Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו כש(נראה לי) שהסכמנו על זה, אף אחד לא ישכנע אותי שהביאו לו דוקא נערות בטעות או במקרה, יש לו בהופעות גם לא מעט אוהדות שרופות בנות 25, 35, 45 ו 55 שהיו מפרקות לו ת'צורה אם הוא רק היה מבקש.

הביאו לו את הנערות האלה כי זו הפנטזיה שלו, זה הפטיש שלו.

אתה באמת חושב שצריך להביא את זאת שמוכנה בכל מחיר לבוא על דעת עצמה?

ומהי המציאו של ימינו? שזה בסדר שילדה בת 15 תשכב עם בחור בן 40?

המציאות היא שמישהו צריך לקחת אחריות על הילדות האלה ולא לפתור אותן מאחריות (במידה וזה נעשה בהסכמה).

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 289
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חייב להסכים עם המשפט האחרון. כשמדובר בהסכמה ה"חטא" הוא הדדי, לפחות בעיניי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
רק ערסים מביאים :lol:

כנראה שפליטת הפה שלי לא הייתה מקרית :wink:

היא לא אמרה שהיא חיפשה אותו ורצתה את זה? זה לא בדיוק האפיפיור שמביאים לו ילדים קטנים.

אני לא יודע פרטים שלא פרסמו, אני רק יודע שביבי מידע שקוראים ברשת ולפי מה שאני קורא, היה שם אשכרה צייד.

ציד נערות, כך הגדירו אתמול (שבת) במשטרה את "שיטת העבודה" שבה פעלו מקורבי הזמר בבואם לשדל נערות לקיים יחסי מין...

אני לא כועסת עליו. כל הבנות עשו את זה מרצונן. היו גם אורגיות שבהן השתתפו עוד שני זמרים, אבל אני לא השתתפתי בהן, רק ראיתי"...

בהמשך, לטענתה, ראתה את האב מגייס עוד ועוד בנות עבורו ועבור בנו. "אבא שלו היה מסתובב עם חברות שלי, ילדות קטנות, ושוכב איתן", היא סיפרה...

על פי עדויות שבידי חוקרי היחידה המרכזית של המשטרה בתל אביב, עסקה סביבתו הקרובה של הזמר באיתור נערות שמעוניינות להיפגש עמו במהלך הופעותיו. לטענת המשטרה, הם הבטיחו להן הבטחות שונות תמורת קיום יחסי מין,

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

על מעבר של טאבו, החברה לרוב מכסחת את העבריין מבלי בכלל להתחשב בגורמים מקלים (ובצדק מוחלט).

כששני אפסים עלובים מזיינים ביחד ובו זמנית ילדות בנות 15 זה האם אמא של הטאבו ועל זה החברה תנקנק אותם.

הלוואי.

החברה שמסביבם לפחות זו חבורת עארסים שיחפשו איפה אפשר לתת לו כיף ולהגיד לו "חחחח איזה גבר יצאת".

עוד חודשיים אחרי שיהיה איזה חצי משפט שבו הוא יצא זכאי/עם "עונש" מגוחך כמו עבודות שירות או משהו הסיפור ימחק כלא היה.

פורסם
שבו הוא יצא זכאי/עם "עונש" מגוחך כמו עבודות שירות

עונש כמו לשיר בהתנדבות בפנימיה לילדות?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
הלוואי.

החברה שמסביבם לפחות זו חבורת עארסים שיחפשו איפה אפשר לתת לו כיף ולהגיד לו "חחחח איזה גבר יצאת".

עוד חודשיים אחרי שיהיה איזה חצי משפט שבו הוא יצא זכאי/עם "עונש" מגוחך כמו עבודות שירות או משהו הסיפור ימחק כלא היה.

אז לפי המידע שהביא בגירה, כנראה מדובר במשהו מאורגן עם אנשים שמתעסקים בלהביא קטינות כדי שה"זמרים" יוכלו להביא בקטינות, לא באיזה מעריצה סתומה שרצתה לעשות פוזות על חברת שלה. לא נראה לי שמדבר כזה אפשר לצאת בקלות, אפילו אם אתה המנהיג הרוחני של איגוד הערסים בישראל וגם הופעת במסיבת הבת-מיצווש של הנכדה של השופט.

פורסם

אני רוצה להבין, מה חשבתם שקורה מאוחרי הקלעים?

סוף ההופעה הזמר פורש לחדרו, שותה כוס תה צמחים חם ונוסע הביתה לראות אקס פקטור?

there in it 4 the pussy, man.

ככה זה היה וככה זה תמיד יהיה בכל העולם, תראו קצת סרטים תעודיים על הרכבי הרוק של שנות התשעים בארצות הברית.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אין שום בעיה, שיתנו בראש, לא סתם הוטבע הביטוי, סקס סמים ורוקנרול.

