Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אולי לא אובייקטיבי כיוון שאני באמת אוהב את סגנון המוסיקה הזה והוא אחד הזמרים הטובים שיש בארץ ובטוח שאחד המשפיעים.

אחלק את התגובה למספר חלקים:

מבחינת הזמר: גם אם זה כשר,זה בהחלט מסריח לקיים קשר כזה עם מעריצה שלך/מועמדת לתוכנית שאתה מנחה.

הרי הזמר המדובר יכול להשיג עם מה שיש לו כל כך הרבה בנות,למה לעזאזל הוא היה צריך את זה ?

מעבר לכך מבחינה אישית,הוא הורה לילדה,צעירה ב-8 שנים מהקורבן לכאורה.כשהוא עשה את מה שעשה היה צריך להתייחס גם לזה ולקחת הכל בחשבון,חלילה אם הילדה הפרטית לך היתה מעורבת \במקרה דומה כיצד היית נוהג ? חומר למחשבה..

הנערה : אינה שה תמים.אשתמש במילים לא בוטות ואומר,שילדה בת 15,שמגיעה לבית של אדם שאינה סומכת עליו ובוטחת בו ב-100%,למסיבות מין רבות משתתפים עם סמים (קלים או קשים זה כבר לא מעניין,טוב לרכילות) -אז מה חשבה בדיוק שיקרה שם,שישחקו איתה דוקים ? שש בש? דמקה ? מונופול ? ... אני כבר לא מדבר על הסכמה או אי הסכמה (כי אולי לגיל שלה,שגם הוא סימן שאלה-כל פעם אומרים משהו אחר 15/17) כי זה אולי לא רלוונטי אבל מה שמוזר כאן,שהיא לא התלוננה על דבר במשטרה ואחד מחבריה/חברותיה חשף את הסרטון במשטרה (מדובר על סרטון של אקט מיני לכאורה בין השניים).

חשבו,אם הייתם אומן/סלבריטאי מכל סוג שזה קורה אצלך בבית וכך נחשפת הפרשה,מה המטרה?

אני אומר,לתת פרסום שלילי לאותו אומן ולסחוט ממנו כמה שיותר (ויש לו,לא נכנס לכיסו אך התקשורת מדווחת על רווח שנתי של כ-10,000,000ש"ח ).

התייחסות כלפי הבלוגר,שחשף את העניין,עמרי חיון - לא פעם ראשונה,שהוא מתנגח בזמר מזרחי (מי ששכח,הוא חשף את זיוף גילו של עומר אדם בתחרות כוכב נולד דבר שאכן היה נכון (היה קטן בכמה חודשים מגיל המינימום הנדרש לתוכנית) ועכשיו לקח את העניין קצת רחוק מידי-זה שאתה בלוגר,לא מרשה לך לעבור על חוקי המדינה,לשבש חקירה ולפרסם דברים,שאינך יודע מתוכם מה אמת,מה שקר ומה באמצע.

כל העניין כאן עמוק יותר ואנחנו מפספסים כאן נקודה חשובה: התייחסות לעולם השואו בכלל:

מי שאוהב את הז'אנר הזה,יודע שגיבוריו במספר מקרים הופכים לטראגיים (ראו מקרה זהר ארגוב שהיה זמר ענק ולפחות לדעתי ברמה אחת יותר מינימום מאשר מה שיש כאן היום,דודו טופז ז"ל,שהשתמש בבריונים,כדי לתקוף את מנכ"ל ערוץ 2 בזמנו כיוון שסירב להעניק לו משבצת בלוח השידורים)-לכאורה יש להם כסף,מעמד ולא חסר להם דבר ואולם,הם לא מצליחים להתגבר על שפע הפיתויים הקיים בחוץ-סמים,בחורות ועוד,הם זקוקים לתשומת לב קבועה וחלילה אם ירדו מסדר היום התקשורתי.

לא היה חסר שגם מרגלית צנעני(מרגול) תהיה קורבן נוסף (נכון שקצת שכחו מהעניין של מעורבות לכאורה בסחיטה באיומים אבל בגלל שהיא לא היתה מטרת המשטרה הראשונה בסיפור,שבו היו דגים שמנים שהמשטרה חיפשה ולא דגי רקק, הניחו לה לנפשה ואולי טוב שכך).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תגובות 289
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תאורטית - כן. אבל האם אתה מבקש לראות ת.ז מכל מי שאתה יוצא איתה?

אין צורך לבקש מכל אחת אך אם אתה חושד כי הבחורה קטינה, רצוי לבקש ממנה ת.ז.

פורסם

אבל אם היא נראית בת 20, מה יגרום לך לחשוד?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

זה שיש לה מדבקה על החולצה וכתוב שם "Sweetie15", זה מה שיגרום לו לחשוד.

עם כמה שזה נשמע רע, יש מקרים בהם גם לאותן קטינות יש "רשלנות" תורמת. אנחנו לא בצ'אט ואף אחת לא מצהירה את גילה סתם ככה וגם אם כן לפעמים זה לא הגיל האמיתי.

אני לא רואה אף אחת שתגיב בצורה חיובית אם תבקש לראות תעודת זהות כמשפט פתיחה.

some people need a high five

in the face

with a chair

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בעקבות השמועות על הזמר המזרחי, מסרו מקורבי אבי ביטר כי לא הוא טחן את הפרגית...

רק ההודעה הזו מצדיקה את הקיום של השרשור חסר התכלית הזה, קורע:lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

צחוק צחוק, נסעתי אתמול לארוחת בוקר בתל מונד וראיתי לראשונה מזה שנים חבורת ילדות בצופים.

