Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חארטה ברטה, עוד כתבה צהובה ועשיית פיל מזבוב של התקשורת.

היום בנות 15 נראות כמו בנות 20+, ולא תמיד ניתן לדעת גיל אמיתי.

הזמר - שיעשה מה שהוא רוצה, את מי זה מעניין ? הוא לא אנס אותה, הכל היה בהסכמה. היא נהנתה, הוא נהנה, מה רע ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תגובות 289
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בהסכמה לא בהסכמה, יצא לאותם זמרים (עאלק זמרים, יותר נכון בכיינים ועארסים) שם רע.

:lol::lol::lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
כולם מדברים על זה, הרשת גועשת, החדשות משדרות.

רק אני שואל, למי פאקינג אכפת?!

היא קטינה מזד*נת והם גברים חרמנים עם מוסר של כלב.

בדיוק, יש עיניינים יותר חשובים לדבר עליהם.

שמעתי יותר אנשים מדברים על הסקס עם הקטינה מאשר על החייל שרצחו אתמול.

מרק כנס לפייסבוק(:lol:),סטטוסים מצייצים לא מפסיקים לחשוף אותו בעקיפין(ולא רק הם).

מה הרעיון בצו איסור פירסום אם בכל זאת יודעים מי הזמר?

נ.ב.

יש גם תמונות באינסטגרם ובפייסבוק של ילדה חצי מחובקת עם זמר, היא לא נראית ילדה.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם
ממה שרץ ברשת לכאורה אייל גולן (והזמר שהיה איתו ליאור נרקיס)

ואני חשבתי שמדובר על הזמר החדש של הפורום :-)

איזה כייף לי :)

פורסם

היום בנות 15 נראות כמו בנות 20+, ולא תמיד ניתן לדעת גיל אמיתי.

הזמר - שיעשה מה שהוא רוצה, את מי זה מעניין ? הוא לא אנס אותה, הכל היה בהסכמה. היא נהנתה, הוא נהנה, מה רע ?

מסכים עם כל מילה.

על פי הדיווחים זה משה פרץ ואייל גולן.

פורסם
בן +40 שמקיים יחסים עם קטינה (בת 15/16/17) זה מגעיל ודוחה.

שוב, ה"קטינות" של היום רחוקות מלהראות קטינות, הן יותר בכיוון של 20-25 מבחינת מראה.

בעניין הגועל - הכל עניין של פרופורציות. בין בני זוג יש לעיתים הבדלים של 10-15 שנה ולעיתים גם יותר, זה פחות דוחה ? ממש לא (לדעתי) אבל במקרה הזה - בגלל שמדובר באנשים ידועים בציבור - אז התקשורת חוגגת על זה (מהומה על לא מאומה).

...ואם נשים לרגע את עניין הדוחה או לא דוחה - היא רצתה והסכימה לזה, הוא\הם גם רצו, אז איפה הבעיה ?

הרי חוץ מהמקרה הנ"ל, אורגיות וזיונים בין "ילדות" בנות 15-17 לבין "מבוגרים" בני 35-40 הם דברים שקיימים וימשיכו להיות קיימים גם בעתיד - ואני הרבה יותר מבטוח ששני הצדדים נהנים מזה: הצעירות מחפשות את המבוגרים והניסיון שלהם, והמבוגרים מחפשים את הצעירות בשביל להחזיר עטרה ליושנה. תתפלא לשמוע אבל יש צעירות שהדבר היחיד שמדליק אותן הוא מבוגר שחושק בהן ולא "ילד" בן גילן - וגם יש מקרים להפך (יש לא מעט צעירים שחושקים במילפיות - זה בדיוק אותו הדבר).

מכל ההתחסדות הזו של הצהובונים לא נשאר ולו זרזיף של תוכן נורמלי לקרוא או לדעת עליו. מי ישמע מה קרה...

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מתוך ימ"ר ת"א בדקות האחרונות: כך עבדה "השיטה" של הבאת קטינות למסיבות סקס של הזמרים המתהוללים:

עדי ליאון שנחקר בשעה זו הוא איש יחסי הציבור שדאג להזמין קטינות שהגיעו לאודישנים לתוכניתו של אייל גולן.

חלק מהאודישן היה התפשטות בדירות מסתור שנהגו גולן, ליאון ודודו אהרון להגיע אליהן.

לאחר ה"אודישן" נהגו הזמרים לפתות את הקטינות עם סמים קלים ואלכוהול.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

הבעיה שיש יותר מדי שמועות, גם עומר אדם בינהם.

שמועות תמיד יהיו.

איציק מסכים איתך, תמיד יהיו דברים כאלה, ואני לא מבין מה הבעיה אם זה היה בהסכמה ?

התקשורת חוגגת רק בגלל שמדובר בסלב.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• תוכן חדש...