רק שיוודאו שהן לא קטינות, לא רק בקטע של "צדק חברתי" אלא גם שהם לא מסכנים את עצמם ואת הקריירה שלהם, ויאללה בלגן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אתה עוד לא יודע באילו נסיבות היא הגיעה.

המציאות היא שמישהו צריך לקחת אחריות על הילדות האלה ולא לפתור אותן מאחריות (במידה וזה נעשה בהסכמה).

לא הבנת?!

החוק הגדיר מי אחראי במקרה הזה - וזה האדם הבגיר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מצד שני, החוק הוא לא האמת המוחלטת שהעניק לנו היקום האינסופי.

פורסם
מצד שני, החוק הוא לא האמת המוחלטת שהעניק לנו היקום האינסופי.

זה ברור.

אבל הדיון הוא לא האם זה מוסרי לקיים יחסי מין עם בנות 15 או באילו נסיבות.

זה תלוי תרבות.

החרדים רוצים לחתן בנותיהן בגיל 15.

יש פדופילים שחושבים שזה לגיטימי לערב ילדים במשחקי מין, להנאת כל הצדדים.

יש כל מיני.

בנוסף, אני מניח שחלק גדול מהכותבים כאן כותבים מתוך הפוזיציה של היותם צעירים. בתור פעיל מיני בגיל 16 (ועבריין מין בגיל 19, בכל הקשור לבעילת קטינה...), אני חושב שגם לא הייתי מבין על מה הרעש, אם הייתי צעיר בעשרים שנה (פלוס). בתור גבר בן 40, אני דווקא רואה את הדברים אחרת לגמרי.

לפני כמה שנים ראיתי מחדש את הסרט "חתונה לבנה" עם וונסה פראדי, בו מנהלת נערה בת 16 רומן עם המורה המזדקן שלה. אז חשבתי שהוא צריך היה לעזוב את אשתו, לשים פס על כולם ולזכות באהבת אמת תמימה, בלי להתחשב בפער הגילאים (זה רק מספר...). בתור גבר מבוגר, אני רואה את הסיפור כמקרה של אדם מבוגר, שהיה חייב לנהוג באופן אחראי יותר, ולא לפגוע בנערה במצב פגיע.

אז חשבתי שזה סיפור אהבה טראגי, של גבר שלא הצליח להשתחרר מכבלי החברה. היום אני חושב שזה סיפור נפילתו של גבר אינפנטיל, שהרס חיים של בחורה פגיעה.

אותו סרט, אותו סיפור, פרספקטיבה אחרת לגמרי.

פורסם

falou אתה צודק במה שכתבת, אכן הפרספקטיבה לפי הגיל משתנה ואחראית.

ולצערנו יש כאן בעייה שגדלה - על כל המגזינים והפרסומות הפירסומאים מציפים בדוגמניות שהן נערות,

הטלוויזיה מרוממת את פליטי וגיבורי הריאלטי כך שכל בני הנוער רואים אותם בתור מלכים ורוצים להתחכך בהילה וכאן הנערות עושות

הכל עבור להיות ליד האליל שלהן. (במוסיקה זה תמיד היה כפי שרואים את ההיסטוריה וההווה של הלהקות והזמרים בעולם)

הבעייה זה שיש את "הציידים" שעושים את העבודה עבור האנשים הללו,

כאן יש לנו סביבה שלא איכפת לה פרספקטיבה והיא פשוט חסרת מעצורים.

במקרה שכאן לפי השמועות זה יחצן ואביו של הזמר, אבל אם אנו מחפשים כבר היו מקרים כאלה בארצנו.

מקרים שהתפרסמו אך מעולם לא חקרו אותם כדוגמת דן בן אמוץ הסופר וממה שנכתב עליו בין אם ע"י דנקנר ובין אם בפרסומים אחרים

היתה מישהי שהביאה לו נערות יותר צעירות בגיל ממה שכאן מואשם הזמר.

לצערי לא נחקר העיניין ואף יש כאלה ש"סלחו" לו !! סליחה??? ולאחרים הוא הכתב לא סולח (גולדבלט)

http://www.nrg.co.il/online/54/ART2/356/948.html

צריכים כאן באמת לבצע אם זה נכון חקירה ואת המלקטים להאשים הרבה יותר חזק כדי למנוע דברים,

קובי

:-)

פורסם
falou

הבעייה זה שיש את "הציידים" שעושים את העבודה עבור האנשים הללו,

בוא נדייק, אלו לא דברים שנטענו ע"י גורם זה או אחר אפילו, אלו דברים שנכתבו, ואין לנו מושג אם זה בכלל נכון.

• תוכן חדש...