Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני לא מבין את הבעיה.במיוחד שלא הנערה התלוננה אלא מכר שלה שהיא סיפרה לו ששכבה עם זמר מפורסם.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תגובות 289
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הבעיה שיש יותר מדי שמועות, גם עומר אדם בינהם.

שמועות תמיד יהיו.

איציק מסכים איתך, תמיד יהיו דברים כאלה, ואני לא מבין מה הבעיה אם זה היה בהסכמה ?

התקשורת חוגגת רק בגלל שמדובר בסלב.

עומר אדם לא בן 9? אם כבר פיתו אותו.

סה"כ אני מסכים עם איציק. זו סתם מגה רכילות מעצבנת. עזבו שטויות, יש היום מכבי פאו. משחק שכל חובב ספורט אמור ליהנות ממנו. איפה שמר וחולגי שיגבו אותי? חודש לא ראיתי תגובה שלהם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אז בעקבות פרשת הזמר הראש התחיל לעבוד ולהסיק מסקנות בנוגע למספר דברים שמאוד מטרידים אותי

ונחשו מה- כמעט כל המסקנות הן, מה לעשות, שליליות.

פרשת הזמר מאוד מטרידה אותי ופחות עקב האקט עצמו של קיום יחסי מין עם נערה בת 15,

כלומר ברור שזה גרוע מאוד לכשעצמו וזה מכעיס אותי מאוד אבל אני יותר רוצה לדבר על הזמר עצמו:

ברור לכולם סביב איזה שם כל העניין הזה מסתובב, אני לא הולך להגיד את שמו של הזמר אבל אני מניח שכולכם יודעים,

והאהבה לאיש הזה היא פשוט עיוורת, ברמה שפשוט מגעילה אותי,

לא שחלילה אני לא מפרגן לו, הבן אדם הצליח מאוד בחיים, מתפרנס מזה יפה מאוד (בלשון המעטה) ומאוד כמה וכמה

פרויקטים שהוא עושה בחיים שלא קשורים באופן ישיר למוסיקה שהוא עושה ובאמת כבודו במקומו מונח

אבל אני לא עיוור! אני אוהב כמה וכמה מהשירים שלו אבל אני מחזיק מעצמי גם כאיש עם דעה,

כאחד שלא ממש ממהר לגבות את האיש הזה ובאותה מידה גם לא לגזור את דינו. אני פשוט נזהר בדבריי ומחליט החלטות לאט.

מה שבעצם אני מנסה להראות לכם זה את קלות הראש של המעריצים- איך כולם מגבים אותו ומרגיעים אותו בפייסבוק שלו,

ואומרים לו ''אל תדאג יהיה בסדר'', ''מאמינים לך'', ''הקנאה של כולם לא תחליש אותך'' וכיו''ב,

מה שמציק לי הוא שגם אם נניח שהוא עשה את מה שעשה הוא ימשיך להיות במרכז אור הזרקורים, ימשיך לעשות עוד ועוד כסף,

קהל המעריצים שלו ממש לא יפחת ואפילו גם יתגבר וזה הכי מפריע לי וגם כואב. מה זה אומר עלינו?

אם נניח שהזמר המדובר היה אריק סיני (וברור לכולנו שזה לא הוא), האם גם אז כולם היו אומרים לו ''מאמינים בך'', או ''אנחנו איתך, יהיה בסדר'' וכל השטויות האלה?

אני לא יודע אם הוא באמת עשה את זה או לא ולכן אני לא ממהר להאשים אבל אני גם לא ממהר להוציא אותו זכאי,

אני פשוט חושב שהעניין הוא כאן ''פיפטי פיפטי'' ולכן כרגע, בפועל אף אחד לא יודע במאת האחוזים אם הוא עשה את זה או לא,

אז מה פתאום מגבים אותו או גוזרים את דינו? מאיפה הזכות והאומץ לנקוט עמדה בכלל? בין אם תומכת או נגדית?

זוכרים את פרשת החייל שחיבל בשני מטוסיי F16? למה אותו לא מגבים בצורה עיוורת? מישהו בכלל יודע מה היה

שם שמסתכלים על הסיפור הזה במבט מכעיס ושונא כלפי החייל המסכן?