באופן מידי תהייתי היכן נמצא אייל גולן ברגעים אלו ואם אינו מסתתר בין השיחים. ;)

יש שמוע שאלה הכי מז*י*ות.

(אם היה גהנום בטח הייתי נשרף בו)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

בהנחה שאני אפרסם ששם הזמר המפורסם הוא אייל גולן, זה נחשב " ע"פ מקורות זרים?"

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מה שחלקכם כאן מפספסים זה את העובדה שהילדה בת ה-15 לא תמימה בכלל - אבל היא מטומטמת. היא ילדה מטומטמת בת 15 שהרעיפו עליה תשומת לב והסכימה להשתתף באורגיה שאולי לא הבינה את משמעותה, ואולי כן ונהנתה.

ובגלל שהיא ילדה מטומטמת בת 15, זה מקומו של ה-"מבוגר האחראי" לומר "מאמי - חכי 3 שנים, ואז אני מפרק לך את הצורה".

כשאני הייתי בת 14 ובחורים גדולים ממני בעשור התחילו איתי (כמובן לפני שהם ידעו בת כמה אני) לי היה מספיק שכל לומר להם "תשמע - אני צעירה מדי בשבילך". לבחורה הזו אין שכל - אבל זה לא אומר שלמר זמר לא היה אמור להיות מספיק שכל כדי לחשוד שהיא קטינה. הרי היא לא נשמעת כמו בחורה אינטיליגנטית מדי. אז למה שהוא יחמוק מעונש בדיוק?

וכן - יש הבדל גדול מאוד בין 16-19, לבין 15 ו-40~.

גבר בן 40 אמור להיות מסוגל להחזיק את הזין שלו במכנסים ולמצוא מישהי אחרת - שתהיה בת 18, אבל שתהיה חוקית.

פורסם

צודקת לגמרי, בגלל זה כתבתי של"מבוגר" במקרה הזה יש מוסר של כלב חרמן.

מעניין איך היה מרגיש אם זאת הייתה הבת שלו, קופצת על בולבולים בני 40 שנתיים אחרי בת המצווה.

רק מה, זה אולי ממש לא בסדר אבל קורה המון וחוץ מילדות קטנות עם daddy issues אף אחד לא נפגע.

הפסטיבל התקשורתי מיותר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
בהנחה שאני אפרסם ששם הזמר המפורסם הוא אייל גולן, זה נחשב " ע"פ מקורות זרים?"

חוליית חיסול בדרך אליך.

אגב, אתה הופך את בעלי האתר לחשופים לתביעה בגין אי קיום צו איסור פרסום.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מה שחלקכם כאן מפספסים זה את העובדה שהילדה בת ה-15 לא תמימה בכלל - אבל היא מטומטמת. היא ילדה מטומטמת בת 15 שהרעיפו עליה תשומת לב והסכימה להשתתף באורגיה שאולי לא הבינה את משמעותה, ואולי כן ונהנתה.

ובגלל שהיא ילדה מטומטמת בת 15, זה מקומו של ה-"מבוגר האחראי" לומר "מאמי - חכי 3 שנים, ואז אני מפרק לך את הצורה".

כשאני הייתי בת 14 ובחורים גדולים ממני בעשור התחילו איתי (כמובן לפני שהם ידעו בת כמה אני) לי היה מספיק שכל לומר להם "תשמע - אני צעירה מדי בשבילך". לבחורה הזו אין שכל - אבל זה לא אומר שלמר זמר לא היה אמור להיות מספיק שכל כדי לחשוד שהיא קטינה. הרי היא לא נשמעת כמו בחורה אינטיליגנטית מדי. אז למה שהוא יחמוק מעונש בדיוק?

לפי החוק היבש אולי כן. בפועל, מה הוא אמור לעשות, לבקש ממנה להוציא רישיון ומסמכים? היא לא נראית כמו בת 15, לא מתנהגת כמו בת 15 ומטומטמות יש גם בנות 40+, כך שאבחון גיל לפי אינטיליגנציה לא בדיוק תופס פה. חוץ מזה, מה יש לבחורה אינטיליגנטית לחפש באורגיות עם הליצן הזה? :lol:

וכן - יש הבדל גדול מאוד בין 16-19, לבין 15 ו-40~.

גבר בן 40 אמור להיות מסוגל להחזיק את הזין שלו במכנסים ולמצוא מישהי אחרת - שתהיה בת 18, אבל שתהיה חוקית.

זה לא שהוא צדיק תמים, ובטח שלא אם מעורבים בזה סמים. אבל בכל זאת, לדעתי רוב ה"אשמה" היא עליה. (לא בעניין הסמים)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא רישיון ולא מסמכים, שיעשה כמו מישהו שאני מכיר, בודק רמת צלוליטיס ולפי זה קובע את הגיל (ואני לא צוחק).

אם הילדה שמה לה את הזמר למטרה, זאת לא בעיה שלו. זה יותר כמו "בואו תראו איך אני סוחטת זמר ומרסקת אותו כלכלית ונפשית אחרי שאני אקח לו כמה מליונים בכוונה ואגמור לו את הקריירה". אז מי התמים עכשיו? אולי כל זה בכלל סחיטה מהצד שלה?

אמרתי כבר רשלנות תורמת?

בת 15 מטומטמת? למה, כי לפתוח רגלים לבן גילה זה בסדר ולבן 40 זה לא? כמו שאמרתי, ההבדל היחידי זה הגיל ואם היא פותחת רגליים, זה כבר לא משנה למי ובן כמה הוא כל עוד זה נעשה במודע ומרצונה החופשי.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...