Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 289
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ילדה בת 17 ששכבה עם מישהו זה תוצר של כשלון בחינוך ההורים?

כשלון ההורים הוא בכך שהיא שכבה דווקא עם אייל גולן. :wink:

ברצינות עידן, אני בספק אם אפשר לחשוד בכך שאני לא ליברלי מספיק או חי במאה ה-18, אתה מכיר אותי קצת יותר טוב מזה. הפואנטה היא שבין אם את בת 14 או 28 - ברגע שעשית משהו שאת יודעת שהוא לא חוקי או לא מקובל, יש קוד התנהגות מסויים שצריך לשמור עליו, במיוחד כשיש אנשים נוספים בתמונה שעלולים להפגע אם הדבר יתגלה. ללכת ולספר לחברות או לתקשורת זה לא לעניין, הרי ברור שיש פה מידה לא מבוטלת של סיכון.

גם אם הבחור אינו טלית שכולה תכלת, ישנו כבוד בין בני אדם שצריך להישמר במצבים כאלה, בדומה לאנשים שבוגדים בבני זוגם למשל אבל לא מדסקסים זאת בפרהסיה. אי שמירה על דיסקרטיות במצב כזה מובילה למסקנה שהבחורה אנוכית, מטומטמת או סתם... בת 15 עם שיקול דעת בהתאם. אם היא בוגרת מספיק להשליך את עצמה על סלבריטי שגילו כפול+ משלה, אני מצפה שהיא תהיה בוגרת מספיק גם להבין את חוקי המשחק. אם היא עדיין ילדה אבל משתמשת בנתוניה הגופניים כדי שיקחו אותה ברצינות או כדי לפצות על חסכים בהערכה העצמית - אז כן, סימן שההורים שלה לא עשו את עבודתם.

פורסם

ואדים, אתה היום בחור בן 17 או 15, בוגר לגילך ו"מבין את המשחק".

התמזל מזלך ויצא לך לשכב עם כוכבת גדולה ומוערצת שבמקרה גדולה ממך ב-25 שנה.

אתה עכשיו רוצה לומר לי בכנות שאתה שומר לעצמך את הסיפור הזה?

נו באמת....

אני לא טיפוס שרץ לספר לחברים ובסיטואציה כזאת אני אומר לך שתו"כ שאנחנו בדוגי אני משתף את החברים במאורע, פייסבוק, טוויטר, QQ לסינים ו-ICQ לנוסטלגים.....

:lol::lol::lol:

וברצינות, אתה לא באמת מצפה מנערה בת 15 שתקיים את חוקי המשחק ולא תספר לכל העולם ואישתו שהיא הרגע שכבה עם האליל שלה ושל עוד חצי מדינת ישראל נכון?

זו בדיוק הסיבה שבגללה כתבתי את הפסקה האחרונה בהודעה הקודמת, תפקידו של מר כוכב להבין את המשחק המתקיים בינו לבית הצהובונים, הם יכולים להרים אותך על הגל כשזה פועל לאינטרסים שלהם, הם גם יחתכו לך את הביצים בלי למצמץ כשזה יתאים להם לאינטרסים אחרים.

הם צריכים להבין שכחלק מה"משחק" הם צריכים לשמור על עצמם ולא לצפות מבת 15 שתעשה זאת עבורם.

ושוב אומר, תוריד את החלק הצהוב\עסיסי מהסיפור ותשאר עם סיפור חסר סיפור שלא מעניין אף אחד ויגרום אפילו לשופט לפהק כל הדרך אל חותמת ה"נסגר מחוסר עניין לציבור".

אגב, מעניין כמה שופטים ואנשי חוק היה צריך להכניס לכלא על עבירות דומות, ההימור שלי- את רובם.

ולמען הסר ספק, אין לי שום קירבה למי מהמפורסמים שמעורבים בפרשה, לא שומע את המוזיקה שלהם והם מעניינים אותי כקליפת השום, הסיבה היחידה שאני כביכול "יוצא להגנתם" היא שנמאס כבר לראות את כל המתחסדים שצועקים "גועל נפש" בעודם מזמינים כרטיסי טיסה לתאילנד כדי לפתור את משבר גיל המעבר על ידי התחברות לתחת של איזו תאילנדית בת 16 שגם בסוף תגיד להם "קפונקה".

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
...הסיבה היחידה שאני כביכול "יוצא להגנתם" היא שנמאס כבר לראות את כל המתחסדים שצועקים "גועל נפש" בעודם מזמינים כרטיסי טיסה לתאילנד כדי לפתור את משבר גיל המעבר על ידי התחברות לתחת של איזו תאילנדית בת 16 שגם בסוף תגיד להם "קפונקה".

עידן, למה ככה ללכלך עלינו?

יש כאלה שהם לא מתחסדים, לא צועקים "גועל נפש"... ועדיין מתחברים לתחת של התאילנדיות!

לא יפה לעשות הכללות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
עידן, למה ככה ללכלך עלינו?

יש כאלה שהם לא מתחסדים, לא צועקים "גועל נפש"... ועדיין מתחברים לתחת של התאילנדיות!

