Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא עשה השתלת שיער לפני הרבה שנים ונותרה צלקת מהמקום שממנו לקחו את השיער שהשתילו מקדימה.

השנים עברו הזמר המשיך להקריח וגם נעשה פופולרי לגלח את כל הראש. הבעיה היא שאם יגלח את כל הראש יראו את הצלקת מהניתוח. לכן הקעקוע המדובר שמסתיר את הצלקת של ההשתלה שעשה.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

• תגובות 289
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה רע? יש לנו חוק במדינה הזו. יש חוק שאומר שלגבר בן 40 אסור לזיין ילדה בת 15. זה מה רע.

עזבו רגע חוק, זה מסתדר לכם בראש לזיין בת 15?! (אגב, בוואלה אמרו שבת 14 מסרה עדות, אז בכלל)

שתהיי פצצת מין, שתראה בת 20, שיהיה לה ניסיון של בת 80 (הכי טוב, בלי שיניים), עדיין לא הייתי נוגע בה!

למען האמת, גם לא בבת 16 או 17.

למי יש כוח לעזור לה עם השיעורי בית.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
הוא עשה השתלת שיער לפני הרבה שנים ונותרה צלקת מהמקום שממנו לקחו את השיער שהשתילו מקדימה.

השנים עברו הזמר המשיך להקריח וגם נעשה פופולרי לגלח את כל הראש. הבעיה היא שאם יגלח את כל הראש יראו את הצלקת מהניתוח. לכן הקעקוע המדובר שמסתיר את הצלקת של ההשתלה שעשה.

לי זה נשמע קצת כמו להדביק כונס אויר מאוטו דיפו על שריטות בצבע. :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מה שהחוק אומר זה שכולם ישארו בתולים עד גיל 18, צודק?

האם לא מטיפים לנו תמיד שגופנו בידינו ואנחנו נחליט על עצמנו? אם ככה, למה שאותה בת 15 לא תפתח רגליים לכל העיר כולל בני 50 אם זה רצונה ואם ההורים שלה ומערכת החינוך לא חינכו אותה כראוי?

נגיד והזמר ידע שהיא בת 15, ונגיד שהיא רצתה לפתוח לו רגליים מרצונה החופשי ולא תמורת תשלום זה או אחר, למה זה נחשב לאונס? אף אחד לא הכריח אותה בשום דרך לעשות את זה, היא ביקשה את זה וקיבלה.

זאת אומרת שסעיף אונס (גם אם הוא ידע שהיא בת 15) לא יכול להיות פה במצב כזה.

ובגירה, עם כמה שזה כואב, מי שנכשל בחינוך הילדים שלו, שלא יחפש אשמים אחרים (הזמר) שפתחו את הבת שלו.

שאנשים קודם יסתכלו איפה הם לא בסדר ואחרי זה יחפשו אחרים, ואם זה היה ככה המצב החברתי היה הרבה יותר יפה.

ובקשר ל-Eowyn

נראית מבוגרת לגילך, ואת באה לספר לנו שהחלפת סמלון שלא יחשבו שאת גבר? על מי אתה עובד? :p

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אבל אם היא נראית בת 20, מה יגרום לך לחשוד?

ואם היא זרמה עם השקר ולא אמרה שהיא בת 15, אלא שיחקה אותה בת 20 לאורך כל הדרך?

גבר שמנהל שיחה של 2 דקות עם ילדה בת 15 יודע מיד שהוא מדבר עם ילדה בבצפר ולא עם בחורה (מינימום) בצבא.

מי שלא מצליח להבין הוא אידיוט או נוכל ובשני המקרים צריך לשלם במלוא חומרת החוק.

ירדתם כולכם פה מהפסים שאתם בכלל מעיזים להצדיק את האפס הזה שמזיין בטנדם קטינות בנות 15.

תומר, הסיבה היא שגם אם יש לה גוף וציצים של בחורה, עדיין יש לה מח של ילדה, היא קלה להשפעה ולתמרון של כל מיני חארות כמו למשל במקרה הזה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מה שהחוק אומר זה שכולם ישארו בתולים עד גיל 18, צודק? :p

לא.

