Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אתה משתמש בספריי מגעים, יש לבדוק ברצינות רבה שרשום עליו [על המיכל] חד משמעית -- "לא דליק" !!

אחרת אל תתפלא אם פתאום הדלת תעלה באש.

עצוב אבל אמיתי.

בשביל זה כתבי ספריי מגעים על בסיס פראון ורובם כאלו

הפראון מתנדף ולא נשאר לו זכר ולכך לא יכול להיות דליק

פורסם

מה השנתון של הרכב??

לא התכוונתי למוכר ספציפי. התכוונתי שאם אתה מעוניין לקנות את המתג בסופו של דבר בצע חיפוש באי בי. אני בטוח שזה יצא לך יותר זול מלקנות בארץ, הבעיה שלהרכיב יכול להיות מעט מסובך אם אין לך רקע בעניין.

פורסם

מי שנכווה ברותחין נזהר בקרים. לא סתם אני רושם לו שיוודא שרשום על המיכל "לא דליק".

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אם על המיכל רשום דליק זה אומר שאם אתה לא רוצה לקחת סיכונים של דליקה, אל תשתמש בחומר. לחילופין זה אומר שאם אתה יכול לנקות אחריך את האזור בו התזת את החומר באופן שלא ישארו שאריות ממנו, אז זה גם בסדר.

לא הייתי בונה על זה שכל יצרן אף שהחומר שלו דליק, ירשום "דליק". הוא לא יגרש קונים פונטציאליים בכח.

לכן, הייתי נזהר מחומר שלא רשום עליו "לא דליק", אלא אם אני יכול לנקות אחרי בוודאות כל שאריות של החומר.

אני אישית באם לא רשום "לא דליק" -- לא נוגע. וגם אם רשום לא דליק, אני מוודא שהמיכל והחומר שבתוכו מגיעים מיצרן שניתן לסמוך על מה שהוא רושם.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תראה את הקטע על גריז לא רשום דליק אבל הוא יכול לגרום לשריפה של מתג שמשות

על ספריי מגעים אני מניח שרשום דליק אבל זה הקטע של פראון הוא מתנדף דיי מהר ולא נשאר לו זחר (טמפ רתיחה של פראון היא מינוס 30)

פורסם

בבדיקה שערכתי לפני מספר שנים לאחר אירוע מסויים, עלה כי יש בשוק ספריי מגעים דליקים וישנם שאינם דליקים.

מבחינתי, כדאי לוודא שרכישת ספריי מגעים תהיה מסוג שרשום על המיכל שלו "לא דליק".

אם לא רשום כך, אז אני ממליץ שלא לקנות חומר שעלול להיות בו מרכיב כלשהו דליק אלא אם חד משמעית יש גישה ברורה של 100% ודאות לניקוי שאריות החומר שיכול להיות שמכיל מרכיב דליק.

גם אם יש גישה כזו לניקוי כל שאריות החומר הדליק ,בעבור מה המאמץ והסיכון? שהרי יש חומרים שרשום עליהם "לא דליק" וזה פשוט יותר ובטוח הרבה יותר להשתמש דווקא בהם.

הסיכוי לדליקה נמוך עד אפילו נמוך מאוד, אך קיים. עדיף לא להסתכן.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אפשר קישור או תמונה לספריי שעליו אתה מדבר שמכיל פראון.

איזה כייף לי :)

פורסם

גם אני אשמח לתמונה או שם של ספריי לא דליק.

בנוסף למי ששאל לגבי השנתון - הרכב הוא שנת 2008 דגם אינספייר. אשמח לקבל קישור למתג כזה באיביי כי לא מצאתי עדיין

תודה

פורסם (נערך)

ספרי מגעים מסוג יבש הוא על בסיס קרר מזגנים בין עם זה R12 ובין עם זה 141B

עריכה אחרונה על ידי Dan-idin
פורסם

אני לא בטוח שעדיין מייצרים ספרי מגעים כאשר הגז שגורם להתנדפות חומר הניקוי או השימון מכיל גז מזגנים בגלל הפגיעה בשכבת האוזון.

תן קישור למוצר.

איזה כייף לי :)

פורסם
גם אני אשמח לתמונה או שם של ספריי לא דליק.

...

דרך גוגל: חיפוש

והפריט הזה למשל [מודגש בדף פירסום שלו שהוא לא דליק]:

MQE 130 - Electrical Contacts Cleaner non flammable

כאן

16808.jpg

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...