לא יפה לעשות הכללות.

כל עוד אתה לא מתחסד ולא צועק "גועל נפש" ואתה מתחבר לתחת של תאילנדיות- לך על זה, הנורמות שם שונות מבארץ הקודש.

רק תזהר שיוגב לא יקפוץ עלייך מאיזה שיח עם מצ'טה, הוא רגיש לתאילנדיות כפרה עליהן....

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

זוכרים את פרשת החייל שחיבל בשני מטוסיי F16? למה אותו לא מגבים בצורה עיוורת? מישהו בכלל יודע מה היה

שם שמסתכלים על הסיפור הזה במבט מכעיס ושונא כלפי החייל המסכן?

אני שמעתי ברדיו אתמול את עורך דינו של החייל והוא טוען שהחייל ניגש לתקן איזשהו מפסק חיוני במטוס ובשלב מסויים

המפסק יצא קצת ממקומו לא באופן מכוון ולאחר ניסיונות רבים וכושלים לתקן את המצב החייל נכנס לאיזשהו מצב

של שברון כלים עצבני והוא פשוט תלש את המפסק בעצבים וכך כנראה קרה גם במטוס השני.

יודעים בגין מה טבעו את החייל? בגין חבלה בבטחון המדינה והשחטת ציוד צה''לי! ולא שהחייל מכחיש או משהו,

הוא פשוט לא מבין מדוע מאשימים אותו בדבר שכזה, תכף ישללו ממנו את האזרחות ויגרשו אותו מהארץ.

שוב, אני לא בעד החייל! ממש לא! אבל כששומעים את הכותרת ''חייל חיבל בשני מטוסי F16'', זה נשמע כל כך אכזרי ורע

שפשוט לא נותנים לחייל סיכוי וגוזרים את דינו, למה זה לא כך עם הזמר? והוא חשוד בהעלמת מס (שזה במילים רעות יותר-

גניבה מהכיס שלכם, שלי ושל שאר האזרחים), למה עדיין מגבים אותו בצורה עיוורת?

מה זה אומר עלינו? מה אתם חושבים? אשמח לדעתכם.

מצטער מראש על ההודעה הארוכה ומקווה לריבוי דעות ותגובות.

האם אתה רוצה שיגבו את החייל?

שירתתי בחיל האוויר ועבדתי על מזל"טים (מה שהיום קרוי כטמ"בים, בגלל שזעירים היום הם בטח שלא) פעמים רבות הייתי מתוסכל בגלל שחיל האוויר הוא חיל שלא יודע לפרגן לאנשי המקצוע אלה רק לטייסים שיש להם יהלום בקצה השפיץ. אך מעולם מעולם (אפשר לכתוב את המילה הזאת כמה פעמים) לא חיבלתי בכלי טייס מפאת הכבוד שאני חש לרכוש של המדינה/צבא, על אחת כמה וכמה הדבר חשוב בכלי טייס מאויש שבה הדבר יכול להסתיים גם באובדן חיי אדם.

אתה עכשיו בא לספר לנו שבמטוס אחד, קרה נזק ללא כוונה, מטוס שעובדים עליו בחיל האוויר "פקניג" 30 שנה ויש מערכי עבודה מסודרים שלב שלב לכל דבר. ואז החייל עובר למטוס נוסף, ושומו שמיים, עוד פעם בלי כוונה אותו נזק בדיוק.

סיפורים כאלה בטלפלא !!!

קרה נזק, פישלת, תדווח לממונים עליך ותישא בעונש. נכון כפי שציינתי בתחילת דברי חיל האוויר הוא חיל שלא יודע לפרגן לברגים הקטנים, אתה יכול להיות חייל טוב חודשים על חודשים ופעם אחת פישלת (קורה, כל אחד שעובד יכול לטעות) ואתה חוטף על הראש בגדול. אך עדיין חייבים לדווח.

לעניין הזמר ששכב עם נערות, הן ידעו בדיוק למה הן הולכות, סבי ז"ל היה נוהג לומר "מי שהולך לישון עם כלבים שלא יתפלא שהוא קם עם פישפשים".

הנערות של היום הן לא הנערות של פעם והן לא תמימות.

אז הכותרת לגבי החייל צודקת, החייל בגד באמון שניתן בו, הוא היה יכול לגרום לסיכון חיי אדם ולגרימת נזק כספי רב מאוד למדינה.

פורסם
חשבת אולי על זה שהוא הורס יותר מקריירה?

אם אתה מתכוון לחיי הנערה,אז לפי המשטרה זה היה בהסכמה....ככה ש.... you know ....

פורסם

בעקבות השמועות על הזמר המזרחי, מסרו מקורבי אבי ביטר כי לא הוא טחן את הפרגית...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
תסלחי לי על הביטוי אבל אם לילדה בא להשתגל, אז היא תעשה את זה. היא פשוט החליטה שבא לה שזה יהיה עם סלבריטי. הרי זה היה בהסכמה מלאה שלה (ואין שום הבדל בין 15 ל-16). לא הייתה כאן שום פגיעה מכוונת או אונס במובן המוסרי של המילה, אלא רק במובן המשפטי. אני כבר כתבתי את דעתי. שניהם דבילים, ולאף אחד מהם לא מגיעה סימפטיה. אין כאן קורבנות.