זה מה שהחוק אומר:http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%9C%D7%94_%D7%90%D7%A1%D7%95%D7%A8%D7%94_%D7%91%D7%94%D7%A1%D7%9B%D7%9E%D7%94

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מי שלא מצליח להבין הוא אידיוט או נוכל ובשני המקרים צריך לשלם במלוא חומרת החוק..

הבנאדם דפוק .

אפילו הביטים שמתבזבזים עליו כאן אצל עמוס השרת לא שווים את זה.

לא מבין אנשים שהולכים להופעות של האידיוט הזה (את זה גם חשבתי לפני שידעו שהפטיש שלו זה בנות 15).

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

תומר, הסיבה היא שגם אם יש לה גוף וציצים של בחורה, עדיין יש לה מח של ילדה, היא קלה להשפעה ולתמרון של כל מיני חארות כמו למשל במקרה הזה.

לא במקרה הזה, היא אמרה חד וחלק שהיא שמה לה את הזמר הזה למטרה.

אם הוא מטרה, כנראה שלא השפיעו עליה ולא תמרנו אותה אלא היא באה עם הכל מוכנה מהבית.

לא.

זה מה שהחוק אומר:http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%9C%D7%94_%D7%90%D7%A1%D7%95%D7%A8%D7%94_%D7%91%D7%94%D7%A1%D7%9B%D7%9E%D7%94

בהתיחס לקישור שנתת, 3 שנים הפרש זה בסדר? תרשו לי לגחך, כי המציאות רחוקה מה-3 שנים האלה שנות אור.

אולי הגיע הזמן שיתקנו את החוק הזה קצת.

ואם אני מתחתן עם אותה בת 15, זה חוקי?

in the face

with a chair

פורסם

עוד שניה תגיד שהוא הקורבן.

מטרה שמטרה, קשה לנגיד "לא תודה" או שהיא אנסה אותו ואת חבריו?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

שמע, לכל סיטואציה יכולים להיות 2 פנים.

אולי היא שמה אותו למטרה והחליטה לא להרגע עד שלא יתן לה בראש, מצד שני, יכול להיות שאיל גולן הוא פדופיל מהסוג הטורף והגרוע ביותר, פרדטור אמיתי.

נכון לכרגע, אנו, פשוטי העם ניזונים רק מרסיסי מידע פה ושם ולכן אי אפשר לדעת מה בדיוק קרה שם, אני כן יכול להגיד לך שילדה בת 15 הייתה יכולה לסמן אותי מפה ועד קץ הדורות, בראש היא לא הייתה מקבלת ממני.

בנוסף, יש כבר עדויות שבהופעות שלו היו "ציידים" שנעים בקהל ומחפשים זיונים בשבילו ושהם עצמם לא רק ידעו שהן קטינות, ידעו אפילו לאיזה בית ספר הן הולכות, ככה שתמים וחף מפשע הוא בטח לא.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
שמע, לכל סיטואציה יכולים להיות 2 פנים.

אולי היא שמה אותו למטרה והחליטה לא להרגע עד שלא יתן לה בראש, מצד שני, יכול להיות שאיל גולן הוא פדופיל מהסוג הטורף והגרוע ביותר, פרדטור אמיתי.

נכון לכרגע, אנו, פשוטי העם ניזונים רק מרסיסי מידע פה ושם ולכן אי אפשר לדעת מה בדיוק קרה שם, אני כן יכול להגיד לך שילדה בת 15 הייתה יכולה לסמן אותי מפה ועד קץ הדורות, בראש היא לא הייתה מקבלת ממני.

בנוסף, יש כבר עדויות שבהופעות שלו היו "ציידים" שנעים בקהל ומחפשים זיונים בשבילו ושהם עצמם לא רק ידעו שהן קטינות, ידעו אפילו לאיזה בית ספר הן הולכות, ככה שתמים וחף מפשע הוא בטח לא.

אני אומר את מה שאני אומר על סמך ראיון שהיה איתה ושודר בטלויזיה.

שלא תחשבו שאני מצדיק אותו, אבל לאור מה שהיא אמרה, יש לה אשמה לא פחותה משלו (ניסתה אולי לפתות מי יודע?).

in the face

with a chair

• תוכן חדש...