Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נוזל לי שמן מהמפלג כנראה בהונדה סיוויק 98 האצבק על מנוע zc ראש ויטק. יש פיתרונות? כי שמעתי יש כמה שיטות , מה הכי כדאי ... ומה העלות של התיקון בערך? תודה ;)

פורסם

תחליף את הO רינג שיש על הציר שמתחבר לקמשפט .אבל יש מצב שהנזילה היא גם לתוך המפלג .ואז צריך להחליף את מחזיר השמן בתוך המפלג , לפני שיהרס .

פורסם
מחזיר שמן עולה 20 ש"ח מחזיר שמן מקורי עולה 100 ש"ח

O רינג סביבות 15.

עבודה לא קשה.

שלום

לפעמים קל מאוד לפרק את המפלג לגורמים על מנת להחליף את מחזיר השמן .

אבל!!! בדרך כלל אוכלים חרה כי הברגים נתפסים ואז קשה מאוד לפתוח את בירגי הפיליפס כי הם ממתכת רכה ובזמן ניסיון סיבוב אם מברג פיליפס {צלב} מתחלק המברג ואז זה יכול להיות סרט. ולפני שתגיב אני מיתכון אם מברג מתאים ואיכותי!!! איך אני :lol: כמו כן הרוטור לפעמים ניתפס הכול מניוקה .

אגב מדובר בעבודה לא פשוטה ואם אין לך רקע או נסיון אל תתחיל כי אתה עלול לטעות בחיבור חשמלי ויש בלי עין הרע ואז תשרוף מודול.

אלה היו 60 שניות על "עבודה לא קשה"

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

הבירגי פיליפס הם גם בוקסה 8, לא מומלץ להתחיל לפתוח עם מברג.

אין שם חיבורים שאפשר להתבלבל, 3 קויילים ו 6 חוטים. מחזיר שמן קניתי אצל בעל מקצוע שמשפץ דברים כאלה ב 20 שקל.

במידה ואין שום ידע במכונאות לא מומלץ לגעת.

אבל בגדול עבודה לא קשה, שיפצתי כמה כאלה ולא ניתקלתי בשום סיבוכים.

• תוכן חדש...