1. סליחה, אבל אנחנו לא יודעים את הנסיבות. יש המון דיווחים שונים ומשונים.

2. מה מוסרי ומה לא, זה עניין של השקפה.

3. אני רוצה להזכיר את המקרה של גולדבלט, שהורשע באונס על סמך זה שהיה מפורסם וגרם לנשים לשכב איתו, מתוך זה שניצל את עובדת היותו מפורסם להונות אותן (לפחות כך קבע בית המשפט), בלי להפעיל כוח פיסי.

כשנדע (אם נדע) את עובדות המקרה אפשר יהיה לנהל דיון יותר ענייני לגבי הלגיטימיות של קיום יחסי מין במקרה הזה, כי בינתיים, כל אחד מסובב את העובדות להתאים לדעתו, ולא להפך...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

3. אני רוצה להזכיר את המקרה של גולדבלט, שהורשע באונס על סמך זה שהיה מפורסם וגרם לנשים לשכב איתו, מתוך זה שניצל את עובדת היותו מפורסם להונות אותן (לפחות כך קבע בית המשפט), בלי להפעיל כוח פיסי.

כשנדע (אם נדע) את עובדות המקרה אפשר יהיה לנהל דיון יותר ענייני לגבי הלגיטימיות של קיום יחסי מין במקרה הזה, כי בינתיים, כל אחד מסובב את העובדות להתאים לדעתו, ולא להפך...

מסכים לחלוטין.

רק לגבי המקרה של גולדבלט, מי שהסכימה לשכב איתו כי הוא מפורסם צריכה להיבדק.

פעם אחרונה שראיתי אותו בטלויזיה או בכלל היה ב"בלי סודות" וזה היה לפני כ25 שנה. כנראה אותן נשים ממש התרשמו ממנו וסחבו את זה הרבה שנים קדימה.

לגבי המקרה הספציפי עדיף להמתין. זכור לי מקרה מהשנים האחרונות, שהתחיל ברעש וצילצולים על הטרדות ואונס נגד שדר מפורסם, לא זכור לי מה שמו, שאפילו צולם מובל לחקירה אזוק וכ"ו ולבסוף כל הסיפור נגמר בלא כולם.

פורסם

אני לא מצליח להבין למה אני צריך לחשוב על זה, לקרוא על זה, לכתוב הודעות על זה. למה מדינה שלמה צריכה להתעסק בדברים שממש לא רלוונטיים לכל אחד ואחת מאיתנו.

עשה מה שעשה מסיבות כאלו ואחרות. חוקי או לא חוקי, הסכמה או לא הסכמה...

מי זאת הבחורה ואיך היא חונכה, איך הכירו ואיך זה קרה, למה כן ולמה לא...

מי שמנו לשפוט אותו? או בכלל להתעסק בנושא הזה בכלל? לא מגיע לאף אדם להישפט כך במשפט פומבי, ללא הזכות להתגונן, כאשר אני מדבר כמובן על המשפט התקשורתי הזה שנערך בכל פינה בארץ. ממש אטרקציה חדשה, נושא היום.

אז בבקשה ממכם, עשה או לא עשה, אשם או לא אשם. די, שחררו. זה לא עניין שלנו.

פורסם

אתה צודק. התייחסתי למה שפורסם בעיתונות.

להסכים לקיים יחסי מין עם גבר זו החלטה של אישה. אם יש אישה שמוכנה למכור את גופה תמורת כסף/פרסום/דברים אחרים כדאי שתבדוק את אמינות ההבטחות. אם היא מאמינה לכל הבטחה, אולי כדאי שתיבדק, כפי שהמגיב תחתיך הציע.

לא התייחסתי למה שקרה כעובדות, אלא כמה שנכתב בעיתונות. בהתאם למה שנכתב, הכל היה בהסכמה (ולראייה תמונות שלהם מחובקים על מטוס, ותמונות שהם מבלים בים).

תווים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
להסכים לקיים יחסי מין עם גבר זו החלטה של אישה. אם יש אישה שמוכנה למכור את גופה תמורת כסף/פרסום/דברים אחרים כדאי שתבדוק את אמינות ההבטחות. אם היא מאמינה לכל הבטחה, אולי כדאי שתיבדק, כפי שהמגיב תחתיך הציע.

זו אולי דעתך, אבל בית המשפט קבע אחרת, ולא מטיל את האחריות על בדיקת הבטחות על האישה, אלא מחייב את הגבר לנהוג ביושר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הזמר בהחלט דביל ומטומטם (קשה להאמין שלא ידע את הגיל), אבל גם הפרוצות הקטינות לא תמימות, כותבים שהיחסים ביניהם היו בהסכמה מלאה ולפי דעתי עושים קצת עוול עם הטענה הזאת, רוב הסיכויים שהילדות "המסכנות" שיש להן כבר כנראה ניסיון מיני של אישה בת 40 קפצו עליו ועל המיטה כמו קפצון.

• תוכן חדש...