אני שמעתי ברדיו אתמול את עורך דינו של החייל והוא טוען שהחייל ניגש לתקן איזשהו מפסק חיוני במטוס ובשלב מסויים

המפסק יצא קצת ממקומו לא באופן מכוון ולאחר ניסיונות רבים וכושלים לתקן את המצב החייל נכנס לאיזשהו מצב

של שברון כלים עצבני והוא פשוט תלש את המפסק בעצבים וכך כנראה קרה גם במטוס השני.

יודעים בגין מה טבעו את החייל? בגין חבלה בבטחון המדינה והשחטת ציוד צה''לי! ולא שהחייל מכחיש או משהו,

הוא פשוט לא מבין מדוע מאשימים אותו בדבר שכזה, תכף ישללו ממנו את האזרחות ויגרשו אותו מהארץ.

שוב, אני לא בעד החייל! ממש לא! אבל כששומעים את הכותרת ''חייל חיבל בשני מטוסי F16'', זה נשמע כל כך אכזרי ורע

שפשוט לא נותנים לחייל סיכוי וגוזרים את דינו, למה זה לא כך עם הזמר? והוא חשוד בהעלמת מס (שזה במילים רעות יותר-

גניבה מהכיס שלכם, שלי ושל שאר האזרחים), למה עדיין מגבים אותו בצורה עיוורת?

דודו טופז רק לשם השוואה התאבד בגלל זה (לא שאני מצדיק את מה שעשה) ולטעמי הוא שילם מחיר גבוה יותר על הרבה פחות,

כל פוליטיקאי אחר ישלם מחיר פי כמה וכמה גבוה יותר על הרבה פחות (ושוב לא שאני בעד פוליטיקאים מושחטים),

שרון גל, שהמשטרה ממליצה לסגור את התיק עקב חוסר תשתית ראייתית ממשית, הוא שילם מחיר כבד מאוד

על משהו שיכול מאוד להיות שלא עשה, עימנואל רוזן לא ממש מקבל חיבוק וחיזוק מהאזרח הקטן וכך גם כמובן אביגדור ליברמן

שיצא זכאי רק לאחרונה ואני בטוח שאזרחי ישראל לא ממהרים לחבק אותו

ואני בטוח שהזמר המדובר חשוד במעשה הכי גרוע מכל אותם אנשים שהזכרתי, הכי גרוע והכי שפל ומגעיל שיש!

ואני בהחלט סבור שאם אזרח מן השורה היה ניצב במקום הזמר הוא לא היה מקבל כזה חיזוק.

מה זה אומר עלינו? מה אתם חושבים? אשמח לדעתכם.

מצטער מראש על ההודעה הארוכה ומקווה לריבוי דעות ותגובות.

שלומי.

פורסם

השני סנט שלי קצרים וקשוחים:

כלפי חוץ, בנאדם שווה כמו מי שמעריך אותו.

אפשר לראות בקלות מיהם הטיפוסים שמעריכים כזה בנאדם גם אחרי שהוא מבצע מעשה כזה (בהנחה ואכן כך)

עם כאלו טיפוסים - כנראה שהוא לא שווה הרבה מלכתחילה... (ואני לא מדבר על המוזיקה שלו בהכרח)

אבל מנקודת מבט אחרת: יש כאן הבדלה ברורה בין "מעריכים" לבין "מעריצים". המעריכים נהנים מהמוזיקה שלו, אבל יודעים להפריד את האדם מהיצירה. המעריצים מתקשים לבצע את ההפרדה הזאת, מבחינתם האדם ויצירתו הם היינו הך. או ששניהם ביחד נפלאים, או ששניהם ביחד פסולים. אלו בדיוק האנשים שיתעוורו לנוכח העובדות ויגבו אותו גם במצב כזה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

קודם כול קח את זה קצת בפרופורציות. אין מה לצאת בהכרזות בומבסטיות, או לקחת את זה יותר מדי קשה, כי עצם העבודה שכולם מדברים ועוסקים בזה זה רק בגלל שהתקשורת מצאה סיבה לעשות אחלה קרנבל... זמר מפורסם, קטינה, צו איסור פרסום, ראיון עם פנים מצונזרות... ממש ריאליטי. ואחלה פצצת רייטינג.

