו את הזמן המינימלי כדי לפגוש אותך?

יש לי בבית HU 7600 ודוטק שכבר חודש שלם רק מעלים אבק כי אין לי את השעה כדי לחבר אותם.

אוליי מחרתיים שיגיע השיבא החדש שלי מארה"ב יעלה לי החשק להתפנות... אבל נשאר לרכוש מגבר...

שוב - אין זמן...

בכול אופן, תמשיך לחיות בדעה שלך, אתה מתווכח על השגות של מע' החושים של אדם Online, דבר די מגוחך. אבל, אם זה מה שעושה לך את זה...

בכול אופן, תהיה בריא.

פורסם

אתה כלכך עסוק שאין לך חצי שעה ? :|

לי זה נשמע כמו התחמקות , אבל אם זה המצב.. שיהיה :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
אתה לא חושב שעברת את גבול החוצפה?

אם הייתי מתחמק לא הייתי טורח להגיב לך מלכתחילה...

בכול אופן - תבלה...

MIKMIK אתה בן אדם מאוד מאוד מיוחד:?

פורסם

כמו שציינתי, כל מה שמיוחד בי, שאני אוהב שאנשים לא מדברים באויר, ויכולים לעמוד מאחורי הדימיון הפורה שלהם.

או לחלופין, השמיעה "האבסולוטית שלהם" שגורמת להם לחשוב שהם שומעים דברים.

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...