אל תדאג, ברגע שיחשפו אותו, זה ישכח אחרי שבוע.

ובקשר לאקט עצמו, אני לא יודע מי שופט אותו ישר ומי לא. הרי ככול הניראה היא לא באה, הראתה לו תעודת זהות, ויאאלה בלאגן. כניראה היא ניראתה בוגרת, זרמה איתו , וזהו. להגיד שזה סבבה? לא. להגיד שהוא חתיכת חרא וזבל? גם לא.

וחוץ מזה, בכנות, מה כול כך נורא במה שהוא עשה? שכב עם בת 15 שיש לה נסיון מיני כניראה יתור גדול ממנו? ממש אוי אוי אוי...

ובכלל כול הסיפור הזה הזכיר לי טוב מאוד למה עשיתי כול כך בשכל, שהוצאתי את הטלוויזיה מהבית, והפסקתי להכנס לצהובונים YNET ו-וואלה.

פורסם

וחוץ מזה, בכנות, מה כול כך נורא במה שהוא עשה? שכב עם בת 15 שיש לה נסיון מיני כניראה יתור גדול ממנו? ממש אוי אוי אוי...

לא יודע איך אתה יכול לומר דבר כזה, זה נשמע נורא!

היא ילדה קטנה, היא פאקינג בת 15!

מילא האמירה שאולי היא מפותחת לגילה והוא לא הבין שהיא קטינה (אני לא קונה את זה כל כך), אבל לתת

לגיטימציה לקיום יחסי מין בין גבר בן 40+ לבין ילדה בת 15 שכניראה נסחפה מההתלהבות שהיא נימצאת בכלל

בקירבת מפורסם (שיתכן שבמשפחתה מעריצים אותו מאוד וגם זה בלבל אותה).

אל תתבלבלו, ילדה בת 15 היא ילדה וזו בושה וחרפה להצדיק דבר כזה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

davemustaine87, מסכים אתך.

חייל נרצח אתמול ואם לא הייתי נכנס לפורום הזה, לא הייתי שומע על זה בכלל!

מצד שני, כל היום בלימודים אנשים מדברים על השטות הזאת. למי אכפת, ראבק?! זה אונס? מישהו סבל פה? נגרם נזק?

בסך הכל תפסו נערה לא מחונכת עם האב הרוחני של כל הערסים-לייט בישראל.

אתם קוראים לזה ילדה, אם היא היתה גדולה בפאקינג שנה פתאום זה היה בסדר בשבילכם. אתם חושבים שזה לא תקין רק בגלל שהחוק קבע גיל מינימלי? מה זה השטות הזו?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אתה גורם לזה להשמע סופר גרוע.

כשאתה מספר את זה, זה כאילו גבר בן 40 הלך למסיבת כיתה ט' ועשה מניפולציות על מנת לשכנע ילדה קטנה ותמימה עם 2 קוקיות, שתילך איתו והוא יביא לה סוכריות... אתה באמת מאמין שזה המצב?

קרוב לודאי מישהי בת 15 עם טונה איפור ומינימום בגדים, ממש לא "תמימה" נמרחה עליו. ושוב , זה לא לגיטימי , אבל ממש לא ביג דיל.

ואם כבר מדברים על זה, אז מבחינתי גם בת 18 ממוצעת היא ילדה לא פחות, אבל כניראה לא תקים צעקה אם אחת כזאת תקיים יחסים עם בן 40.

פורסם
לא יודע איך אתה יכול לומר דבר כזה, זה נשמע נורא!

היא ילדה קטנה, היא פאקינג בת 15!

מילא האמירה שאולי היא מפותחת לגילה והוא לא הבין שהיא קטינה (אני לא קונה את זה כל כך), אבל לתת

לגיטימציה לקיום יחסי מין בין גבר בן 40+ לבין ילדה בת 15 שכניראה נסחפה מההתלהבות שהיא נימצאת בכלל

בקירבת מפורסם (שיתכן שבמשפחתה מעריצים אותו מאוד וגם זה בלבל אותה).

אל תתבלבלו, ילדה בת 15 היא ילדה וזו בושה וחרפה להצדיק דבר כזה.

מה ההבדל בין ילדה בת 15 שמקיימת יחסית,ולפי החוק זה לא חוקי,לבין ילדה בת 16 שזה כן חוקי?

מה השנה הזו כ"כ משנה?

היא יכלה להגיד לו שהיא בת 16,ואז זה היה חוקי ואין טענות כלפי הזמר,אולי באמת היא אמרה לו את זה.

אנחנו לא יודעים מה היה שם,שיצאו עוד פרטים על הנושא הנ"ל אז נוכל לשפוט את המקרה.

לי זה נראה כאילו עשו מזבוב פיל.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• אחראי פורום
פורסם
לפי השמועות מדובר על דודו אהרון.

זה לא הגיוני. רק עכשיו הוא הכיר את אהבת חייו בריאלטי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

היו עוד מספר זמרים מפורסמים שנפלו בעקבות קשר עם קטינים.

ג'רי לי לואיס גרם למפלה בקריירה שלו כאשר הודיע על נישואיו לקרובת משפחה בת 13 כאשר הוא עצמו היה בן 22.

אר קלי, זמר אמריקאי הסתבך כאשר קיים יחסים עם נערה בת 15 תוך כדי שהוא משתין עליה.

אני רואה שיש כאן לא מעט מחלוקת האם בת 15 היא מבוגרת מספיק או לא. דייב שאפל דיבר על זה בדיוק ששאל "עד כמה באמת בת 15 היא מבוגרת"?

http://www.youtube.com/watch?v=75XKGVwGEt4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

רבותי, אני מבקש להזכיר לכם שאם יש דשא יש משחק :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אתם חיים בפלנטה אחרת.

הדור של בני ה 15 של היום, רחוק מבני ה-15 של "פעם".

רוב מי שמשתתף כאן הוא מעל גיל 20 וחלק גם מעל גיל 30 ויותר, אתה עושים השוואה כאילו מדובר על ה"15 שלכם".

זה רחוק מכל מה שאתם חושבים.

לפני 16 שנה יצאתי עם מישהי כמה פעמים, הייתי בערך בגיל 19. חייל.

היא סיפרה לי שהיא בת 16.5, אמרתי לעצמי "לא נורא, שנתיים וחצי הפרש זה באמת כלום, היום זה נראה המון אבל כשגדלים ומתבגרים זה הכי זניח שיכול להיות".

היו לה שדיים ענקיים, היא נישקה כמו אני-לא-יודע-מה (ממש טוב) וחרמנית אש. ידעתי ששיגור טילים יהיה בקרוב.

במזל, לא תקעתי אותה (בוטל שיגור הטילים). בסוף היא החליטה לספר לי את הגיל האמיתי שלה: בת 14.5 !!!

אחת הסיבות לכל הסיפור היא שהיה לה הכל. היא ילדה להורים מ-א-ו-ד עשירים, היה לה הכל, אבל היו חסרים לה ריגושים. רוב הבנות של היום משתרמטות בגלל שהן מחפשות ריגושים, ככה זה עובד לצערנו. הריגושים של היום זה בד"כ חירמונים ובולבולים.

אני הייתי החייל ה"מבוגר" וברור לכן שבתור חייל אתה רק מחפש ילדות קטנות שידלקו לך על התחת. זה עבד.

אז זהו, היום כבר אין את הפרפרים בבטן של מכתב או טלפון ציבורי מצלצל. יש פייסבוק, וואטסאפ, הכל נגיש ומ-ה-י-ר. הפורנו שאנחנו הכרנו היה "שושלת" ב 21:00 בערב ורק חיכינו לאיזה נשיקה לוהטת מבלייק וקריסטל. הפורנו שהן מכירות זה התחרמנויות של כוסיות עם שדיים מושלמים וכוסונים עם בלורית מתנפנפת בטלנובלות שעושים ילדים בני 12 עבור ילדים בני 10. בגיל 15 הן כבר מרגישות שהן מספיק מוכנות ומנוסות להיכנס ל"ליגה של המבוגרים".

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...